icon

Je Diddyho večierky zapojený do škandálu s Bieberom?

28. sep 2024

Ahojte, to co sa tu deje? Vazne je pravda, ze diddy organizoval vecierky, kde znasilnovali zeny, DETI (vratane j. biebera)? V jednom interview bieber hovoril, ze na jednom z party u diddy nechal cast zo seba... A plakal....
A ze beyonce a jej manzel o tom vedia?
To co je toto?????

Strana
z7
angelinja
19. okt 2024

@777januska777 tomu sa povie zdanie klame

angelinja
19. okt 2024

@panda21 uz to je vsade a je toho tak vela ze uz ho nepustia ani na kauciu a sleduju ho stale aby sa nezabil/tak som pocula na youtube/..sudit ho budu v state NY co je vraj dobre...pre spravodlivost, menej prenho

evia13
29. okt 2024

Dnes som našla na YouTube video, kde istá speváčka Jaguar Wright hovorí o týchto veciach. Okrem iného povedala, že Diddy je len pokračovateľom v týchto veciach. Jeho mentorom bol Clive Davis,
Americký hudobný producent. Takže táto celá kauza je oveľa hlbšia ako by sa zdalo, najskôr len špička ľadovca

macatt
29. okt 2024

No údajne to bol skvelý biznis, týchto párty sa zúčastňovali najbohatší ľudia sveta, ktorí za znásilnenie sfetovaného dieťaťa platili zlatom🤮

ema22270
25. apr 2025

Ja som to teraz trochu zacala sledovat ohladom tejto kauzy Diddy a mna teda brutal prekvapilo, ze je v tom aj Beyonce, ze sa teda udajne zbavovali jej konkurencie, aj Rihanna uz vobec nespieva.. Justin Bieber tiez uz sa dost stiahol - aj ked ani sa necudujem, kedze ma tolko traum z detstva. A to odovzdavanie cien, ked nevyhra Beyonce, vsetci sa jej boja, dakuju jej - teda toto som si predtym nikdy nevsimla a je to strasne desive.

redlet
25. apr 2025

Ja verím všeobecne v ľudské zlo. Ani si nevieme a možno ani nechceme predstaviť, čo sa deje niekde v kde je moc. Našťastie všetko je len dočasu a všetko bude raz spravodlivo súdené.

Strana
z7