Je Diddyho večierky zapojený do škandálu s Bieberom?
Ahojte, to co sa tu deje? Vazne je pravda, ze diddy organizoval vecierky, kde znasilnovali zeny, DETI (vratane j. biebera)? V jednom interview bieber hovoril, ze na jednom z party u diddy nechal cast zo seba... A plakal....
A ze beyonce a jej manzel o tom vedia?
To co je toto?????
Dnes som našla na YouTube video, kde istá speváčka Jaguar Wright hovorí o týchto veciach. Okrem iného povedala, že Diddy je len pokračovateľom v týchto veciach. Jeho mentorom bol Clive Davis,
Americký hudobný producent. Takže táto celá kauza je oveľa hlbšia ako by sa zdalo, najskôr len špička ľadovca
No údajne to bol skvelý biznis, týchto párty sa zúčastňovali najbohatší ľudia sveta, ktorí za znásilnenie sfetovaného dieťaťa platili zlatom🤮
Ja som to teraz trochu zacala sledovat ohladom tejto kauzy Diddy a mna teda brutal prekvapilo, ze je v tom aj Beyonce, ze sa teda udajne zbavovali jej konkurencie, aj Rihanna uz vobec nespieva.. Justin Bieber tiez uz sa dost stiahol - aj ked ani sa necudujem, kedze ma tolko traum z detstva. A to odovzdavanie cien, ked nevyhra Beyonce, vsetci sa jej boja, dakuju jej - teda toto som si predtym nikdy nevsimla a je to strasne desive.
Ja verím všeobecne v ľudské zlo. Ani si nevieme a možno ani nechceme predstaviť, čo sa deje niekde v kde je moc. Našťastie všetko je len dočasu a všetko bude raz spravodlivo súdené.

@777januska777 tomu sa povie zdanie klame