icon

Je dieťa Plačkovej naozaj Reného? Diskusia pokračuje!

22. júl 2024

Ahojte, baby, všetky vášnivé klebetnice,

ostatné ma prosím nechajte vklude dýchať a presunte sa na ďaľšiu diskusiu, keď sa Vám natom niečo nepozdáva.

Myslíte, že ten malý je naozaj Reného? Akože deti sa menia to je pravda, ale on vyzerá uplne inak, podľa mňa nemá nič ani z jedného z nich. Nebudeme to pripisovať, že podozrivo otehotnela práve keď ich riešila polícia🫢 ale čo? Myslite je tam nejaká podoba? Dnes dali taku fotku z dovolenky 🙂

Strana
z2
kristinapetronela
23. júl 2024

@walentina7 presne on je jak ročné dieťa .všade uteká ,pri ničom nevydrží. Keď vie že má 2 roky a je spomalený tak nech sa mu venuje

yvanielka
23. júl 2024

@walentina7 ona je dokonca mladšia o dosť, nie? Teda ja si len pamätám že Lacova rodila v apríli 2023 ako ja. A Plačková ešte v 2022 nejak koncom leta mám pocit

callisia
23. júl 2024

Bodaj by rozprával keď mu nonstop púšťajú mobil a telku. Shreka videl asi už 100x. Áno, také malé dieťa. Navyše sa o neho stará babka a nie matka. Mne je toho malého fakt ľúto.

lizatko1009
23. júl 2024

Ani mne nie je dva x sympatická, alw aky hnoj dokazu zeny popisat je nonsens. A co je vas do toho kto kedy sa jej stara o dieta? Babka je horsia? Vy ste 24 /7 to prave take zeny a deti su na polutovanie. A to určovanie diagnoz🫣chore. Naco to sledujete?

estellas
Autor odpoveď zmazal
walentina7
Odpoveď bola odstránená
lizatko1009
23. júl 2024

@walentina7 zloba, nic viac a prázdno

gaborka28
23. júl 2024

Keď ono sa najlepšie hodnotia a vychovajú cudzie deti, vsak 😅 aj moja suseda stanovila v cca troch rokoch tisíc diagnóz môjmu staršiemu synovi len preto, že ho počula dupat, nepočula ho recitovať, povedať mama/tata a na zaklade toho zhodnotila, že sa oňho nestarám 😀 život to zariadil tak, že syn chodí do triedy pre nadané deti, čomu suseda doteraz nerozumie 😅 akurát že ona má 70, nemá instagram ani iné sociálne siete, je stará bezdetná učiteľka, ktorá žije v úplnom tichu premýšľa, kto čo robí zle 😅 takze: ženy, žite a nechajte žiť. Tiež Plackovu sledujem a mám iné výchovné metódy ako ona, ale nezabúdajme - instagram ukazuje len veľmi malú časť dňa a reálneho života. A nikdy nemozeme hodnotit, ak sme nemali obuté topanky toho druhého… Kazdopadne, každá vychovavame najlepšie, ako vieme a ake mame možnosti. Ale stále je to o tom, že každé dieťa ma svoje tempo a škatuľkovat alebo porovnávať ho s inym je cesta do pekla.

A aby som ostala pri teme - mne sa veľmi podoba na Zuzanu, keď bola ešte pred úpravami 🙂

matullienka
24. júl 2024

Neviem ako vyzerá a úprimne je mi to jedno, veď Zuza vyzerala ešte pred pár rokmi úplne inak ako teraz. Tak snáď ste nečakali, že mali bude vyzerať ako ona po plastike.
To si tu niektoré hovoríte matky a takto dokážete súdiť dieťa z pár storiek na ig? Nenapadlo vás, že možno sa tak chová lebo on zrovna chce robiť niečo iné nie to čo od neho vyžadujú rodičia aby si urobili fotku alebo novú storku? Je mi z vás niektorých zle. Nazvať dieťa vadnym je naozaj cez čiaru a preraza dno.

koshigen
21. aug 2024

Akože normálne sa hanbím za správanie niektorých "žien". Riešite totálne hovná to máte ten svoj život tak skurvenej nudný? Riešiť cudzích ľudí že či to dieťa je ich ? Ako totálne trápne, keď už tak ten malý je celá mama asi máte niečo s očami. A druhá vec nakladať malému dieťaťu a navážať sa doňho že je mimo ako vy ste už totálne jebnute na hlavu? Aj keď by bol autista tak čo vás potom aké právo máte vy starať sa do cudzích životov a niekoho dieťaťa o ktoré je viac než dobre postarané? ... Ja mám syna autistu a keby mi niekto napíše že je mimo tak by som tej dotyčnej jednu pridrbala, ako si dovoľuje nejaká dementna krava vyjadrovať na nejaké dieťa a urážať ho to je jedno či je zdravé alebo nie .... A ešte každé dieťa je iné netreba ich tabuľkovať, u každého je to individuálne kedy začne rozprávať, chlapci naozaj majú na všetko čas a sú viac akční čo sa týka aktivít. Ale nikdy nekomentuje životy druhých hovno vás do toho keď je dieťa choré je to citlivá téma a vy obyčajné hovná to nemáte právo komentovať starajte sa o seba a o to čo máte doma....

fidlitidli
21. aug 2024
walentina7
Odpoveď bola odstránená
lizatko1009
21. aug 2024

@walentina7 ty si chora, ohovaras, vadi ti a sledujes kazdy den a dolonca s dcerou, fakt fnoj. Vies koľko jr tu zien, ktore realne maju autisticke dieta? Dokazes aj im takto napisat? Len aby raz ta tvoja deva nemala take...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lizatko1009
22. aug 2024

@walentina7 ano, pamätám si velmi dobre co si popisala, len si uz zrazu vymazala, toto je take ako z osady, poznas? To nee jaaaaa, to oniiii

walentina7
Odpoveď bola odstránená
paulliiina
22. aug 2024

Ženy, vam to strašne kape na karbit, alebo ste na tej materskej uz naozaj tak znudene, ze idete zakladat temu o cudzom dietati? Preco? Zakladate diskusiu aj susedinom synovi? A toto urcovanie diagnozy... ako fakt? Choďte do roboty, keď sa nudite

angelous1991
22. aug 2024

@fidlitidli áno videla som to … nemyslím že spomína mňa ja som písala to čo vidím zo storiek, nedávala som mu diagnózy . Napísala som ako to vnímam a čo vidím . A keď jej vadí že jej niekto komentuje dieťa tak nech ho nedáva na net a ma to vyriešené.

Strana
z2