icon

Je Drličkovo odvolanie v župane správne?

6. aug 2024

Nie som stotožnená 100% s týmto pánom, ale spôsob doručenia odvolania je pračudesný.

victoriab
7. aug 2024

@jednoduchomaria89 a dokonca nie je ani moderatorka, je to len citacka sprav

rude_baby
7. aug 2024

@kvieta je podľa teba reálne, že protestmi sa niečo zmení? Nejak v to nedúfam (ale chcem tomu veriť)

autor
7. aug 2024

@stanulienkat hm to som nevedela že preto ich prepustil. Dík.

autor
7. aug 2024

Tebe čo ide hm? Trolovať jedine.
@tomasisa

jednoduchomaria89
7. aug 2024

@victoriab každopádne slúži na špinavú robotu dobre , z jej hlavy to určite nie je , rozkrádačky eurofondov a ostatné svinstvá pokračujú v úzadí

kvieta
7. aug 2024

Ona možno troluje, ale tak Ty si tu anonymne. Myslím, že je to jedno kafe.

riyadh
7. aug 2024

My sme nikdy demokraticky Stat neboli ak si si nevsimla... Co vlada to diktatura, aj ked si niekto mysli, ze ma slobodne myslenie a demokraciu haha.. Celkovo v ziadnom state ci uz zapad EU vychod, ziadna demokraciu neexistuje a ked si niekto mysli ze anooo...

autor
7. aug 2024

@kvieta sa ich tu vyrojilo v témach dosť. V každej protivládnej diskusii sa niekto taký nájde a väčšinou registrácie v identickom mesiaci ako diskusia. Túto som už videla v apríli niekde trolovať.

autor
7. aug 2024

@riyadh pravdu máš.

kvieta
7. aug 2024

@rude_baby Ako inak, ako protestami a petíciami máme možnosť vyjadriť svoj názor na to, čo sa tu deje? Čakať do ďalších volieb? Možno aj mnohí, ktorí ich volili sa so všetkým nestotožňujú. Malo by nám všetkým viac záležať nie na politikoch, ale na tom, k čomu to speje. To neznamená, že ak dám niekomu hlas, tam to končí a slepo budem so všetkým súhlasiť. Tiež sa nemusím stotožniť so všetkým, čo vyhlási opozícia iba preto, že som ju vo voľbách podporila. Občania po voľbách nekopú za jedno družstvo. Majú politikom nastavovať zrkadlo. To, že sa budeme medzi sebou žrať k ničomu nevedie. Toto je voda na ich mlyn. Hovorí sa, že rozhádaný kolektív je pre zamestnávateľa ten najlepší. Prečo? Lebo sa nevie zomknúť a presadiť si svoje požiadavky. (Podľa mňa choré, ale stretla som sa s tým viac krát.)

barborachors
7. aug 2024

@nikpa lenze ona neni ani jedno, ani druhé.

kikushaa
7. aug 2024

Dnes to pokracuje riaditelkou sng 😡

kvieta
7. aug 2024

No a? Veď je to verejné fórum, kde je samozrejmé, že sa k téme vyjadrí x ľudí s x názormi.
Ak sa chceme potľapkávať navzájom po pleci, na to sú súkromné skupiny. Ale ja som viac naklonená verejným diskusiám. Majú podľa mňa väčší význam.

jednoduchomaria89
7. aug 2024

@vroni bšak oni pôjdu , neboj sa ..aj do Nemecka , veď aj Peťko pellegrini chodil za naše na opery kade-tade, hlavne,že už je ten pokoj, mier a laska

autor
7. aug 2024

@kikushaa neskutočné. Človek sa bojí čítať dennú tlač 🤮🤮🤮. Kedy toto šialenstvo skončí…?

autor
7. aug 2024

@kvieta lenže to nebola diskusia ani raz, ale spochybňovanie, ohýbanie pravdy, klamstvá a populistické manipulácie čo tu trolovia v politických témach písali. Jasne bolo vidno intenciu aj kto to píše a na koho objednávku.

autor
7. aug 2024

@kikushaa Bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik je na slobode!

vroni
7. aug 2024

@jednoduchomaria89, za mna je desive, ze mnohi tomu naozaj veria.

stanulienkat
7. aug 2024

@riyadh mylis si demokraciu s anarchiou.

riyadh
8. aug 2024

@stanulienkat nemyslim, a nemylim, demokraciu nikdy nebola a nikdy asi nebude.. Kazda vlada si pretlaci svoje a my suhlasit nemusime, maju nas pazi, plebs potrebuju len ked su volby.. A Co sa robilo cez kovid ciste gestapo nie ze anarchia

panda6
8. aug 2024

🤦🤦🤦

mondolina
8. aug 2024

@riyadh
gestapo? 🙏 že som si nevšimla.

tomasisa
8. aug 2024

@kvieta kazdy kto ma profil zalozeny nedavno je troll, kona citam cez dva roky a kvoli jednemu smutnemu velmi smutnemu prispevku som sa v aprili ci ako zaregistrovala aby som cloveka podporila,lebo som si niecim podobnym presla, ale pre trolla kazdy troll

riyadh
8. aug 2024

@mondolina ano gestapo, si nemohol pomaly Ani dychat, hlavne, ze teraz uz ok a nik nic neriesi.. Ucelove,.. Nas potrebovali mat pod absolutnou kontrolou a podarilo sa🙄

mondolina
8. aug 2024

@riyadh
čo bolo účelové? pandémia? 🙈

riyadh
8. aug 2024

@mondolina ano, teraz ked niekto teplotuje a je mu zle nik neriesi, pred 2ma rokmi katastrofa.. Dobre ze ta nezlyncivali ked si Mala teplotu... Teraz uz nik nic neriesi, vserko ok super bordel

riyadh
8. aug 2024

@mondolina ano bola

mondolina
8. aug 2024

@riyadh
počas pandémia nebola vytvorená kolektívna imunita.
ale tebe to nebudem vysvetľovať, chýba ti niečo na pochopenie.
gestapo 🙏🙈

riyadh
Odpoveď bola odstránená
riyadh
8. aug 2024

@mondolina ano gestapo, teraz cakam ked ma niekto teplotu ze ho zavru testy a nix... Pohoda