Je duša po smrti večná?
Co si myslite je duša večná?
@anketkarka vydedukovala som, ze by to mohlo vystihovat, co myslis, preto som to spomenula 🙂 Ja to vzdy parafrazujem. Su rozne preklady Biblie. Prve pri gugleni mi ukazalo toto:
Jánov 4:16 SSV.
A my, čo sme uverili, spoznali sme lásku, akú má Boh k nám. Boh je láska; a kto ostáva v láske, ostáva v Bohu a Boh ostáva v ňom.
A zle som parafrazovala, pomylila som sa. Kto prebyva v laske, prebyva v Bohu a Boh prebyva v nom. (Nie opacne)
Mne keď zomieral syn bola som pri ňom . Keď vydýchol naposledy s oslovením mama, zacítila som kadidlo a jemný vánok do tváre. Iba ja , nikto iný . Mývalia mačka ktorú sme vtedy mali sa vo dverách zničoho nič naježila a zvrieskla akokeby jej niekto stúpil na chvost. Nie som veriaca, som skôr človek čo verí faktom . Možno som mala z toho psychického vyčerpania halucinácie alebo ja neviem čo , posledné dva týždne som brala aj sedatíva a možno naozaj je niečo po smrti .
@hyta čo sa prosím dialo? Vedeli by ste mi napísať o tom viac, ak nevadí?
Ano, verim ze dusa je vecná a ze zmyslom zivota cloveka na zemi je uverit v Krista..

@eva8 toto je citát z Biblie? Lebo mne sa zdá podstata náboženstiev rovnaká...všetkých. Vystihnutá presne touto vetou čo si napisala. Len tie rôzne ,,omáčky" má každá viera o niečom inom.