icon

Je duša po smrti večná?

1. apr 2024

Co si myslite je duša večná?

Strana
z3
anketkarka
4. apr 2024

@eva8 toto je citát z Biblie? Lebo mne sa zdá podstata náboženstiev rovnaká...všetkých. Vystihnutá presne touto vetou čo si napisala. Len tie rôzne ,,omáčky" má každá viera o niečom inom.

eva8
4. apr 2024

@anketkarka vydedukovala som, ze by to mohlo vystihovat, co myslis, preto som to spomenula 🙂 Ja to vzdy parafrazujem. Su rozne preklady Biblie. Prve pri gugleni mi ukazalo toto:

Jánov 4:16 SSV.
A my, čo sme uverili, spoznali sme lásku, akú má Boh k nám. Boh je láska; a kto ostáva v láske, ostáva v Bohu a Boh ostáva v ňom.

eva8
4. apr 2024

A zle som parafrazovala, pomylila som sa. Kto prebyva v laske, prebyva v Bohu a Boh prebyva v nom. (Nie opacne)

isis234
4. apr 2024

@eva8 dobre si to písala

eva8
4. apr 2024

@isis234 ake pekne 🙂 Kde to je?

isis234
Autor odpoveď zmazal
eva8
4. apr 2024

@isis234 pekne 🙂 Len z tejto strany mi to vajce pripada trosku strasidelne 🙂

maja22
Autor odpoveď zmazal
subartic
4. apr 2024

Mne keď zomieral syn bola som pri ňom . Keď vydýchol naposledy s oslovením mama, zacítila som kadidlo a jemný vánok do tváre. Iba ja , nikto iný . Mývalia mačka ktorú sme vtedy mali sa vo dverách zničoho nič naježila a zvrieskla akokeby jej niekto stúpil na chvost. Nie som veriaca, som skôr človek čo verí faktom . Možno som mala z toho psychického vyčerpania halucinácie alebo ja neviem čo , posledné dva týždne som brala aj sedatíva a možno naozaj je niečo po smrti .

hyta
5. apr 2024

@subartic Je mi ľúto že si musela prežiť také strašné udalosti. Tie sedatíva síce môžu ovplyvniť úsudok, no čo tá mačka? Zvieratá očividne vidia a vnímajú okolnosti, ktoré my ľudia nevidíme.

isis234
5. apr 2024

@eva8 ano, mohli lepšie namalovať... to akoby z ukrižovaného..Vymazala som to
@subartic žiadne halucinácie,,,, To kadidlo- bolo tak, aby ste o tom vedeli ve Vy. Bola to informácia LEN pre Vás. Kadidlo je ochranný, liečiaci olej.
Mačka vidí auru i nehmotný svet, elfov, víly...

eva8
5. apr 2024

@isis234 to pismo mi pripada ako krasna dekoracia, ako spajanie krestanstva a tradicie. Portret ako podanie krestanskeho a pohanskeho sviatku na jednu uroven (preto "strasiselne" 🙂 ) Pritom Velka noc je najvacsi krestansky sviatok.

maja22
5. apr 2024

@isis234 keď si to vajce s tou Ježišovou tvárou vymazala, tak už je môj komentár bezpredmetný... Neviem, komu toto napadlo. Ešte ten text ok, ale tá tvár, no, také dehonestujúce mi to prišlo...

isis234
5. apr 2024

@maja22 aby to tu nestrašilo,,, tak vymaž i ten svoj komentár

maja22
5. apr 2024
pimpulienka
15. jan 2025

@hyta čo sa prosím dialo? Vedeli by ste mi napísať o tom viac, ak nevadí?

tilonka
15. jan 2025

Ano, verim ze dusa je vecná a ze zmyslom zivota cloveka na zemi je uverit v Krista..

Strana
z3