Je Fico skutočne intrigán?
Dnes Fico opäť útočil a dnes na predsedu ÚS pána Fiačana. Podľa Fica je nemysliteľné aby média mali skôr rozhodnutie ako dotknuté strany. Ja si viem predstaviť ze on a jeho kumpani to boli ktorí podsunuli médiam rozhodnutie ÚS.
@stastnamanzelka on není premiérom len jeho voličov ale aj voličov ktorí ho nevolili. Ma slúžiť Slovensku a nie určitej skupine ľudí
@stastnamanzelka a to ho oprávňuje urobiť z trestného zákona zdrap papiera? Vyhrážať sa ústavným sudcom? Prezidentke? Šíriť nenávisť? Rozkradat štátne zdroje, zadlzovat štát na generácie dopredu? Zneužívať funkciu verejného činiteľa???? Lebo aj ini sú takí??? Žena pamätaj sa!
@markusrasford a ty ak sa potrebuješ pýtať ci Fico je intrígan ak tiež niesi celkom OK. Fico je horší ako Mečiar, je stelesnenie zlo, klamstvo je jeho pracovný nástroj, on Slovákov hodil cez palubu, predpokladám že už vzniká dohoda s FSB o prezidentských voľbách. Ficovi ide len a len o neho! Nakradol za14 rokov dosť a teraz ide len o to, aby sa nedostal k moci niekto, kto by bol schopný ho dostať do basy! Ale to môže byť kľudný, taky schopný politik na SVK nieje. Slováci sú banda hlupákov ktorej nevadí že nás rusi v 68 okupovali a radi to privítajú opäť.
@stastnamanzelka ty si uplne mimo zena...🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@stastnamanzelka a vzdal sa ho? Vzhľadom na to ze už cca 10 dní ho držia v sufliku na ministerstve, nemám pocit ze sa ho vzdali.. A už ohlásili ze chystajú reparát, kvicia ako divé svine, vyhrážajú sa US áno, neprešlo im to v podobe ako chceli ale nedajú s tým pokoj kým nebude všetko ako chceli, čaká sa na voľby. Potom príde na rad občiansky zákonník, obchodný, zákon proti praniu špinavých peňazí a ani sa nenazdas tak sa nám Slovákom svet obráti chrbtom a aj v tom Chorvátsku kde maximálne vytiahnu päty niektorí " scestovaní" Slováci nás opluju..Európa si zapamätá takých kolaborantov..
@markusrasford Ale na to, aby niekto mohol písať, že Fico a jeho kumpáni podsunuli médiam rozhodnutie US, by musel mať hodnoverné doklady, toto je nepodložený dohad.
@stanulienkat Páčia sa mi tvoje názory, ale mohla by si si odpustiť selektovať ľudí podľa regiónov. Lebo hlúposť nepozná hranice. Som Východniarka a dotýka sa ma to.
@petronelag A Fico má dôkazy, že to bol niekto z ÚS?
Pánovi (dúfam že čoskoro zosadenemu)premiérovi by som odkázala slová " klasika" : " Rozhodnutia súdu sa nekomentuju, rozhodnutia súdu sa prijímajú" (M. K.)
@stastnamanzelka napíš 3 počiny pani prezidentky, z ktorých máš pocit ze slúži niekomu inému ako je spravodlivosť, humanita a demokracia. Naozaj sa snažím pochopiť tvoje myšlienkové pochody...
@markusrasford Fico je demagóg, mafián a zlo. Verím že to posunul smer, všimnite si že ony žijú z toho že vytvárajú imaginarnych nepriateľov a potom akože zachraňujú. Rátajú s tým že ich publikum má obmedzené info a aj to čo vie si nevie dať do suvislosti
Vidim, ze Ficova uderka je v strehu, nic jej neujde....
@markusrasford nie, on nie je intrigan. On je posadnuty mocou a kazdy, kto by mohol co i len naznakom ohrozit jeho neobmedzenu moc je pre neho nepriatel. Darmo, sudruh Zlatousty Mierotvorca daval velmi dobry pozor na prednaskach z vedeckeho komunizmu a Marx-Leninizmu. A vzorne sa riadi Gottwaldovym heslom Kto nejde s nami je proti nam. Bez triedneho nepriatela to nejde... (a triedny nepriatel sa najde vzdy, teraz je to US, pretoze nerozhodli tak ako on chcel. V konecnom dosledku nic nove nepredviedol, robi to vzdy a rad.
@stastnamanzelka prečo ti tak strašne vadí ze sme napadnuténu štátu dali obranné mechanizmy, ved my ich nepotrebujeme, ved taky mierumilovny národ ako Rusi svojich susedov a spriatelené národy nenapadáju, neanektuju, neokupuju. Prečo sa bojíš ze sme sa " odzbrojili" podľa tvojho názoru, keď Fico je stelesneny mierotvorca a chce len mier a prosperitu? Ved na UA vlastne nieje vojna takže obranné systémy by sa nám mali vrátiť nepoužité a kompletne.
Bola podaná obžaloba na prezidentku, ze tvrdíš ze porušila ústavu? V ktorom bode presne?
@stastnamanzelka ako porušila ústavu pani prezidentka?
@markusrasford jaaaj veď Fico povedal 😄 to bolo asi s tým referendom či čo to bolo
@stastnamanzelka teba by mali tu na MK zablokovať.
@stastnamanzelka veľmi mi pripomínaš jednu užívateľku, ktorú prednedávnom vyhodili. Nemáš náhodou 5 detí? 😁
@stastnamanzelka konkretizuj cim porusila ustavu. Alebo toto vam v tej vasej trollej farme nespracovali a nevies ani odpoved, len papagajujes aj ked tomu vobec nerozumies.
@markusrasford tiež som jej chcela položiť zopár otázok, na ktoré by musela jasne odpovedať, ale vzdala som to, pretože tej duševnej blitiny už bolo dosť... dobre si mi radil na začiatku, nereaguj... Ťažko chcieť od mentálnej subnormy rozumnú odpoveď