Je Fico skutočne intrigán?
Dnes Fico opäť útočil a dnes na predsedu ÚS pána Fiačana. Podľa Fica je nemysliteľné aby média mali skôr rozhodnutie ako dotknuté strany. Ja si viem predstaviť ze on a jeho kumpani to boli ktorí podsunuli médiam rozhodnutie ÚS.
@stastnamanzelka prepáč ,ale ty si úplne,ale že úplne MIMO
“Nie sme na Slovensku pripraveni na sex s kožou lebo sme kresťania?” A si sa bála toho,že to bude všade keď by vyhrala opozícia,hej?
Ty si úplne ten správny človek pre nich,máš to totálne poprepletane’ ,nevieš rozoznať blud od reality,no neskutocne’..
Návrat do totality,režim …nestraší ta?
@stastnamanzelka koľko ti platia za šírenie budov ktorým ani nerozumieš? Hrajes sa tu na odborníčku na vonkajšiu bezpečnosť a o medzinárodných zmluvách nemáš šajnu, hrajes sa tu na ústavnú expertku a stavím sa že nevieš koľko hláv na Ústava ( pokiaľ si to nevygooglis), hrajes sa tu na odborníčky na legislatívny proces ale netušís aký je správny postup? Otvorene sa rt pýtam koľko ti za to platia zo Sumracnej, lebo neverím že niekto je tak sprostý od prírody...
@nini1978 ju navrat do totality strasit nemoze. Ona by v nej bola stastna. Verchuska by jej povedala co ma robit, kedy ma robit, verchuska by jej povedala co si ma mysliet a to by si myslela. Uz teraz si mysli len to co jej povedia, ze si mysliet ma a ona je s tym spokojna. A este snazivo plni stranicku ulohu sirit ich praudu na MK, to nie je len stranicka uloha, to je jej poslanie a misia v jednom. Raz za to dostane pochvalu a za domenu ju odfotia pred nastartovanou V3S-kou a fotku vystavia na tabuli cti na Sumracnej
@stastnamanzelka necitam všetky odpovede od teba ,ale tých pár čo som si prečítala ma utvrdili v tom,že si troll ako vyšivaný a škoda na teba minat, čas
Opúšťam tuto debatu lebo istá šťastná manželka tu fakt preraza dno, len jedno ti dokážem: Keď ta nebude mať kto ošetriť, lebo všetci lekári odídu do zahraničia alebo si povedia ze im to zato nestojí aby ich poucal ako majú liečiť nejaký bača z Očovej, keď budú zmrazené všetky sociálne "istoty" lebo nebude z čoho ich vyplácať, keď vám pred rodnou vieskou spadne most, lebo nebude z čoho ho opraviť, keď prídeš namiesto národného parku na rubanisko lebo Taraba sa hraje na ministra neživotného prostredia, keď ti bankový úradník ukradne z účtu všetky prachy ktoré tvoj chlap ťažko zarobil niekde v Nemecku a dostane za to maximálne 6 mesiacov, pripadne vôbec nebude trestné stíhaný, keď tvoje vlastne deti ta poslu do p..i lebo to počuli v telke ako novy politický normál, spomeň si na moje slová... Paa žena, užívaj svoju hlúposť.
@pribinak Úplne súhlasím....len mi povedz jedno , všade čítam , počujem ako ľudia nadávajú na Fica...tak ako to že v prieskumoch je do riti stále prvý?
@stastnamanzelka mne nemôže dvíhať tlak človek ako si ty
To môže len človek,ktorý ma’ co povedaťa,ty bluznis
Mne je len neskutocne luto Slovenska,v akých sra…sa nachádza vďaka ľudom ako ty
@markusrasford a kto bude slovakom dobry? Ti co violia zvolili Matovica potom nadavali zvolili Zuzu nadavali tak o com toje ?? Nik im dobry nieje ani nebude jedine este Pele
@diaszoky tak keď je tu 50 percent co veria dezinformácie scéne je veľmi ťažké. Snáď príde čas keď aj v politike bude slušnosť v móde. A ze Fico nebude ukazovať prstom a ten človek sa stane terčom. Pellegriny je klon Fica snaží sa správať inteligentné ale je jasne ze ho Fico silno drží za gule.
@markusrasford peleho drzi za gule iba Kolenik😐
@diaszoky podľa teba. Preto bol na oslavách Caputovej keď ju zvolili za prezidentku
@stastnamanzelka Akože, precitala som veľa politických tém tu na MK...a trápi ma že veľa žien sa navaža do seba len preto koho volia .. akože jasne závisí od toho budúcnosť Slovenska ale aj taká konverzácia by mala mať úroveň.
Ja napríklad volím Oľano po novom Slovensko...nie vždy sa mi páči ako Pán Matovič vystupuje...ale v tejto strane sú ľudia zaujímavý.
A úprimne keď si predstavím seba žeby som videla aká zloba a neprávosť je v parlamente možno by som tiež vyzerala ako psycho...
@stastnamanzelka ty sa sice zabavas, ale tie tvoje odpovede su na zaplakanie. Ty este ani len netusis aka si chudinka zmanipulovana a zrejme ani nikdy na to neprides. Tak sa bav dalej, prostoducha zabava je to co ficovolici potrebuju. Odporucam zohnat vstupenky na smeracke oslavy MDZ, tam si jej uzijes dost.
Dnes sa na zastavke autobusu rozpravali dve babky o prezidentskych volbach a zhodli sa v tom, ze ked nechcu aby Fico rozhodoval o vsetkom tak pojdu volit Korcoka. (to pre tych co si myslia, ze toho burana zo Sumracnej zvolili dochodcovia)
@stastnamanzelka predsa ty a tebe podobni
@stastnamanzelka stranícka disciplína. Netrep že si stláčať ako chceš. Neposluchaš a potom pudeš
@viestta nedá mi to, ale k tej poznámke k docenture Fica: on nie je docent práva, to len koluje taký hoax a mnohí si myslia, že takýto titul má. On si urobil docentúru z bezpečnostných služieb na neprávnickej škole. Tak ako nevedel zostaviť referendovu otázku tak si nevedel urobiť docenturu na práve.

@stastnamanzelka to ze súhlasila neznamená ze porušila ústavu. Na konkrétnu otázku by si mohla konkrétne odpovedať.