icon

Je Fico skutočne intrigán?

markusrasford
5. mar 2024

Dnes Fico opäť útočil a dnes na predsedu ÚS pána Fiačana. Podľa Fica je nemysliteľné aby média mali skôr rozhodnutie ako dotknuté strany. Ja si viem predstaviť ze on a jeho kumpani to boli ktorí podsunuli médiam rozhodnutie ÚS.

Strana
z5
pribinak
5. mar 2024

@wanduska327 ja ti neviem

viestta
5. mar 2024

@bu1bu to som netusila, vedela som, ze trestne pravo prednasal tak nejak mi ten docent z toho vychadzal

viestta
5. mar 2024

@stastnamanzelka ty o papagajovani musis vela vediet, pretoze v kazdej jednej debate papagajujes to iste co vam nas dobrotivy a laskavy sudruh uz zas pan premier a najnovsie aj ierotvorca navyklada vo svojich postoch na socialnych sietach

diaszoky
6. mar 2024

@markusrasford nehovorim ze fico je anjel ale kto je tam normalny spravodlivy. Cestny, ludksy a bla blaa blasaaaaaaa

stanulienkat
6. mar 2024

@oli18 prepac, ak som sa ta dotkla. Ale ked moje osobne statistiky s vychodniarmi nepustia. Ja viem, ze som casto neobjektivna.

diewcatqoo
6. mar 2024

Stastnu manzelku nam vymazali alebo sa vymazala sama? Aka skoda, tie nazory bolo treba tesat do kamena.

bu1bu
6. mar 2024

@stanulienkat my sme sa už tuším stretli v nejakej diskusii a aj ja som ti napísala ze urobiť si názor o človeku len na základe oblasti z ktorej pochádza je veľmi mylne. Ja som zo západu, viac ako desať rokov žijem na východe a opakujem: východ niesu len dezolati a rusofili, aj na východe žijú rozhladeni a otvorení ľudia, rovnako ako na západe nájdeš primitiva. Tiež sa ma osobne dotýka ak niekto takto zovseobecnuje, lebo sa to týka napr aj môjho manžela, ktorý je východniar, vzdelaný, sčítaný, scestovany, otvorený novým myšlienkam... Aj Fico je zo západu a pozri aký ukážkový príklad demagoga, zakeraka, korupcnika a mohla by som pokračovať vo vymenovavani, ale nebudem, aj tak som už na hrane, ze mi zrušia profil.

oli18
6. mar 2024

@stanulienkat ano, dotkla. Prave v diskusiach na soc.sietach vznika vzajomna regionalna nevrazivost, ktora sa moze preniest aj do realneho zivota. Vela veci sa uz dialo, hlavne okolo parkovania, preto aj pod tym vplyvom sa menia SPZtky. Tak zvolnite, Zapadniarky.

diewcatqoo
6. mar 2024

Ja budem asi zhejtovana, ale vobec sa neducujem @stanulienkat, ze ma o vychodniaroch mienku taku, aku ma. A to pisem ako rodacka z vychodu, ktora tam zila vyse 20 rokov a ktora tam ma takmer celu rodinu.
Proste tie zadubene nazory su tam v mnohych ludoch velmi silno zakorenene a je to naozaj vidiet oproti zvysku Slovenska. Jasne, su tam aj ludia scitani, zdravo zmyslajuci - vdakabohu za nich a za to, ze ich je cim dalej, tym viac, ale, bohuzial, stale prevlada ta cast, ktora sa necha manipulovat, veri vsemoznym hoaxom a ktora velebi Rusko. A to v ziadnom pripade nejde len o dochodcov. Pritom su oni prvi, ktori budu na rade, ak batuska bude tiahnut na zapad.

stanulienkat
6. mar 2024

@diewcatqoo dik😁😂

viestta
6. mar 2024

@diewcatqoo myslim si, ze zadubenci su rovnomerne zastupeni v celej populacii. Ked si len spomenie na tu uz spominanu maminecku, ta bola dobre zadubena a bola z Oravy alebo z Kysuc. A niekolko "osvedcenych" nickov v roznych politickych debatach co tu citam, tak nie su z vychodu. Ja si zas skor vsimnem zadubenca, co byva najmenej 100 km od Kosic ako vychodniare, a tych nie je malo. A kolko zadubencov v politike nepochadza z vychodu. Zadubenost nie je dana zemepisnou polohou. Ta je dana konstelaciou v hlave.

diewcatqoo
6. mar 2024

@viestta nikdy by som si nedovolila tvrdit, ze zadubenost je dana zemepisnou polohou. Len ze sa neducujem zvysku slovenska, ze maju o vychodniaroch takuto mienku.

tetapetra
6. mar 2024

@diewcatqoo smutné,že si to o kraji, v ktorom si žila myslíš. Ale zase poznala som presne takú,s takýmto názorom ako ty. Odišla, spálila všetky mosty a o pár rokov sa vracala naspäť. Milujem východ, milujem tú divokú náturu, tú bezprostrednosť, tú šaľenotu, ktorú nikto nemá len my♥️.

viestta
6. mar 2024

@diewcatqoo ja sa cudujem, ze sa necudujes.

oli18
6. mar 2024

@dewcatqoo "zabudol vol, ze telatom bol", alebo "podejte mi ten kufr, motuzkom perevjazanj". Prave si sa nominovala medzi nich.

diewcatqoo
6. mar 2024

V pohode, s hejtami a s recami typu "zabudol vol, ze telatom bol", som ratala 🙂

nini1978
6. mar 2024

@diewcatqoo nesúhlasím s tebou absolutne
Keď tak ešte by som mohla brat do úvahy zaostalých spoluobčanov,ale vychodniar nie je sprostý tak,ako ho opisuješ
@viestta presne tak,obmedzení ľudia sú vo všetkých kútoch Slovenska!

diewcatqoo
6. mar 2024

Skoda, ze kazdy tuto moju vetu prehliadol: "Jasne, su tam aj ludia scitani, zdravo zmyslajuci - vdakabohu za nich a za to, ze ich je cim dalej, tym viac, ale, bohuzial, stale prevlada ta cast, ktora sa necha manipulovat, veri vsemoznym hoaxom a ktora velebi Rusko." To, ze tam prevladaju ludia, ktori veria hoaxom a velebia Rusko, je, bohuzial, pravda.
Som na vychode relativne casto, na krajnom vychode, uplne v prdelakove. V tych dedinach ak sa objavi clovek, ktory nahlas vyslovi nazor, ze podporuje Ukrajinu a nesuhlasi s politikou Putina, je zle. Ani nejdem hovorit, akych invektiv sa mi uz dostalo, ak som sa obcas vyjadrila, ze Putin alebo Fico je idiot. Znovu opakujem, je mi jasne, ze nie vsetci su taki. Ale, bohuzial, prave ti kricia najhlasnejsie. A z toho si clovek utvori nazor (obzvlast, ak sa ti ludia niekde vyjadruju s vychodniarskym prizvukom). Preto som pisala, ze sa necudujem zvysku Slovenska, ak si toto o vychodniaroch myslia.
Dufam, ze je to dostatocne zrozumitelne a ze sa z toho da pochopit, ze si nemyslim o kazdom vychodniarovi, ze je idiot.

viestta
6. mar 2024

@diewcatqoo aj na Orave alebo na Kysuciach najdes rovnakych zadubencov ako v prdelakove v okrese Medzilaborce. Tak isto ich najdes aj na Horehroni alebo na Gemeri, Spisi. Staci si pozriet okresy, kde vyhral Smer alebo SNS ziskalo velky podiel a bude ti jasne, kde su hlavne basty hoaxerov a obhajcov ruskej agresie na Ukrajine. A napriek tomu si nemyslim, ze kazdy Oravec je idiot.

eva8
7. mar 2024

Odozva Fiacana
Fiačan reaguje na Fica: Neplánujem odstúpiť. Za únik informácií k trestnej novele sa ospravedlňujem. Premiér trvá na svojom
https://www.ta3.com/clanok/928071/fiacan-reaguj...

bu1bu
7. mar 2024

@eva8 Fico je jeden chrapun, ktorý by neváhal poslať svojich prívržencov pred dom predsedu US aby ho tento zmagoreny dav zlyncoval. Ak je zrazu taky principiálny, ako je možné že sa dostal k informácii ( lekárskemu tajomstvo) o zdravotnom stave poslanca PS. Evidentne sa dokáže dostať k akejkoľvek informácií a informácia ktorá unikla z US nieje vyminka. Chce ho odvolať, aby podrztazka, keď bude zvolený, mohol vymenovať nového sudcu/predsedu US a to bude zavŕšenie diktatúry. Krádnu nám štát v priamom prenose a my sedíme doma a spokojne si vypisujeme na MK.

bu1bu
7. mar 2024

Už nás aj Česi pomaly ale isto jazdu cez palubu, a keď už nad nami oni zlomili palicu, najbližší národ, tak čo očakávate od Nemcov, Francúzov. Blanar to dal na Biĺaka, my v EÚ končíme pomaly ale iste...

eva8
7. mar 2024

@bu1bu ano, miesto obnovenia V4 bude B4, alebo M4 (Budapest, Bratislava, Moskva, Minsk)

Fico: Česká vláda sa rozhodla ohroziť vzťahy so Slovenskom v záujme podpory vojny
Robert Fico reaguje na zrušenie spoločného rokovania českej a slovenskej vlády, ktoré malo byť v apríli.
https://dennikn.sk/minuta/3868932/

nini1978
7. mar 2024

@bu1bu no to sa neboj ,my sme už verejne vyhlásená prosrusky orientovaná krajina v Európe,my a ešte orbanove Maďarsko
Ja keď počujem menovať Slovensko v zahr médiách,mam zimomriavky

aalt
7. mar 2024

Len aby sa nezabudlo ... Fico sa tvari, ze s Orbanom chcu mier na Ukrajine tym, ze nechaju Rusko vymazat Ukrajinu z mapy sveta. Napriklad naposledy Medvedev, byvaly predseda vlady a prezident https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa...
Rusko, ktore nas povazuje za nepriatelsku krajinu a s tym Orbanom, ktory sa bez hanby opakovane promenaduje s mapou Uhorska, kde pre zmenu neexistuje ziadne Slovensko.
A spojencom aj najblizsim nadavame do vojnovych stvacov ...Taku suverennu zahranicnu politiku my mame ...

Strana
z5