Je fotenie 12-dňového bábätka bezpečné?
Dali ste / dali by ste nafotiť fotografke hole babatko 12 dňové ?
Je to vôbec okey ? Pacia sa nám take fotky babatiek … ale neviem
Nie, tie klasické gycove fotky kde deti spia a sú zabalené v šatke, kadejako napolohovane sa mi nepáčia.
Mame fotky keď bol syn starší, 5 mesačný...a nie nahý.
Nie, za mňa je to vrchol nevkusu
prečo nie...
Aj ty si dáš holá urobiť fotky samostatne, alebo spoločne s bábätkom?
Mam nafotene obe deti. Aj oblecene aj nahe. Ak boli nahe boli na brusku a fotene od zadku vyssie. Mne sa kazda fotka nepaci (napr tie kde si tak silno zviazane v krkolomnych neprirodzenych polohach) takze som podla toho vybersla forografa
Nie nemam rada take fotky
Urcite nie hole.
@lucia13022023 ano..povykrucané do póz,otras za mňa tiež
Prosím ta urob si ako chceš, 1000 ludi, 1000 chuti. My sme išli, maly mal 3 týždne, muz je antifotiaci frfloš a tento nápad sa mu páčil. Fotky sú krásne. Zobrali sme drevenou vyrezavanu postieľku pre bábiky taku veľkú. Maly v nej je zlatý.
S tretím pôjdeme tiez ale nie hole ale oblečené aj v tej kukle zatoceny. Po chvíľke dokonca zaspal, takže super fotky so spiacim babom aj zobudenym 🙂
Nie, su to gyce. A tie polohy, za mna nevkus.
Čo znamená holé? Deti nie sú fotenié holé, majú plienočku, ktorá je fotografom nejakým spôsobom prekrytá. Veď také bábätko kaká každú chvíľu a fotograf by musel prať svoje rekvizity po každom fotení 🙄
Ja som dosť prieberčivá a nepáči sa mi hocičo, obe deti mám nafotené vkusne, decentne a mninimalisticky v prírodných farbách, aby vynikla ich nevinnosť. Sú to najkrajšie fotky, ktoré máme. A teda holé určite nie sú, ani zabalené v žiadnej kukle (nechápem akej 🙄!), ani gýčové a v žiadnych krkolomných polohách.
každého vec.Rob si ako ty chceš.Potrebuješ na to povolenie z mk??
Ja mám takto obe deti nafotené. Zverili sme to profesionálnej fotografke, ktorej štýl nám vyhovoval. Vlastne niekoľkokrát do roka volám kamoške, čo fotí, aby nám spravila profi snímky detí - je to krásna pamiatka a na úplne inej úrovni ako by sme zvládli sami doma. Nemáme teda milión mobilových fotiek, ale len do 100 za každý rok, ktoré sú ale špičkové. Novorodenci sa fotia schválne takto skoro, lebo ešte väčšinu času prespia, neskôr je to boj (mám odskúšané na vlastnej koži, keď sa fotograf snažil nafotiť 3mesačne dieťa na pas..). S nahotou treba pracovať opatrne a vkusne - pri deťoch proste platí, že intímne časti tela majú byť zakryté.
Co znamená holé? Akože úplne holé, ani plienka(to asi nie) alebo tak rôzne "naaranžované" šatky, plienky, hračky, nejaká kožušina, ze vlastne vidno len hlavu pliecka a nohy bábätka? Lebo to sú v podstate umelecké fotky a pre súkromnú potrebu je to v pohode.
Ak sa ti to pači tak jasne že si dajte je to vaša vec
videla som nejake fotky a velmi pekne fotky take nežné
sesternica bola už na take umelecké baby fotenie maly ma zajtra 2 tyzdne a bola včera
Nie,mne je tak luto tych babatiek. Videla som videa zo zakulisa takehoto fotenia,ako tie drobatka male 5x napravali,ruky im davali tak,aby si hlavu drzali v dlaniach,padala im,chudatka chceli spat,ale kvoli fotke ich fotografka 5x napravila🤦♀️By som to spravila ich rodicom,ked budu spat,nech ich niekto stajluje do roznych poloh a foti. A nahe uz vobec nie. Kto si akoze kde zavesi foto naheho babatka??? Akoze navsteve sa budu chvalit,ze aha aky mal pipicek? Ci naco je to potrebne?
My sme to absolvovali. Dieťa spi, nevie, čo sa s ním deje, na druhej strane je to krasna pamiatka pre rodicov
kazdy ma iny styl a kazdemu sa ine fotky pacia.. sama pises ze tebe sa pacia-tak ak mas moznost sup do toho .. dieta vyrastie a potom uz budes len lutovat ...
@iwesska
páni to kde si pozerala?? My sme boli celá rodina a ziadny teror sa nekonal. Ved kolkokrat mi maly pobkojeni zaspal pokakal sa a takeho Sliače ho som ho prebalila. Manipulovať som s nim tak omnoho viac ako na našich foto 🙂 Ani ho nik preboha nenudil! On si buval v tej postieľke na tie posledne fotky, my okolo neho a raz sme ho dali na ruky sediaceho 3 ročnému bratovi, potom mne s mm. Maly spal celý čas potom. Ani by ma nenapadlo budiť ho koli podpieranou hlavičky.
@orangiiina
v porodnici sme si babetka bavili do plienok. Vyzerajú ako by boli zabalane v kolóne- kukle 🙂 nič krkolomne ani tržnice 🙂 To odriekania je oproti tomu imy masaker.
Áno, ľutujem, že som si nedala spraviť také fotky s miminom
Kazda, ktora na to nema ti napise, ake je to hrozne. Jasne, ze by som dala. 🙂 Tie foto su uzasne.
@iwesska Vieš mi ukázať príklad takýchto fotiek? My sme vyberali fotografku podľa portfólia - videla som ich desiatky a 99% fotiek bolo takých, že deti na nich spali. U nás sme napr. museli dieťa na konci fotenia zobudiť, lebo sme chceli aj fotku, kde bude mať dieťa otvorené oči. Obe deti prakticky celé fotenie prespali - boli najedené, v príjemne vyhriatom ateliéri, zavinuté - ako v brušku.
Ak chces mat take fotky, tak si daj.. preco nie? budes mat spomienku
Ja mám také fotky pre obe dcéry a neľutujem. Je to krásna pamiatka.
@rozculena to mas teda pravdu
Za mna nie.. je to asi prilis intimna chvila stale velmi skoro po porode.
No tu si sa ani pýtať nemala 😅 . Ja som určite za ,budete mať krásnu spomienku. Ľutujem,že som nedala svoje deti tak odfotiť.

Holé nie inak nevidím problém keď také fotky chcete.