icon

Je hygiena v čínskych reštauráciách dostatočná?

7. sep 2024

Myslíte si že je tam hygiena dostatočná? Jedlo zdravé?

Strana
z2
marcellka32
7. sep 2024

Dáte si bobika 🤣

lenkasarka
7. sep 2024

Nechodím. Mne to nechuti.

fido69
7. sep 2024

@dominikamacakova
V čínskej reštaurácii neponúkajú japonské jedlo.😉
Možno v ázijskej reštaurácii alebo ázijskom bistre si to videla. 😉

really8
7. sep 2024

Ziadne jedlo nie je nezdrave. Nezdrave je len mnozstvo. Kedy sa to uz ludis konecne naucia?

dominikamacakova
7. sep 2024

@fido69 ok 😅

dominikamacakova
7. sep 2024

@really8 presne a žiadna huba nie je jedovatá, len niektoré sú jedlé iba raz 😀

tetapetra
7. sep 2024

Chodili sme do jednej restiky, odkedy som 2x ledva dobehla na wc,už som nešla. Ale mám rada veci od phockaren

tomasisa
9. sep 2024

@zuzinka888 nezabudni ze na noze je relacia ktora ma prilakat ludi k telke, nie relacia ktora odraza realitu, cim sokantnejsie tym lepsie...na noze by som moc nebrala ako zrkadlo slovenskych restauracii/kuchyn...pohybujem sa v gastro cca 30 rokov s prestavkami

zuzinka888
9. sep 2024

@tomasisa no ok. Len su nemyslim ze stab a zamestnanci tam nanosili tu spinu vsade okolo. A naplnili mrazaky zle zabalenym masom- pomiesane v jednom mrazaku zelenima, maso; ryby hlava nehlava aj so zmrzlinou. A tie sklady s tovarom po zaruke ci zelenina co je viac zhnita ako cerstva....

tomasisa
9. sep 2024

@zuzinka888 by si sa divila co vsetko stab dokaze, iste hladaju skor ,,horsie,, restiky do toho programu, ale vsetko urobia tak aby to bolo co najsokantnejsie...a ty mas doma zvlast mrazak na hydinu/mäso, zeleninu a ostatne?

lujza123
9. sep 2024

Do tých mojich overených áno, mam rada ázijskú kuchyňu pripadne veci typu poké . Kde to nepoznám pozerám google recenzie
Mne skôr tradične slovenské absolútne nechuti a pizza už vôbec nie, to by musela byt pizzerka co vlastní talian

Čo sa týka hygieny to ako zákazník nikdy nevieš, ale dokážeš to ako tak odhadnúť podľa interiéru, ked je všetko ulepene, zamastene v interiéry tak bude vyzerať aj kuchyňa, to je jedno či čičmon alebo slovák

Strana
z2