icon

Je Judita vrahyňa?

20. okt 2023

Poznate niekto ten pribe blizsie?je tu popripade baba zo Za?

Strana
z3
anna777115
21. okt 2023

To, čo sa tam odohralo, prečo sa Judita dostala, do takého afektu, že kôli nemu zaútočila na Tomáša, vie len ona. Možno, to vedia rodičia, od ktorých má určite nakazené aby sa v žiadnom prípade, ktorú nepriznavala.Ona,verila do poslednej chvíli, že ju otec z toho, vyseká. A zrejme tomu verí dodnes.Rodičia, ju v tom, ako sa k tomu stavia podporujú, aby v žiadnom prípade to nevrhalo zlé svetlo na ich rodinu

gaborka28
21. okt 2023

A ja napíšem asi iné, ako by tu bolo vítané, ale nie som sudkyňa a ani sledovanie prípadu mi nezaručuje, že viem, ako to naozaj bolo alebo nebolo… Nech nad tým premýšľam akokoľvek, mne len príde zvláštne, prečo napriek tým komunikáciám a viacerým veciam, ktoré boli preukázané, ich súd zamietal ako nič. Proste sa tým ani nezaoberal. Skúste sa na to pozrieť z pohľadu, že je vo váš prospech nejaký dôkaz a súd ho zamietne, ani ho nepripustí do konania a vaše jediné šance dokázať možno svoju nevinu, skončia. A vy ste v očiach všetkých vinný, aj keď možno by to bolo celé inak, ako sa na vás valí z každej strany. Mne to príde šialené.

Ja viem, že sudkýň a znalkýň je tu na mraky a ani neviem povedať, či to naozaj urobila alebo nie. Neľutujem ju, ale ju ani neodsudzujem. No zamysleli ste sa niekedy nad tým, že možno je niekto vplyvnejší a bohatší ako jej otec, kto dokázal nasmerovať vyšetrovanie iným smerom, ako mal? Ja ten prípad už nesledujem detailne, vtedy som to čítala vo veľkom, ale ten chlapec, ktorý viedol konverzácie - mimochodom, potvrdené Facebookom a odmietnuté súdom ako dôkaz, ktorý sám prokurátor predtým požadoval (ak si to dobre pamätám) - by mal byť drogovo závislým synom sudkyne OS v Žiline, kamarátky tej, ktorá súdila Juditu. A Jakub, priateľ Judity, sám v tých konverzáciách tvrdil, že si myslí, že obeťou mal byť pôvodne on. No na súde už vypovedal inak, lebo evidentne kryl nejaké väčšie ryby. Dôvodom mali byť nejaké veci okolo drog, v ktorých možno aj Judita išla a možno nie. My to na mk nezistíme. Ale prečo sa týmto súd odmietol vôbec zaoberať? To je možno to, čo vzbudzuje pochybnosti u mňa. A netrúfam si hodnotiť, či sa správala vhodne alebo nevhodne, či dostatočne plakala na súde alebo nie, či jeden úsmev, ktorý zachytili a pustili do sveta médiá, tvrdí, že je bezcitná sviňa. Možno je. Ale určite tento prípad nie je celkom čistý.

Človek by aj chcel veriť, že súdnictvo na Slovensku je spravodlivé, ale vieme, že v mnohých prípadoch nie. Takže ma prekvapuje, ako rýchlo je možné odsúdiť človeka, ktorého nepoznáme a ktorý je síce možno zo zbohatlíckej rodiny, ale možno tá rodina len nemá také páky ako niekto, kto rozhoduje o osude ich dcéry. ktovie. Každopádne, je mi veľmi ťažko, keď si pomyslím na Tomáša, jeho rodinu. Sama mám deti a absolútne nikto netušíme, s kým a v akej situácii sa stretnú raz naše deti, ktoré síce môžeme vychovávať najlepšie, ako vieme, ale okolie celkom neovplyvníme. Len by som nikdy nechcela zažiť rodičovskú bezmocnosť - zo žiadnej strany v tomto prípade.

anna777115
21. okt 2023

@gaborka28 Ale, veď jej otec sa aj odvolal mala ďalšie pojednávanie a na Tom boli iný sudcovia a predsa potvrdili platnosť prvého rozsudku.

anna777115
21. okt 2023

Ten, jej frajer Jakub v niečom lietal, preto dedukoval, že to bude z tohoto prostredia.Nikdo, by to nespájal s Juditou, veď to je ten paradox.

andrea901
21. okt 2023

@gaborka28 Jasne, ze sa rodicia snazili ochranit svoje dieta, predpokladam, ze takmer kazdy rodic by tak spravil. Ale ako som citala rozne clanky, podla kriminalistov bol toto velmi jednoduchy pripad, az rodicia Judity spolu s jej rozpravkou o odpoctarovi vniesli do toho celeho pripadu "tajomno".
Mozno su nejake fakty, ktore hraju do karat prave Judite, ale dokazy, ze cin spachala prave ona, su jasne. Napr. stopy krvi, nasli sa iba Tomasove a jej, keby tam bol niekto treti, snazil by sa uniknut, krv by bola aj na inych poschodiach, vo vytahu, na vchodovych dverach do bytovky...
Tiez tie noze, ze ich schovala, velmi podozrive, telefonat s rzp tiez vela vypoveda, ked sa nesnazila ozivovat ho, ked jasne uz vtedy vedela, ze sa nic neda urobit. Podla mna sa dostala do takeho afektu, ze konala skratovo mozno si naozaj ani ten akt bodania Tomasa nepamata, no aj tak musi vediet, ze to bola ona.
To, ze sa motiv nenasiel je velmi zvlastne a prave preto je v tom pripade take tajomno. Skoda, ze nevieme co bolo v Tomasovom mobile, mozno by to dalo odpovede na nejake otazky.

pralinka25
21. okt 2023

@andrea901 tak ale policajti isto prezreli jeho mobil. Ale tiez by ma ten motiv zaujimal.

melissa333
21. okt 2023

@tehotna40 podľa mňa ten telefonát bol hrany .. a plánovaný z väzenia . Veľa vecí mi tam nesedia … Ten prípad je dosť zložitý a zamotaný . Môže mať neviem koľko strán ten spis ale ten prípad nebol dôkladne prešetrení . Vyšetrovatelia mali byt zaistiť minimálne na 24 h a poriadne ho prešetriť ako je to možné že jej otec tam išiel a akože tam nájde nože ,.. Neviem neverím tomu .

ahhola
21. okt 2023

Už ma niečo odsedene, zachviľu vonku, ako hossu po 5.rokoch. To nikto nekvical, ze vrah👿 Filipínca Henryho sedel závratných🥶 5 rokov, ale keď sa to stalo, bolo pomaly 5 000 000 vrahov, rovnako Zochova. Co ostane, bude len mŕtvy Tomáš, také krásne decko, aj ta potvora Judita, modelečka. Co som čítala, tak 20.min pred dobodanim si varili čaj,fotili sa. Nemohol v tom byt nejaký durman, fentanyl alebo nejaký šľak, však to nie je normálne, z kuchynskej pohodicky do krvaveho bitúnku.

hendikep
21. okt 2023

@andrea901 ale sak jasne ze sa motiv nenasiel ked sa nepriznala, a pochybujem ze to planovala … proste jej preplo. Ved v tom hovore s mamou to vidno, mamicka vedela ze je vrahyna ale bavila sa s nou ako so svojim zlatickom ktoremu pomozu … tak podla mna vyzeral cely ich zivot a vychova a preto ked jej niekto raz zaoponoval ( tomas) uz bol ohen na streche.

lucinka12356
27. okt 2023

Oni urobili aj nejaké testy nudíte ci nemá v sebe nejaké drogy, alebo nejaké nové lieky ci co to podpisovali. Nič sa nezistilo. Fb komunikáciu vyžiadali na 3x a vlastne im vraj poslali konverzácie Tomáša, Jakuba a Judity iba z troch dní deň pred vraždou, v deň vraždy a deň po. A vraj tam nič nenašli až na tie Jakubove správy, kde tvrdil, že mal byť on obeť vyhodnotili to, ako putanie pozornosti na seba. K tým nožom, krminilasti vraj našli ten jeden nôž na vrchu v sufliku a hneď ho zaistili, ďalej už nehľadali keďže si mysleli, že je to vražedná zbraň. Druhý nôž bol na spodu sufliku pod uterákom a nejakými športovými potrebami-ten našiel otec a zavolal polícii ci komu ze ho našiel a prišli ho zaistiť.
Niekde som čítala o tom dobodani, že sa to teda neodohravalo len v tej chodbe ale aj v obývacke, čiže predchádzala tomu naháňačka (co aj počula suseda so slovami : keď ta chytím tak ta zjem (alebo zaj*ebem))
Na tomasovej podrazke našli stopy justičnej krvi čiže keď ona mala poranenie tak on ešte stal keďže pochodil trochu po tom.
Nechápem tej stratenej rohozke, kde na fotkách z miesta činu bola ale už v dokoazoch zaistených nie. Rovnako vraj ani Tomášov telefón nebol zaistený a skúmaný. Rovnako ta aplikácia co ratala 300krokov počas tej vraždy. Údajne keď odpadla ze hodinky zaznamenali 2min nečinnosti.. Sama uviedla ze keď volala mame este pred 112 od nervozity chodila po byte.
Naozaj ma zaujíma ako to naozaj bolo...

autor
27. okt 2023

@lucinka12356 aj mna ale najme ten dowod

Strana
z3