icon

Je každá slovenská celebrita namyslená?

1. sep 2022

Poznáte nejakú slávnu osobnosť Slovenska, býva kúsok od Vás, videli ste ako sa správa na verejnosti atď? Sú naozaj všetci povýšeneckí, alebo sa nájdu aj svetlé výnimky a sú zdvorilí a správajú sa ako bežní ľudia? 😁Napadlo mi to, keď som videla rozhovor s Nelou Pociskovou, že na starobu sa odsťahuje niekde mimo ľudí ( to máme v pláne aj my s manželom).

dzt
1. sep 2022

@aleshka_supermama ktttooooo? 🙈

iveta1970
1. sep 2022

Stretla som Plíhala pred rokmi. Pokornejšieho a skromnejšieho introverta som ešte nevidela. Nevedel sa zorientovať v našom meste...prišiel na vystúpenie vlakom, len tak s gitarou. Igor Timko ...pokora skromnosť.

hama_ba
1. sep 2022

@dzt tipujem bartalos 😅

nadazdi
1. sep 2022

@hama_ba ja tiež 😂

kiwi3
1. sep 2022

@nadazdi
@hama_ba aj mna to napadlo, o inej krestanke s dvoma detmi neviem

anonymous87
1. sep 2022

Ked som ako mladucha robila sekrosku, tak prisiel Opatovsky a to je jeden, ehm, sorry za vyraz chuj 😀
Kukura bol u nas peceny vareny aj som s nim casto telefonovala a podla toho aku mal naladu a kolko toho mal, ale vcelku je to prima chlap…
Robo Papp je tiez obycko chalan. Marcelka Laifertova je tiez velmi prijemna zena..
A este spomeniem Borisa Kollara. U nas v dedine byva jedna jeho spermobanka a Boris je uplne normalny. Ziaden namysleny pako 😂

nikayla
1. sep 2022

Oprava - z Tublatanky

xsuzannex
1. sep 2022

A este mi tu muz hovori, ze Kristina je strasne namyslena.. ze sa s "plebsom" ani nebavi

anonymous87
1. sep 2022

A kristina Tormova je namyslena. Zazila som ju v hrackarstve a teda katastrofa ako sa spravala

dzt
1. sep 2022

@hama_ba to neviniatko? 🙈😂😂😂😂😂😂😂

aurora33
1. sep 2022

@dzt 😁😁😁😁😁

kiwi3
1. sep 2022

@anonymous87 ja si nemyslim, ze je namyslena, ona ma ale taku dost typicku hereckovsku povahu - extrovertnu az mierne excentricku. rada sa predvedie. tiez to nemusim na ludoch.

vandica
1. sep 2022

@nadazdi
@kiwi3
@hama_ba
Kľudne to moze byť bartalos :D kamoška robila vo svadobnej agentúre a organizovala jej svadbu, a že namyslená baba. Že od toho ako sa prezentuje a aký má prejav, je to na míle vzdialené.

dzt
1. sep 2022

A Fico? Vraj je dosť vysoký

anonymous87
1. sep 2022

@kiwi3 moze byt. Ale to ako sa pravala k personalu bolo desive 😂
My sme s mamou len po sebe pozerali, ze to co 🤷‍♀️

anonymous87
1. sep 2022

Mna by zaujimalo ci mal niekto skusenost s Petou Polnisovou. Lebo som pocula, ze v sukromi nie je velmi prijemna 😆
Ale mam to len JPP. Tak ci to je naozaj tak … lebo na mna vzdy cez tv posobila milo

kiwi3
1. sep 2022

@dzt mozem sa opytat muza, ked ta to velmi zaujima 🙂. minule ho stretol pri behani, byvame pri centrale smeru.

dzt
1. sep 2022

@anonymous87 raz sme sa stretli v jednej reštike, boli na odchode aj s danglom. Všetci sa ochotne pofotili, prehodili sme pár slov. Ešte bola vtedy tehotná. Pôsobili normálne 🙂

anonymous87
1. sep 2022

@dzt dakujem. Lebo zevraj aj ked padne klapka po natacani hornej dolnej, tak ze sedi viac menej sama a s nikym sa nerozprava velmi 😆

nadazdi
1. sep 2022

@anonymous87 aj na mna Polnišova pôsobila veľmi prijemne, tu som často stretávala v borymall.. ale to vidíš aj od kamošiek, podľa mňa cela ta partia kamosiek aj so Zuzkou aj s Cibulkovou sú milé ženy..

yoxinka
Autor odpoveď zmazal
alchemilkazltozelena
1. sep 2022

@aleshka_supermama a kto je to?

anonymous87
1. sep 2022

Inac aj Robo Vittek je v pohode

yoxinka
1. sep 2022

Ja od Kaliho nepoznám jedinú pesničku, ale stretávam ho s dcérou často a ten sa tak s ňou hrá, veľmi je zlatý 🙂 a z rozhovorov na mňa pôsobí super. Svojho času som stretávala Milana Lasicu, tichý, múdry pán. Pracovala som s Romanom Pomajbom, v pohode bol veľmi, s Braňom Jobusom, ten je úplne iný level pohodovosti 😂😂😂. S Adelou som sa stretla na pár akciách, ona je presne taká ako v telke. Milá, vtipná, pohotová a pohodová. Ľubo Feldek ma učil a raz som s ním moderoval jednu akciu, on bol hosť, no on je strašné prasa. Dano Hevier ma učil, on je skvelý človek! S Ďurim Kemkom sme sedeli v reštike, on s partiou pri vedľajšom stole, furt sa rehotali na celý podnik až to bolo otravné. Paľo Habera je veľmi v pohode človek. Merčiaka som stretávala v škole, naše deti chodia do tej istej, vždy pozdravil, ale bližší kontakt sme nemali. A za mladi som stretla Mikiho Dzurindu 😂😂😂, mi rukou potriasol 🤪. Samo Tomeček študoval muzikológiu a na intráku oproti nám bývala jeho spolužiačka, tak tam chodieval, na chodbe hrával na gitare, spievali, pohoďák. Martin Nikodým neviem či býval v Devíne alebo tam mali chatu, ale stretával som ho s deťmi často v buse smerom do alebo z Devína. Pôsobil úplne v pohode, keď sa mu niekto prihovoril, pokecal. Kamoška robila v SND, pozná všetkých hercov a je to od osoby k osobe, jeden je taký, iný onaký, ako všetci ľudia.

liz_lemon
1. sep 2022

@anonymous87 mam znamu, ktora sa s nou zoznamila pri natacani nejakej reklamy, a ze velmi mila bola

liz_lemon
1. sep 2022

ja som raz stretla Merciaka na dovolenke, a ten uplne cakal, ze ho oslovim, alebo co 😂 ja som ho ignorovala, posobil arogantne, a neskor sa to aj potvrdilo z toho, co bolo v mediach

macatt
1. sep 2022

Peťa Polnišová mi dávala prednosť pred nákupným centrom a bola vyškerená v aute, zakývala som jej a ona odkývala..Maťo Ďurinda sedel v Ikea, pozdravil ma, tak som si išla pre autogram(😀) a presne mi povedal že sme sa videli na akcii pre 3mi rokmi( som odpadla) vedľa Evy Cifrovej som sedela na lavičke v nákupnom centre, boleli ma nohy tak som sa pýtala či si môžem prisadnúť😅, niečo sme kecali, namaľovaná nebola, vlasy v cope, ja som obkúkala otlaky až potom že Jejda to je Cifrová💁‍♂️. Strašne sympatická a pekná je Karin Hajdu, urehotaná osôbka, tá jej sestra úplný opak.. Otrasný bol Juro Mokrý, Habera pre mňa na prvý pohľad arogantní chlapi..

zuzkagg
Autor odpoveď zmazal
veverickav
1. sep 2022

@aleshka_supermama oo...toto aj mna zaujima, ze ktora to je?

macatt
1. sep 2022

A ešte s Kolárom som sa spolu s kamoškami ocitla v jednom klube v BA, prisadol si na chvíľku či máme všetko a či sa bavíme, jednoducho má niečo do seba☝️ a potom nám na stol pristál kýblik so šampanským😀