icon

Je kupovanie lístkov na Ligu majstrov bezpečné?

simonad7
9. sep 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s kupovaním lístkov od permanent-kara.

Pán sa chce stretnúť s nami osobne a chcel by tie jeho listky, ktoré boli nakúpené prioritne (nakoľko má permanentku) “darovať” cez aplikáciu Slovanu. Vraj sa tam musí zmeniť meno a rodné číslo, keďže to budú kontrolovať na štadióne. Premenované listky by sme mali dostať vraj cca 20.9.

Prosím máte s týmto skúsenosť?

Je to reálne takýto postup, alebo to bude zase podvod.

Dakujem pekne za každú pomoc

draik
•
9. sep 2024

Ak to spraví pred Vami, podvod to nebude. Teda neposielajte peniaze teraz, že on vstupenky o x dní prevedie, ale všetko na mieste.

felycity
•
9. sep 2024

... ako je vyššie urobiť pred vami tak by to malo byť ok... tu je info k vstupéenkám: ....Po nákupe lístkov umožnil zmenu údajov na vstupenke. Zmena sa bude dať urobiť len jedna a za tento úkon si klub naúčtuje manipulačný poplatok 5 eur.

"V prípade neočakávaných okolností (zdravotné problémy, choroba, pracovné povinnosti a pod.) bude od 20. septembra možná zmena osobných údajov na vstupenke prostredníctvom webu vstupenky.skslovan.com alebo mobilnej aplikácie," informoval klub.

simonad7
autor
•
11. sep 2024

Dakjjem, evidentne išlo o podvod, lebo už keď malo dôjsť na stretko napísal mi, že má záujemcu ktorý to s nim spravi všetko aj na diaľku. 🤷🏻‍♀️

A keďže robím v banke a mám s posielaním dopredu peniaze morálne výhrady, tak ja som vycúvala.

Škoda, že sa k tým lístkom neda iným spôsobom dostať.

maranco
•
11. sep 2024

@simonad7 bolo by fajn keby ľudia "vytrestali" priekupníkov, nič od nich nekúpili a lístky by im prepadli

tiež zmenu mena by som dal za oveľa vyšší poplatok ako je to napríklad u leteniek a skôr umožnil vrátiť lístok nazad predajcovi za nižší storno poplatok (neviem či to majú, neskúmal som)
Ten čo si naozaj kupoval lístok pre seba, nie s úmyslom kupčiť a nemôže ísť, tak ho vráti predajcovi a ten čo chce ísť na zápas si ho kúpi v normálnom predaji, kde má istotu že lístok je platný.