icon

Lístky na Lovestream 2026: Problémy s QR kódom?

sabina230
Dnes o 07:43

Ahojte,

je tu niekto kto plánuje ísť na lovestream tento rok? Potrebovala by som sa spýtať či Vám do mailu prišli po zakúpení lístky kde je odkrytý QR kód alebo nie. Ide o to že ja kupujem lístky na další rok vždy deň po skončení festivalu, keď je najvýhodnejšia cena. Po zakúpení mi prišiel email s lístkami, ktoré sú zamknuté. Dočítala som sa že je to vraj bežné kvôli podvodom a pod. Lístky by sa mali odomknúť 3.8.2026 - týždeň pred festivalom. Nechápem ktorý debil takýto systém vymyslel, lebo v roku 2024 keď som kupovala lístky na ročník 2025 mi hneď prišli na mail lístky s QR. 😀 Uvažujem že by som lístky predala (tohtoročný program ma nejak extra nezaujal) ale neviem či by mi to niekto kúpil keďže tie lístky v podstate ešte nie sú odomknuté. Kupovala som cez ofiko stránku samozrejme. Takže ma zaujíma či som jediná alebo sa tu nájde niekto kto je v rovnakej situácii.

anonym_300cc9
Dnes o 08:18

Aj ja to tak mam.. v nfc aplikacii mam odcitavanie do 3.8., kedy sa maju odomknut 🙂 taka blbost

anonym_7f9fa7
Dnes o 08:35

@sabina230 podvody by neboli keby sa dal lístok vrátiť, nebol by dôvod ho niekomu predávať, každý by si kúpil svoj lístok na oficiálnej stránke
vrátené lístky zneplatnia a uvoľnené miesta predajú ďalším
len treba trochu rozmýšľať ako sa to dá robiť a nie hľadať výhovorky prečo nie

anonym_8d0495
Dnes o 09:34
@anonym_7f9fa7

@sabina230 podvody by neboli keby sa dal lístok vrátiť, nebol by dôvod ho niekomu predávať, každý by si kúpil svoj lístok na oficiálnej stránke
vrátené lístky zneplatnia a uvoľnené miesta predajú ďalším
len treba trochu rozmýšľať ako sa to dá robiť a nie hľadať výhovorky prečo nie

@anonym_7f9fa7 tak to ale nefunguje s velkymi eventami 🙂

anonym_7f9fa7
Dnes o 10:11
@anonym_8d0495

@anonym_7f9fa7 tak to ale nefunguje s velkymi eventami 🙂

@anonym_8d0495 v tom je celý problém, organizátor na tom zarobí. Predá lístok špekulantovi a oklamaný fanúšik si v zúfalstve kúpi ďalší lístok na mieste.
Jediným riešením by bola zákonná povinnosť garantovať vrátenie lístka. Buď bezplatne do určitého termínu, alebo neskôr s férovým storno poplatkom, ktorý by mal jasný strop.

anonym_1bc70d
Dnes o 12:26

Tak ho predas tyzden pred festivalom.ty si ho tiez nemusela kupovat ,ked si nevedela kto pride.
Chcela si usetrit a toto je dan za to.