icon

Lístky na Lovestream 2026: Problémy s QR kódom?

sabina230
9. jún 2026

Ahojte,

je tu niekto kto plánuje ísť na lovestream tento rok? Potrebovala by som sa spýtať či Vám do mailu prišli po zakúpení lístky kde je odkrytý QR kód alebo nie. Ide o to že ja kupujem lístky na další rok vždy deň po skončení festivalu, keď je najvýhodnejšia cena. Po zakúpení mi prišiel email s lístkami, ktoré sú zamknuté. Dočítala som sa že je to vraj bežné kvôli podvodom a pod. Lístky by sa mali odomknúť 3.8.2026 - týždeň pred festivalom. Nechápem ktorý debil takýto systém vymyslel, lebo v roku 2024 keď som kupovala lístky na ročník 2025 mi hneď prišli na mail lístky s QR. 😀 Uvažujem že by som lístky predala (tohtoročný program ma nejak extra nezaujal) ale neviem či by mi to niekto kúpil keďže tie lístky v podstate ešte nie sú odomknuté. Kupovala som cez ofiko stránku samozrejme. Takže ma zaujíma či som jediná alebo sa tu nájde niekto kto je v rovnakej situácii.

anonym_300cc9
9. jún 2026

Aj ja to tak mam.. v nfc aplikacii mam odcitavanie do 3.8., kedy sa maju odomknut 🙂 taka blbost

anonym_7f9fa7
9. jún 2026

@sabina230 podvody by neboli keby sa dal lístok vrátiť, nebol by dôvod ho niekomu predávať, každý by si kúpil svoj lístok na oficiálnej stránke
vrátené lístky zneplatnia a uvoľnené miesta predajú ďalším
len treba trochu rozmýšľať ako sa to dá robiť a nie hľadať výhovorky prečo nie

anonym_8d0495
9. jún 2026
@anonym_7f9fa7

@sabina230 podvody by neboli keby sa dal lístok vrátiť, nebol by dôvod ho niekomu predávať, každý by si kúpil svoj lístok na oficiálnej stránke
vrátené lístky zneplatnia a uvoľnené miesta predajú ďalším
len treba trochu rozmýšľať ako sa to dá robiť a nie hľadať výhovorky prečo nie

@anonym_7f9fa7 tak to ale nefunguje s velkymi eventami 🙂

anonym_7f9fa7
9. jún 2026
@anonym_8d0495

@anonym_7f9fa7 tak to ale nefunguje s velkymi eventami 🙂

@anonym_8d0495 v tom je celý problém, organizátor na tom zarobí. Predá lístok špekulantovi a oklamaný fanúšik si v zúfalstve kúpi ďalší lístok na mieste.
Jediným riešením by bola zákonná povinnosť garantovať vrátenie lístka. Buď bezplatne do určitého termínu, alebo neskôr s férovým storno poplatkom, ktorý by mal jasný strop.

anonym_1bc70d
9. jún 2026

Tak ho predas tyzden pred festivalom.ty si ho tiez nemusela kupovat ,ked si nevedela kto pride.
Chcela si usetrit a toto je dan za to.

anonym_8d0495
9. jún 2026
@anonym_7f9fa7

@anonym_8d0495 v tom je celý problém, organizátor na tom zarobí. Predá lístok špekulantovi a oklamaný fanúšik si v zúfalstve kúpi ďalší lístok na mieste.
Jediným riešením by bola zákonná povinnosť garantovať vrátenie lístka. Buď bezplatne do určitého termínu, alebo neskôr s férovým storno poplatkom, ktorý by mal jasný strop.

@anonym_7f9fa7 som zvedava ci by si si ty dohodla spevacke kapely ked nebudes vediet ci ich budes moct zaplatit. Tak to proste nefunguje. Aj predajca musi byt chraneny. Nie len ucastnik ktory chce usetrit. Kup si poriadny listok a nefrfli.

anonym_1bc70d
9. jún 2026
@anonym_7f9fa7

@anonym_7f9fa7 ved famusik si moze kupit oficialny listok , nemusi kupovat od spekulanta .Ahaaa on chce usetrit , tak potom musi niest riziko.

anonym_a5984a
9. jún 2026

organizátori sú neplatiči,čelia závažným finančným problémom a dlhom.Dlh voči štátu: Spoločnosti stojace za festivalom nahromadili daňové dlhy a dlhy voči štátu vo výške približne 1,4 milióna eur.Zmeny organizátorov: Zastrešujúca firma sa kvôli finančným problémom už niekoľkokrát v tichosti zmenila.Prepojenia: V pozadí festivalu sa objavujú osoby spájané s kauzou „nástenkový tender“.
https://www.sme.sk/index/c/festival-lovestream-...

anonym_7f9fa7
9. jún 2026
@anonym_1bc70d

@anonym_7f9fa7 ved famusik si moze kupit oficialny listok , nemusi kupovat od spekulanta .Ahaaa on chce usetrit , tak potom musi niest riziko.

@anonym_1bc70d Ak nastane situácia, že oficiálne lístky sú už vypredané a niekto sa napokon nemôže zúčastniť, no organizátor mu nechce/nevie umožniť lístok vrátiť (jednoducho by zrušil pôvodný QR kód a vystavil nový QR kód a dal do predaja), je dotyčný odkázaný hľadať kupujúceho cez inzerát.

anonym_1bc70d
9. jún 2026
@anonym_7f9fa7

@anonym_1bc70d Ak nastane situácia, že oficiálne lístky sú už vypredané a niekto sa napokon nemôže zúčastniť, no organizátor mu nechce/nevie umožniť lístok vrátiť (jednoducho by zrušil pôvodný QR kód a vystavil nový QR kód a dal do predaja), je dotyčný odkázaný hľadať kupujúceho cez inzerát.

@anonym_7f9fa7 ja neviem co sa tu riesi , vsetky velke koncerty takto funguju , bud si kupis listok vcas a mas , alebo nie .Ak si ho poistis tak ti vratia peniaze.a k listkom sa dostanes par dni pred koncertom , casto su na meno ,aby sa zabranilo prave tym spekulantom vykupit a potom draho predavat.A ze organizator zarobi ?ved to je ciel jeho podnikania predsa.

anonym_7f9fa7
9. jún 2026
@anonym_1bc70d

@anonym_7f9fa7 ja neviem co sa tu riesi , vsetky velke koncerty takto funguju , bud si kupis listok vcas a mas , alebo nie .Ak si ho poistis tak ti vratia peniaze.a k listkom sa dostanes par dni pred koncertom , casto su na meno ,aby sa zabranilo prave tym spekulantom vykupit a potom draho predavat.A ze organizator zarobi ?ved to je ciel jeho podnikania predsa.

@anonym_1bc70d mala by byť väčšia ochrana kupujúceho

anonym_46eeae
25. jún 2026

@sabina230 ahoj, ja som v podobnej situácii... potrebujem ich predať, žiaľ sa nebudem môcť z rodinných dôvodov zúčastniť. No tiež neviem ako to mam urobiť keďže QR nie je 🙃. A taktiež mi to pride ako pekná blbosť, že ich odomknú len pár dni predtým...