icon

Je normálne byť nepríjemný pri predaji auta?

9. jún 2024

Už dlhšie riešime kúpu auta.. písala som si s jedným pánom vsetko vyzeralo super mali sme prísť na obhliadku a nakoniec sme zistiii že auto 3x burane .. vraj kvôli oklamaniu poisťovni 😹 hneď som si prestala s ním písať… no ozval sa znovu a dal ešte nižšiu cenu a vraj tie 3 buracky neboli vážne len nejaké škrabance… že auto burane reálne ani nebolo .. tak že prídeme ho aspoň pozrieť no nedalo sa mi v jeden deň čo sme sa dohodli a dnes sme mali jednu obhliadku auta a o 18:00 sme mali prísť pozrieť toto jeho auto.. akurát som mu napísala že sme mali ešte pred ním jednu obhliadku a definitívne berieme to… pan sa urazil napísal že nekomentuje a že nám určite auto nepreda.. zostal veľmi neprijemny…. Príde vám normálne takéto správanie? Snáď sa ja rozhodnem aké auto si kúpim a za to že jemu to tlači s predajom ja nemôžem

janai1
•
9. jún 2024

Ze sa s ním vôbec otravuješ. Zablokovat a vybavené

really8
•
9. jún 2024

Stalo sa mi nieco podobne len s kocikom. Mala som dohodnute ze prideme pozriet vtedy a vtedy ale vzali sme rovno prvy ktory sme boli pozriet pred nim. Pani sa urazila ze tak akoze fakt uzasne ze som ju zdrzovala a ze kvoli mne cely kocik cistila. Bolo minto v tej moment neprijemne ale teraz si poviem ze to bola krava. Povedz si to iste a chod dalej. Ze ste to auto nevzali bolo najlepsie rozhodnutie.

gemerka17
•
9. jún 2024

Neriesit, otvoriť vínko, dať čokoládu, koláč, ísť na zmrzlinu a skákať od radosti, že si od toho pána nič nekupila. Buh vi co by to bolo, keď tak klame a zavádza a správanie nula bodov. Pravdepodobne si si usetrila kopec problemov do budúcnosti. Tešte sa, že budete mať nové auto.

pribinak
•
9. jún 2024

Že ešte mal tu drzosť byt arogantný potom čo klamal. Vôbec by som sa s ním nezaoberala, zablokovať a hotovov

rozculena
•
9. jún 2024

ja nechápem,čo sú ľudia schopní riešiť na koňovi........ale aspoň mám čo čítať😂

19martina85
•
10. jún 2024

Veď ste kúpila iné tak načo to vôbec riešite? Vôbec by som sa tým nezaoberala.

purple_wolf
•
11. jún 2024

kokos co moralizujes ... poslal ta do prdele tak to neries ... naozaj nepochopim preco sa zamyslas nad chovanim ludi v tomto svete a preco mas potrebu sa vyplakavat na nete

30katrusa40
•
11. jún 2024

V prvom rade zavolám a nepíšem keď zháňam auto jedna je do telefónu veľa napovie. Potom si vyžiadal vin číslo a overíme cez cebia. Prípadne cez iný portál ale cebiu máme overenú. Keď tam nájdem niečo čo sa mi nezdá len zavolám že o auto už nemám záujem. rýchli proces a máš vybavené a rozhodnuté za pár chvíľ či pokračuješ v jednaní o aute.

autor
•
11. jún 2024

@30katrusa40 úplne ako prvé sme volali… pan strašne milý, veľký sympatak hovorím si super… vin som samozrejme overila a 3 škodové udalosti a na auto existuje leasing.. pozerám že aha dobre 🤣 píšem mu že nemáme o auto záujem a už začal byt nepríjemný že sme to asi zle pochopili že leasing je vyplatený a škodové udalosti boli s drahými autami kvôli oklamaniu poisťovni že reálne autu dokopy nič nebolo.. no toto som ešte nepočula sa priznám

30katrusa40
•
11. jún 2024

To už by som ho zrušila hneď. Obabral poisťovňu zrejme chcel niečo nasit aj na vás. S takými radšej pokoj. Ešteže ste tam ozaj nešli.

autor
•
11. jún 2024

@30katrusa40 to majiteľ pred ním.. tento čo nám to chcel predať vraj pred kúpou zisťoval ako to bolo a vraj aj volal do servisu kde to auto opravovali po tých škodovych udialostiach a aj tam mu to vraj potvrdili že sa im to zdalo ako našité na poisťovňu

margotka17
•
12. jún 2024

Za svoje peniaze si môžeš kúpiť ktorékoľvek auto, aké len ty chces. Pana nerieš. Veľa šťastných kilometrov prajem.