Je normálne, že nemám talent na nič?
Nie som v ničom dobrá, nevynikám v hudbe, športe ani v ničom. V škole ani v práci som tiež nikdy nevynikala. Je normálne, keď človek nemá talent, dar na niečo?
@ullala talenty sa rozvíjajú od útleho detstva ale nie tým, že sa s talentom narodíš ale drinou od malička. To platí pri tenise, hokeji, futbale, krasokorčuľovaní, tanec a aj spev sa dá naučiť. Čiže väčšinou rodič dá to dieťa na niečo čo on chce aby sa v Tom dieťa rozvíjalo pretože také 3 - 4očne dieťa nevie povedať čo ho baví. A v tom veku už treba dieťa k niečomu viesť.
Ahoj, tiez som nenasla nič, v čom by som bola dobra, co by ma bavilo. Je to smutne...
@candii ja to vidim ako @ullala.
Talent ti je dany do vienka a pracou na sebe ho vies rozvijat a zlepsovat, ale ti to ide ovela jednoduchsie a prirodzenejsie ako tomu, kto sa pritom nadrie.
A predsa rodic vidi v dietati, ci je skôr sportovo, vytvarne, zrucne lebo humanne nadane a pokial to vcas podchyti, tak sa ten talent v cloveku rozvija a môze sa zlepsovat.
@anonym_autor to je uhol pohladu. Nič také že “normálne” neexistuje. Ale iba ludia ktorým vadí to alebo ono. Čo ti na to poviem? Tak nemáš. A čo? Pokial nikomu neškodíš, nezavadziaš, tak je to v poriadku.

@victoriab istym sposobom mas pravdu, len zas je tu to premyslanie a to obmedzuje. Mam pocit ze ked som sama v dome a dam si svoje pesnicky na telke cez youtube keby som urobila pohyb naznacujuci tanec sama pred sebou sa cervenam. Som hrozna no