Spevácky talent vs. vulgarizmus na pop scéne
Vnímate u nej spevácky talent alebo bezmedzný vulgarizmus? Ste na ňu hrdí? Možno sa nevyznám v speváckom talente, ale keď je rak dobrá, porebovala k presadeniu objemný vulgárny slovník, mimiku, gestá, kostými?
Je v poriadku toto vypúšťať do sveta mladým? Uvedomujú si umelci ako formujú dospuevajúcich?
@anonym_autor nádych, výdych, prečítať po sebe a doplniť osobu o ktorej chceš diskutovať
Adela tipujem
@anonym_autor Ja teda netusim, o kom je rec, ale asi je to aj bezpredmetne. Ja osobne som cely zivot pocuvala hudbu, v ktorych je teda naozaj dost vela vulgarizmov a o outfitoch niektorych mojich oblubenych interpretov ani nebudem hovorit 😅.
Popravde, nikdy som nejako extra bezne nenadavala, zato poriadne vypustit paru na konecertoch, ci len skakajuc doma so sluchadlami v usiach a vykricat zo seba vsetko aj skrz hudbu a nadavky, bola a pre mna vzdy a aj bude najlepsia psychohygiena 👍👌 odporucam vyskusat 😁.
hrda ani nie, s nou nic nemam, ja nie som hrda ani na nasich sportovcov a pod. je to ich praca, obetovanie, peniaze..
Adela vedela, co chce a isla si za tym, a kedze v dnesnej dobe jemne kantileny v rolakoch nikoho nezaujmu, tak si zvolila tuto prezentaciu, mne je to fuk. dari sa jej, pocuvaju ju, cas ukaze, ci prezije dlhsie.
prerazit chceli Lidlove, Ttamara Kramar, Celeste, Kirchner, a ono nic. tak asi treba byt k tomu polonahy, ktovie
prerazit chceli Lidlove, Ttamara Kramar, Celeste, Kirchner, a ono nic. tak asi treba byt k tomu polonahy, ktovie
@anonym_37975a kto je to Lidlove?
@anonym_37975a kto je to Lidlove?
@anonym_ceb1df Nizlove😀
@anonym_ceb1df Nizlove😀
@anonym_37975a Aj tie boli polonahe 🫣...
@oceanahory nevedeli robit roznozky na podiu😀
Adela naskocila na tu vlnu, ked chce prerazit, ona chce byt popova hviezda, pop je taky v dnesnej dobre, zadky, prsia, pohyby napodobojuce sex.. predava to.
@anonym_ceb1df Nizlove😀
@anonym_37975a
Nizlove z Lidla 🙂
co boli, su! ale tym nic nepomoze, ja realne nepoznam cloveka, co by poznal jednu ich pesnicku
ich zivi len to, ako sa samy nonstop propaguju
nemam vo zvyku nejak ludi znizovat, kazdy nech si robi co chce, ale tieto dve extremne nemusim odvzdy
@anonym_autor jedna vulgárna, druha polonaha. Chudery.
@anonym_autor
zaevidovala som ju a onanuju nad nou mnohi aj zahranicni.
ja teda hrda naozaj nie som. je mi z toho skor smutno.
ako nizko je potrebne klesnut, ked chces uspiet v zahranici, ale zjavne je to co chcela, nema v sebe ziadnu sebahodnotu, alebo ju docasne splachla v mene uspechu. zrejme tam zohrali ulohy aj dalsie veci, o ktorych nevieme, ale casom sa aj tak dostanu na povrch...
kazdopadne v casoch Only fans to ako vzor dospievajcim dievcatam naozaj nie je vhodne.....chudaci rodicia...chudatka dievcata...
lidlove boli vzdy takee oldschool, vzdy pozadu, s tym prejavom svojim. nezaujali.
minule som pocuvala Kramarovu, ona neuveritelne susle v teh anglictine pri speve, ma to vyrusovalo. Celeste je fajn, super anglictina, ale tiez take - mladych nezaujme. Kirchner ani neviem, ci vobec spieva este.. no je to tazke prerazit z nasich koncin, myslim stred vychod Europa.
co boli, su! ale tym nic nepomoze, ja realne nepoznam cloveka, co by poznal jednu ich pesnicku
ich zivi len to, ako sa samy nonstop propaguju
nemam vo zvyku nejak ludi znizovat, kazdy nech si robi co chce, ale tieto dve extremne nemusim odvzdy
@anonym_9a040b Tiez to nie je nieco, co ja preferujem, v podstate ja pocuvam popovu hudbu naozaj velmi minimalne, polonahi ludia nikdy neboli moj zaner. 😅 Zato taky Rob Zombie, Marilyn Manson a pod. mam napocuvane az az a tiez to niekto vnima, ako nechutnost a sialenstvo...takze kto som ja, aby som sudila ineho, co pocuva polonahe zeny 😅🫣.
@anonym_autor
zaevidovala som ju a onanuju nad nou mnohi aj zahranicni.
ja teda hrda naozaj nie som. je mi z toho skor smutno.
ako nizko je potrebne klesnut, ked chces uspiet v zahranici, ale zjavne je to co chcela, nema v sebe ziadnu sebahodnotu, alebo ju docasne splachla v mene uspechu. zrejme tam zohrali ulohy aj dalsie veci, o ktorych nevieme, ale casom sa aj tak dostanu na povrch...
kazdopadne v casoch Only fans to ako vzor dospievajcim dievcatam naozaj nie je vhodne.....chudaci rodicia...chudatka dievcata...
@anonym_f1315b
s tym suhlasim, sa tu dlhsie normalizuje taketo spravanie a mladez si mysli, ze to je ok.
Ale inak ja neviem, ale teda polonahe zeny v popovej sfere nie je ziadna novinka...ved taka Britney, Christina, Beyonce...ved vsade sa pretrcali viacej vyzlecene, ako oblecene, takze sa netvarme, ze niekto teraz "objavil Ameriku" 🥴.
Ale inak ja neviem, ale teda polonahe zeny v popovej sfere nie je ziadna novinka...ved taka Britney, Christina, Beyonce...ved vsade sa pretrcali viacej vyzlecene, ako oblecene, takze sa netvarme, ze niekto teraz "objavil Ameriku" 🥴.
@oceanahory aj staršie môžeš dať, taká Madonna, Cher, tiež toho veľa na sebe nemali
Jej matka Mária ju aktívne sprevádza a podporuje v jej verejnom živote. Na svojich sociálnych sieťach pravidelne zdieľa príspevky z dcériných koncertov a dokonca slovenskému zastúpeniu Universal Music pomáhala s promo kampaňou v uliciach Bratislavy k Adélinmu hitu Ain't in LA. Keď jej Adéla oznámila, že odchádza budovať kariéru do Los Angeles, reagovala veľmi emotívne a so slzami v očiach ju podporila.
Adélin otec je bývalý investičný manažér finančnej skupiny Penta a úspešný podnikateľ, čo vyvolalo na internete vlnu kritiky, kde Adélu niektorí označujú za „nepo baby“ (dieťa s privilegovaným štartom). Sama speváčka priznala, že jej rodičia finančne pomohli v začiatkoch jej pôsobenia v LA.
Svoj slovník bráni aj tým, že cez neho prezentuje svoju identitu. Na sociálnych sieťach napríklad s hrdosťou učila fanúšikov zo zahraničia slovenské nadávky a tvrdí, že práve drsnosť k nej patrí, čo dokazuje aj jej virálny hit s textom „The baddest bitches ain't in L.A.“
Svoj pódiový štýl preto obhajuje ako fúziu – na koncertoch (vrátane festivalu Lollapalooza) často kombinuje klasické baletné prvky (ako napríklad baletné sukne či korzety) s drsnou klubovou estetikou 90. rokov.
Je zjavne, ze ma nielen psychicku ale aj financnu podporu rodiny.
Cas ukaze...
@anonym_autor a čo rytmus? ten sa ako presadil? síce 10 km za hranicami o ňom nikto nevie, ale tak na slovensku bol pomerne populárny aj medzi deťmi... či to nevadí, lebo to je chlap?
Jej matka Mária ju aktívne sprevádza a podporuje v jej verejnom živote. Na svojich sociálnych sieťach pravidelne zdieľa príspevky z dcériných koncertov a dokonca slovenskému zastúpeniu Universal Music pomáhala s promo kampaňou v uliciach Bratislavy k Adélinmu hitu Ain't in LA. Keď jej Adéla oznámila, že odchádza budovať kariéru do Los Angeles, reagovala veľmi emotívne a so slzami v očiach ju podporila.
Adélin otec je bývalý investičný manažér finančnej skupiny Penta a úspešný podnikateľ, čo vyvolalo na internete vlnu kritiky, kde Adélu niektorí označujú za „nepo baby“ (dieťa s privilegovaným štartom). Sama speváčka priznala, že jej rodičia finančne pomohli v začiatkoch jej pôsobenia v LA.
Svoj slovník bráni aj tým, že cez neho prezentuje svoju identitu. Na sociálnych sieťach napríklad s hrdosťou učila fanúšikov zo zahraničia slovenské nadávky a tvrdí, že práve drsnosť k nej patrí, čo dokazuje aj jej virálny hit s textom „The baddest bitches ain't in L.A.“
Svoj pódiový štýl preto obhajuje ako fúziu – na koncertoch (vrátane festivalu Lollapalooza) často kombinuje klasické baletné prvky (ako napríklad baletné sukne či korzety) s drsnou klubovou estetikou 90. rokov.
Je zjavne, ze ma nielen psychicku ale aj financnu podporu rodiny.
Cas ukaze...
@anonym_f1315b Ona má tanečnú školu, dobrú angličtinu a aj spev a vzhľad, musí sa aj prispôsobiť, čo od nej požadujú, ale celkove je moderná a môže uspieť. Len niektorí aj umelci jej doslova závidia - Pocisková, Fialová a niektorí ľudia si myslia, že je to len vulgarizmami.
to iste ma. koniec koncov ma to najlepsie vzdelanie- cas ukaze, co to s nou urobi a s generaciou, ktorej bude vzorom...
@anonym_f1315b Ona má tanečnú školu, dobrú angličtinu a aj spev a vzhľad, musí sa aj prispôsobiť, čo od nej požadujú, ale celkove je moderná a môže uspieť. Len niektorí aj umelci jej doslova závidia - Pocisková, Fialová a niektorí ľudia si myslia, že je to len vulgarizmami.
@petronelag ako reagovala Fialova? o nele viem, to som sa pobavila😀
Čítala som v Novom čase článok.
@petronelag tak to bude isto pravda 🙂
@anonym_autor Ono zas si treba aj uvedomiť, že tej nahoty je dnes všade toľko, že fakt, že ona (Adela) si dá trebárs mikro kraťasky a povlní sa sexi počas spevu, už ozaj nikoho až tak nezaujíma. Ak by neprerazila tvorbou, tak môže sa tam natriasat aj úplne nahá - veď takych by bolo.... to už nie je ako keď si Madonna kedysi obliekla svoju preslávenú podprsenku a všetci z toho boli mimo.
Mne Adela nevadí, ale ani tento štýl hudby cielenie nevyhľadávam. Ale chápem, že teraz je okolo nej veľké halo, tak z toho treba vyťažiť. Mne veľmi pripomína Lady Gaga zamlada. Držím jej palce. Go girl!
museli ju rodicia podporovat, kedze ako vypadla z tej sutaze, tak tam ostala, tam z 500 dolarov by nenamutila vodu, v LA, cize prachy jej museli davat rodicia a to teda ozaj kazdy nema. zas ale makala na sebe. co ja viem, cas ozaj ukaze, ci to bude na dlhsie. len ona je taky balicek, ma vsetko-pribeh, vystupovaniie , super baletne vzdelanie, jazyk, aj nie je to take naivne dievca z vychdonej Europy, je scestovana, ma nazor na to, co a ako, vyzera, ze si sama urcuje, co a ako
Mne sa paci, fakt, je taka dark ale autenticka a tie pesnicky, ze vraj si ich pise sama, maju myslienku a dobru, neotrepanu, a to som pocula len "Nicole Kidman" a tie "baddest bitches ain´t in LA" a ta sa mi lyricky pacila. Ale ked som prvy krat videla ten klip ako tverkuje v tej fontane Slobody a hned strih a taka babka v kydloch (hruba sukna, sveter) tak som nevedela dorehotat, lebo som nevedela, ci to ta babka akoze schvaluje alebo sa pohorsuje, ale pride mi aj taka neotrepane vtipna.

O kom je rec?