icon

Je očkovacia lotéria zmanipulovaná?

29. aug 2021

Pozeram akurat ockovaciu loteriu a Andrej Bican srandoval, ze co ked teraz prievan odfukne listok :D...a Wera na to odpovedala, ze ci vie co by sa zajtra dialo, keby to odfuklo :D heslo ukazuju na kameru ale tie listocky absolutne...stracam vieru, ze to nieco ako obycajny clovek v tejto loterii vyhram :D

Strana
z2
katkati
30. aug 2021

Nie je zmanipulovaná. NIekto je tu paranoidný.

pribinak
30. aug 2021

@leuska15leuska15 toto čo si napísala je čistý alibizmus, nič viac

rumba01
30. aug 2021

ako nechapem, preco sa snazite na vsetkom najst nejake chyby aj ked tam vobec niesu. ako by to uz len preboha mohli zmanipulovat a jak ? zato ze ta nevyzrebovali, tam este nemusi byt nic zleho

luccija
30. aug 2021

@rumba01 všetko je zmanipulované a blbosť a milióny ľudí sedia pred TV.moja kamarátka nechcela ísť do kina, lebo musí pozerať🙂)

luccija
30. aug 2021

Ale súhlasím tie peniaze sa mali použiť na niečo iné...tam kde ich je treba.Sponzori platia deťom skrinky a stoličky, nemocnice, platy úbohé a tu rozdávame ako, keby sme boli krajina ropných magnatov

denisa0504
30. aug 2021

Priateľ vyhral 100€ 😄 síce "len" 100, ale aspoň niečo...

zuzliq
30. aug 2021

@poopsie my ani ostatní v rodine sme sa netegistrovali. Je to nedôstojné. A to sme všetci očkovaní z presvedčenia, očkovaní sme sa hneď ako sa dalo.

nafka0483
30. aug 2021

Jasne, ze je to zmanipulovane... dohodli sa aj v tej prvej casti, ze jeden nedvihne telefon lebo bude v praci, dalsi ma zlozit, dalsi ma vzapati zlozit, dalsia ma pozerat len cez internet a ma mat zle pripojenie, aby nestihla povedat heslo... to vsetko bolo zmanipulovane a dohodnute :D :D :D

katka2602
30. aug 2021

@nafka0483 👍👍👍 a potom sa všetci dohodli, že ich matelko obeha osobne a dostanú to čo akože nedostali 🙈😅😅😅. Alebo vlastne oni volali len vedľa do maskerne, nie výhercom. Ale to je s každou súťažou tak, tipos je podvod lebo oni ani raz nevyhrali, ja som vyhrala a známi vyhral 150 000€. Ale to je zbytočné ľuďom vysvetľovať lebo si idu len to svoje, nikdy nevyhrali oni tak je všetko podvod. 🤷‍♀️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2