Je očkovacia lotéria zmanipulovaná?
Pozeram akurat ockovaciu loteriu a Andrej Bican srandoval, ze co ked teraz prievan odfukne listok :D...a Wera na to odpovedala, ze ci vie co by sa zajtra dialo, keby to odfuklo :D heslo ukazuju na kameru ale tie listocky absolutne...stracam vieru, ze to nieco ako obycajny clovek v tejto loterii vyhram :D
ako nechapem, preco sa snazite na vsetkom najst nejake chyby aj ked tam vobec niesu. ako by to uz len preboha mohli zmanipulovat a jak ? zato ze ta nevyzrebovali, tam este nemusi byt nic zleho
Ale súhlasím tie peniaze sa mali použiť na niečo iné...tam kde ich je treba.Sponzori platia deťom skrinky a stoličky, nemocnice, platy úbohé a tu rozdávame ako, keby sme boli krajina ropných magnatov
Jasne, ze je to zmanipulovane... dohodli sa aj v tej prvej casti, ze jeden nedvihne telefon lebo bude v praci, dalsi ma zlozit, dalsi ma vzapati zlozit, dalsia ma pozerat len cez internet a ma mat zle pripojenie, aby nestihla povedat heslo... to vsetko bolo zmanipulovane a dohodnute :D :D :D
@nafka0483 👍👍👍 a potom sa všetci dohodli, že ich matelko obeha osobne a dostanú to čo akože nedostali 🙈😅😅😅. Alebo vlastne oni volali len vedľa do maskerne, nie výhercom. Ale to je s každou súťažou tak, tipos je podvod lebo oni ani raz nevyhrali, ja som vyhrala a známi vyhral 150 000€. Ale to je zbytočné ľuďom vysvetľovať lebo si idu len to svoje, nikdy nevyhrali oni tak je všetko podvod. 🤷♀️

Nie je zmanipulovaná. NIekto je tu paranoidný.