Je permanentka na počet vstupov viazaná na osobu?
Dievcata, cisto zo zvedavosti, lebo ma to prekvapilo. Ja zo skusenosti vnimam permanentky takto:
a) casove obdobie neobmedzenych vstupov (na mesiac do fitka, na rok na mhd, na den na vlek...), tak vtedy sa to viaze na konkretnu osobu, lebo dvaja by to vyuzili viac a to by nebolo fer voci prevadzkovatelovi.
b) na konkretny pocet vstupov/hodin/lekcii, a vtedy ju mozu pouzivat viaceri, ak sa daju dokopy a dohodnu, a pre prevadzkovatela je to stale fer, lebo pocet komodit je fixny a nijako nevezmu viac, nez zaplatili. Ako napriklad na plavarni, kam chodime - permanentka na 10 hodin, a ked prideme dvaja, štiknú na permanentke 2 hodiny... Alebo na vleku - je dany pocet jazd a je uplne jedno, kto ich ide.
Teraz ma prekvapilo, ze permanentka na 15 vstupov nie je prenosna, teda nemozeme na nu chodit 2. A zaroven ma kratku platnost, len do konca februara, a lekcia je len raz tyzdenne, cize tazko ju stihneme minut. Vraj by to bolo komplikovane na evidenciu a nefer voci ostatnym.
Samozrejme to mozu nastavit, ako chcu, prevadzkovatel rozhoduje. Len cisto zo zvedavosti, ze ci sa bezne stretavate s tym, ze na konkretny pocet vstupov je viazana na osobu..?
@katkaseiner tak sa to očividne stáva aj tak. Vďaka 🙂 lebo pre mňa to bola prvá takáto skúsenosť.
Ano, mala som to tak aj vo fitku, aj na tanecnej.
Ano, byva to viazane na osobu.
@any_soj ja si myslim ze je to zavisle od cloveka... ale s 2 permanentkami ak nevyuzijes v dobrom case, tak oni peniaze maju, hoci ty odcvicene nie... cize lepsie pre nich.

My sme podobne zmyslali s permanentkou do posilky (bolo to na pocet vstupov, cize nie neobmedzene) a museli sme si zvlast kupit aj ja aj muz a my sme to chceli tak ze kupime jednu a skrtne 2 vstupy ked prideme....
Logicky v takom pripade sa moze stat ze to ani nevies vyuzit, ale ona ma peniaze rovno za 2 ludi, co je samozrejme vacsi profit....