icon

Je permanentka na počet vstupov viazaná na osobu?

any_soj
23. sep 2024

Dievcata, cisto zo zvedavosti, lebo ma to prekvapilo. Ja zo skusenosti vnimam permanentky takto:

a) casove obdobie neobmedzenych vstupov (na mesiac do fitka, na rok na mhd, na den na vlek...), tak vtedy sa to viaze na konkretnu osobu, lebo dvaja by to vyuzili viac a to by nebolo fer voci prevadzkovatelovi.

b) na konkretny pocet vstupov/hodin/lekcii, a vtedy ju mozu pouzivat viaceri, ak sa daju dokopy a dohodnu, a pre prevadzkovatela je to stale fer, lebo pocet komodit je fixny a nijako nevezmu viac, nez zaplatili. Ako napriklad na plavarni, kam chodime - permanentka na 10 hodin, a ked prideme dvaja, štiknú na permanentke 2 hodiny... Alebo na vleku - je dany pocet jazd a je uplne jedno, kto ich ide.

Teraz ma prekvapilo, ze permanentka na 15 vstupov nie je prenosna, teda nemozeme na nu chodit 2. A zaroven ma kratku platnost, len do konca februara, a lekcia je len raz tyzdenne, cize tazko ju stihneme minut. Vraj by to bolo komplikovane na evidenciu a nefer voci ostatnym.
Samozrejme to mozu nastavit, ako chcu, prevadzkovatel rozhoduje. Len cisto zo zvedavosti, ze ci sa bezne stretavate s tym, ze na konkretny pocet vstupov je viazana na osobu..?

katkaseiner
23. sep 2024

My sme podobne zmyslali s permanentkou do posilky (bolo to na pocet vstupov, cize nie neobmedzene) a museli sme si zvlast kupit aj ja aj muz a my sme to chceli tak ze kupime jednu a skrtne 2 vstupy ked prideme....
Logicky v takom pripade sa moze stat ze to ani nevies vyuzit, ale ona ma peniaze rovno za 2 ludi, co je samozrejme vacsi profit....

any_soj
autor
23. sep 2024

@katkaseiner tak sa to očividne stáva aj tak. Vďaka 🙂 lebo pre mňa to bola prvá takáto skúsenosť.

mandzula
23. sep 2024

Ano, mala som to tak aj vo fitku, aj na tanecnej.

stanulienkat
23. sep 2024

Ano, byva to viazane na osobu.

katkaseiner
24. sep 2024

@any_soj ja si myslim ze je to zavisle od cloveka... ale s 2 permanentkami ak nevyuzijes v dobrom case, tak oni peniaze maju, hoci ty odcvicene nie... cize lepsie pre nich.