icon

Je platba vopred cez Packetu podvod?

6. jan 2024

Kupujúci mi tvrdí, že za tovar ktorý predávam na bazari zaplatil v packete vopred a mne prišiel takýto mail, je to podvod, že?
Ešte som cez packetu neposielala balík, ale nezdá sa mi to, lebo v aplikácii sú jasne pokyny ako postupovať.

abby11
•
6. jan 2024

Podvod. Uvažuj, na prijatie platby je potrebné vedieť číslo účtu a nie číslo tvojej karty.

petamich
•
6. jan 2024

ano, podvod

autor
•
6. jan 2024

Presne som si to myslela, dakujem.

simonecka008
•
6. jan 2024

Podvod, nikdy nedavat svoje udaje z karty

negymama
•
6. jan 2024

milion x opakovane. Vzdy ked od teba niekto chce zadat c. karty a cvc kod, to je jedno ci je to seriozny predajca alebo podvodnik, ti chce peniaze z uctu ZOBRAT nie DAT. Ked ti chce niekto DAT peniaze na ucet, potrebuje na to, CISLO UCTU.
cisko uctu a cislo karty su dve odlisne veci.

sinusoida
•
7. jan 2024

Podvod, skúšajú to teraz na ľudí, čo predávajú na bazári, aj na mňa to skúšali.

nelka93
•
7. jan 2024

Dajú sa poslať peniaze aj na kartu, ale nie takto. Len ako vrátenie platby ak si tou kartou platila

jamacka
•
9. jan 2024

Presne mne toto prišlo do mailu. Predávam veci zo svadby na bazosi a odtiaľ sa mi ozvala jedna,že si vybrala svadobne šaty už mi odoslala peniaze,že nech jej tie šaty hneď čo najskôr pošlem cez packetu.Som si to zistovala a zistila som,že je to podvod.Ta osoba mi vypisovať stále, tak som jej napísala,že som si ju overila,že je podvodnicka a že ju idem hneď nahlásiť na políciu, od toho dňa mi už nenapísala.

negymama
•
9. jan 2024

@jamacka jasne, este nevie cislo tvojho uctu, ani dokonca cislo karty /aj ked priamo na kartu ona nevie poslat/ a uz mas zplatene, este si ani nepredala. Ako keby packeta bola boxik na poslane peniaze od hocikoho a potom to preposiela...

jamacka
•
10. jan 2024

@negymama Sak keď ma otravovala,tak tiež pýtala odo mňa číslo karty a to mi už začalo byť divné, tak som si to preklepla.Vidis stačilo sa vyhrozit políciu a hneď prestala písať.
Je strašne veľa podvodníkov,človek si musí dávať pozor na každom rohu.

negymama
•
10. jan 2024

@jamacka super, bola si obozretna, Ja uz aj svoje deti poucam, tri z nich uz maju kartu aj ucet, a hlavne dcery si uz hore dole kupuju predavaju na bazaroch aj na onom portali, ktoreho meno sa nehovori ..."V...

mrjoey
•
15. júl 2024

@jamacka To ze jej pohroziš policiou ju neodradi skusat to inde.Vsetko je vymyslene email meno priezvisko atď.. policia ich nikdy nevypatra a ta nasa neschopna uz vobec.. vacsina tychto podvodnikov je z Afriky dalsich krajin. da sa to jednoducho poznať podla pisma ako pisu.Len hlupak a menej vzdelany clovek tomu naleti.. pripadne nejakí druh dochodcov co zostali celkovo v mysleni socializmu a neisli dobou 🙂

evicaeva
•
14. júl 2025
@mrjoey

@jamacka To ze jej pohroziš policiou ju neodradi skusat to inde.Vsetko je vymyslene email meno priezvisko atď.. policia ich nikdy nevypatra a ta nasa neschopna uz vobec.. vacsina tychto podvodnikov je z Afriky dalsich krajin. da sa to jednoducho poznať podla pisma ako pisu.Len hlupak a menej vzdelany clovek tomu naleti.. pripadne nejakí druh dochodcov co zostali celkovo v mysleni socializmu a neisli dobou 🙂

@mrjoey si riadny debil-debilka. Život ta uci, nemusi byt ani dochodca

mrjoey
•
12. aug 2025
@evicaeva

@evicaeva Sliepka ako ty sa nikdy nenauči lebo si zaostala mentalne

evicaeva
•
14. aug 2025

..asiže omyl, nepatrí mne

mrjoey
•
15. aug 2025
@evicaeva

..asiže omyl, nepatrí mne

@evicaeva ziadny omyl

evicaeva
•
12. sep 2025
@mrjoey

@evicaeva ziadny omyl

@mrjoey ty krava, priblbla, podvodnicka, tak si žiadaj vrátiť peniaze z Packety, ktorej si ich poslala. Husa pitoma

mrjoey
•
24. jan 2026
@evicaeva

@evicaeva teba to nikdy nenauci.budes stale tupa ovca