Je po 22. hodine a pred činžiakom robia Rómovia hluk
Je 10hod, deti spia a pred panelákom sa na lavičkách usadila partia asi 10 rómov. Púšťajú si hudbu cez repráky a spievajú. Myslím že aj popijaju…
Čo by ste urobili vy? Zavolali by ste políciu, upozornili by ste ich nech sa trochu ukludnia alebo by ste počkali pokial sa neozve niekto iný?
Zavrieť okná nemôžme lebo by sme sa asi uvarili 😁
@mariska1989 určite nenapíšem 😅. Zhodou okolností mali naši cigáni besavel v sobotu. Skončili okolo 23:30. Nikto zo susedov sa nesťažoval. A z nikoho z nás neubudlo. Ak by vyrusovali celú noc a denne, je to určite rozdiel. Tu autorka očividne čakala na 22:00 aby sa mohla posťažovat. Strašná suseda.
A ešte by som dodala. Je leto, raz griluje jeden sused, inokedy druhý. Nesťažujeme sa na seba navzájom nikdy. Vychádzame si chvalabohu a tolerujeme sa. Dúfam, že sa na našu ulicu nepristahuje nejaká takáto sťažovateľka.
@konikkon ja neviem ako to môže niekomu vadiť. Tak nech ľudia idú žiť na dedinu. Neviem co by ste robili keby žijete v Srbsku kde je ledva nočný kľud od druhej v noci. Každý môže aj kričať pri paneláku aj spievať. To je tu to najmenej. Zavrú sa okná každý byt má klímu. A máte po probléme
@konikkon nerozumiem prečo tu rýpeš do druhých. Modrý koník je pre každého a môže sa tu písať čokoľvek kým to nie je vulgárne. Nerozumiem daktoré ženy, vkuse len šíria zlú náladu a píšu prihluplé komentáre. Aj my sme mali v susedstve hlučných cigánov, zavolala sa polícia lebo jeden muž ktorého cigáni volali ,,ujo” mal o tri bloky ďalej dom, tam mu stále chodili. Veľa krát aj polícia tam bola, lebo rušili celú ulicu. To bolo ešte v KE keď som bývala s rodičmi, teraz sme sa presťahovali do BA tak som zvedavá aké tam bude susedstvo. Potom toho ,,uja” vzali policajti do väzenia na dva roky a bol pokoj.
@nikita606nns každý byt nemá klímu. Nie každý si to môže dovoliť ženská, trochu rozmýšľaj. Nie každý má vrecka preplnené peniazmi alebo kravy každé ráno nekakajú peniaze. Takisto tu nepíš bludy, pretože hluk prekáža každému. Ako aj autorka uviedla, má aj malé deti, ktorým to určite musí prekážať.
@eleven234 prihluple je čakať pri okne, kým odbije 22. hodina, aby sa mohla autorka utekať sťažovať na koňa. Negatívnu energiu šíria presne takéto večne nespokojné sťažovateľky. A ako vrcholy nezabudla spomenúť, sa jedna o Rómov. Mne to je jedno. Ja nie som večne nsmosurena, lebo sused jr hlucnejsi pár minút po 22., alebo že susedov pes šteka. Musí to byť ťažký život stále sa na niekoho hnevať, sťažovať a stále riešiť. Tak mi pripadá autorka. A je to môj názor a ako si sama napísala, na koňa môžme písať, čo chceme, tak to láskavo rešpektuj, že si tu svoj názor môžem napísať. A pokiaľ vieš čítať s porozumením, píšem, že je rozdiel, keď niekto je hlucnejsi pár min. po 22. a keď niekto robí bordel celú noc. Autorke by nezaškodilo trochu tolerancie. Najmä cez leto a o 22:04 hod.
@konikkon rozdiel je, že toto nebol sused ale banda ožranov ktorý robili cirkus pred panelákom. Keby to bol sused, alebo aj Rómovia vedľa na záhrade ktorí majú basavel vedľa v záhrade nepoviem nič… ale prečo by nejaká banda mala chlastat pod oknami pred panelákom? To je úplne jedno či je Róm, Číňan alebo kto……čiže nie je prihluple sťažovať sa po 22 ale presne tieto tvoje komentáre… čítaj s porozumením. Vďaka
@eleven234 zaujímavé že na Balkáne ma každý byt klímu aj starý že tu si to môže každý dovoliť. Ale sak áno. U nás ani také teploty niesu. Je to nepríjemné keď sú malé deti ale kto si co pomôže.

@konikkon niekto má za potrebu si rýpnuť 🙈 je normálne že keď vidím že ide byť už 22:00 a vonku stále hluk ktorý má ruší tak čakám a keď nič tak riešim ...snáď takéto niečo zažiješ aj ty a napíšeš na MK ešte o 21:59