icon

Je podľa vás normálne vykúpiť všetky akcie v Tescu?

8. mar 2021

Je podľa vás normálne vykúpiť všetky akcie v Tescu? Nedávno som bola na nákupe a tam si jedna pani krásne nabrala všetko čo bolo pod 50% zlacnené z detského oblečenia. O týždeň neskôr som to samozrejme našla v bazáriku, ako nové za cenu pôvodnú, etiketovu. Pani podniká na čierno.
Na jednu stranu nechcem nikoho udavat, ale akože podnikať tak ze v kúpim ženám všetky dobre akcie a predávam to drahšie cez internet bez toho aby daná predaj k na mala živnosť, platila odvody ako každý z nás? To je fakt už národný sport neplatenie dani?
Na áno, závidím jej. Nie to ze predáva. Ale to, že kúpila bundu, ktorú som chcela kúpiť v tomto čase synovi. A z danej veľkosti už nezvysilo! Akože kvôli takým kravam musím v tomto čase jazdiť do iného tesca alebo objednávať cez internet. Lebo oni si musia skúpiť všetko.. Kvôli svojej "zárobkovej" činnosti.
Rozmýšľam ci takých ľudí nezačne nahlasovať na živnostenský úrad.

Strana
z6
maximilie
9. mar 2021

odpadnem.... ešte ona je za blbu?
Som v šoku koľkej obhajujete take správanie
Toto už ani nepotrebuje komentar
Tak zatváranie oci a drzme usta pred vsetkym, co sa tu na Slovensku deje. . .ale potom neplacme, kde sme
,,Kocurkovo"
Nech si tu každý robí co chce, ved co

irusa
9. mar 2021

@liljana mohla stať v rade v Tescu 😁...škoda,že na SK máme len jediný obchod TESCO,kde je unikátna bunda za super cenu.....😁....toto je už fakt choré

maximilie
9. mar 2021

@didaa preco by mala robiť to iste? Je podla teba správne, aby sme si brali príklad z toho, co nie je správne a zaváňa to podvodom????

didaa
Autor odpoveď zmazal
ivana11155
9. mar 2021

Riešiš somariny. Veď to isté môžeš robiť aj ty. A odkiaľ vieš že jej tie veci z bazáru baby kupujú? Ak nie, tak má v tom zbytočne viazané peniaze, ktoré mohla minút niekde inde. F&f veci za pôvodnú cenu nie sú vôbec zaujímavé. Toť môj názor.

didaa
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
9. mar 2021

@didaa ci uz to bolo z pomsty, alebo nie.
motivaciu na to nemala spravnu, to ano. v tomto jedinom mas pravdu.

ale oznacit ju za udavacku, to uz prehanas.

pretoze na fakte, ze niekto na seba zobral tu nepopularnu ulohu a ukazal prstom na pani "sikovnu podnikatelku" , to nic nemeni.
ta zena si zasluzi dostat po prstoch.
uz kvoli vsetkym poctivym podnikatelom, ktori idu v sulade so zakonmi a podoraduju sa rozumnym aj nezmyselnym nariadeniam.

najskor sa jej nic nestane, lebo toho maju na riesenie dost. ale ak ju potrestaju, bude to super.

martul
9. mar 2021

@sante81 takže boznacka? A porušovanie zákona, čierny obchod, neplatenie daní a odvodov schvaľujeme? Alebo si ty jedna z nich potom.

martul
9. mar 2021

@liljana snaží sa z niečoho žiť?! Aj my a predstav si nepotrebujeme kvôli tomu podvádzať a porušovať zákon

martul
9. mar 2021

@sante81 unikla ti pointa príbehu

sante81
9. mar 2021

@martul 🤣🤣🤣🤣 ja ťa nemusím presviedčať o svojom názore 👌

maximilie
9. mar 2021

@didaa ja to skor vidim tak, ze sa jej to nestalo prvy krát a uz mala toho plne zuby.

matenka
Autor odpoveď zmazal
kubkovamama
10. mar 2021

Wau. Tak toto nahlasit...? Bundy na MK? Mam zivnost uz 17r. Ale toto by mi zaludok nedal. Pre mna je toto bonzactvo pre kravinu.

Strana
z6