Je podľa vás Romana Tabak v poriadku?
mám z nej pocit stále, že ona má narcistickú poruchu, niečo sa jej pýtajú, ona začne hovoriť o svojích snoch. Ukradnú jej bicykel usmieva sa v telke ako pripečená. Obracia témy na seba a na to čo chce povedať iba ona. Do toho tie statusy a vyjadrenia. Ja si myslím že ona je čistý učebnicový príklad nejakej psychickej poruchy. By ma zaujímalo z čoho ona vlastne žije, a nie to nie je že jej závidím, ale pravdepodobne bola aj stále je platená z naších daní.
@anonym_autor prečítaj si knihu Hadi v oblecích, alebo Psychopati v politike (alebo daj do google) a nájdeš x publikácií a zdrojov na túto tému.
@anonym_autor a ty si v poriadku, že tu ohovaraš inú osobu? Jaj Slováci vy ste takí zadubení…
@anonym_autor Sama si si odpovedala...ona zije presne z tohto, z ludi, ktori o nej pisu a "siria jej meno" a je uplne jedno, ze ci v dobrom alebo zlom kontexte. Pokial by nerobila zo seba "debila" a spravala sa uplne bezne, tak by ju nikto neriesil a tym padom by ani nebola verejne znamou osobou, kedze jej prospenost pre nasu spolocnost je 0 bodov 🫤.
@oceanahory ale ona nemá ani spolupráce ani nič:D to je mi na tom divné že kto by ju platil
@anonym_autor a ty si v poriadku, že tu ohovaraš inú osobu? Jaj Slováci vy ste takí zadubení…
@anonym_c138c7 nie niesom anonym č.2 a ty si čo? Maďar čo sa naučil perfektne slovensky a ideš poučovať?
@oceanahory ale ona nemá ani spolupráce ani nič:D to je mi na tom divné že kto by ju platil
@anonym_autor to je pravdepodobne taktika terajšej vlády. Ak nie Kotlar, tak Tabakova.
@anonym_autor Tak ale zas aspoň sa nebije. Určite je v poriadku. Berie to všetko tak s nadhľadom a pozitívne.
@anonym_c138c7 nie niesom anonym č.2 a ty si čo? Maďar čo sa naučil perfektne slovensky a ideš poučovať?
@anonym_autor takých primitivov by bolo, nauč sa slušne správanie, prestaň ohovárať a spamataj sa.
ja ju tiez nemusim pride mi taka vyšinutá už od pohladu a velmi nesympaticka žena teda celkovo jej osoba
@anonym_autor takých primitivov by bolo, nauč sa slušne správanie, prestaň ohovárať a spamataj sa.
@anonym_c138c7 slušne spravanie chces a hneď primitív primitív. Takých čo si robia z úst záchod máme teda požehnane. Tiež si nezaprela svoje gény❤️
Ona si tam isla nahrabat, pre ludi nerobi nic, lepsie by si nikde inde nezarobila. Zial na Slovensku volia volici takych ludi.
@anonym_autor Co by nemala spoluprace, ved ma vsade nieco oznacene roznymi hashtagmi, to ze to nerobi okato este neznamena, ze ju za to neplatia. Staci ak si nahodi saty nejakej znacky a je to vybavene...Akurat som si pozrela jej profil, ved tam iba po sebe ma asi 3 videa o lyzovacke na Jasnej, myslis ze to robi iba pre zabavu? 😁
Kedze ju dotiahol matel do olajna "zo schodov" bude narusena, ako jozo a cely mozgovy trust v hnuti💤
@anonym_c138c7 ty si anglicanka? Ci talianka? Alebo nebodaj Romana?
@anonym_c138c7 nieeee, my sme len taki dobroprajni 🥴.
Je čudačka
a co vlastne robila predtym, ako Ju Matovic objavil na tych schodoch?
za mna je az extremne pozitivna, ale ci je v poriadku? podla mna ano
@anonym_autor to je ta, co sa kupala v tayranskom plese? Nie, urcite nie je normalna a preto to tak vyzera s nasou krajinou, ze v parlamante a vlade je normalnych ludi velmi malo, lebo by to tam nezvladli co sa tam deje...
@anonym_autor Ja som bol v tom, že sa pýtaš na značku tabaku. 😀
Je to hlupana
Moj osobny nazor je, ze bud je uplne v poriadku a sikovne to hra alebo niekde je naozaj problem 🙂
@anonym_autor mne príde ako mega tupelo Mesterová. A na päty jej šliape tá, čo nememoruje.
@anonym_autor to je pravdepodobne taktika terajšej vlády. Ak nie Kotlar, tak Tabakova.
@anonym_22c1a6 k taktike tejto vlady patri aj Simkovicova. Potrebuju taketo postavicky na stacanie hejtu
@anonym_autor mne príde ako mega tupelo Mesterová. A na päty jej šliape tá, čo nememoruje.
@anonym_d09ec0 prosim ta, v com ti Mesterova pripada tupelo? Obsahovo je podla teba mimo ci hodnotis jej vychodniarsky prizvuk len? Alebo ti vadi jej raznost a energickost? Dik, fakt ma to zaujima
@anonym_22c1a6 k taktike tejto vlady patri aj Simkovicova. Potrebuju taketo postavicky na stacanie hejtu
@julish Mesterova je podla mna mega. Argumentuje uzasne. Milujem diskusie s nou.
@julish tých postavičiek je omnoho viac...
@anonym_c138c7 slušne spravanie chces a hneď primitív primitív. Takých čo si robia z úst záchod máme teda požehnane. Tiež si nezaprela svoje gény❤️
@anonym_autor z úst záchod? Tak ty máš komplexy v rodine a namiesto toho riešiš nejakú ženu, ktorej nesiahaš ani po členky 🤣 žena sa spamataj 🤮
@anonym_autor porúch v našom parlamente sa nájde viacero

@anonym_autor Sama si si odpovedala...ona zije presne z tohto, z ludi, ktori o nej pisu a "siria jej meno" a je uplne jedno, ze ci v dobrom alebo zlom kontexte. Pokial by nerobila zo seba "debila" a spravala sa uplne bezne, tak by ju nikto neriesil a tym padom by ani nebola verejne znamou osobou, kedze jej prospenost pre nasu spolocnost je 0 bodov 🫤.