Je podľa vás Romana Tabak v poriadku?
mám z nej pocit stále, že ona má narcistickú poruchu, niečo sa jej pýtajú, ona začne hovoriť o svojích snoch. Ukradnú jej bicykel usmieva sa v telke ako pripečená. Obracia témy na seba a na to čo chce povedať iba ona. Do toho tie statusy a vyjadrenia. Ja si myslím že ona je čistý učebnicový príklad nejakej psychickej poruchy. By ma zaujímalo z čoho ona vlastne žije, a nie to nie je že jej závidím, ale pravdepodobne bola aj stále je platená z naších daní.
@anonym_autor ja neviem, podla mna ma iq tykve, a velke ego a nulovu sebareflexiu. sama sa prezentuje, ze hrala wimbledon, aj pekna je aj mudra je, a potom sa okupe v potoku v narodnom parku, vozi sa na kolobezke s dietatom po bratislave, vystupi na krivan v satach a pre fotku si donesie lodicky. v bez servitky sa nemoze napit vody z vodovodu, lebo pije len filtrovanu. a vzdy ked o nej pocujem, tak rozmyslam ci je to realne.
@anonym_autor Tak vytretá je riadne ako celá vláda 🤮🤮🤮
@anonym_autor a ty si v poriadku, že tu ohovaraš inú osobu? Jaj Slováci vy ste takí zadubení…
@anonym_c138c7 ja sa jej nechcem zastávať ale je to verejná osoba platená (asi ešte stále) z našich daní. Tak o akom ohováraní sa tu bavíme?
@anonym_autor zije z uplatkov a darov od bohatych muzov. Jednoduche
@julish Mesterova je podla mna mega. Argumentuje uzasne. Milujem diskusie s nou.
@anonym_d7e485 ved prave - je uplne fantasticka, mudra aj spontanna, ludska… ale vnimamtu vlnu nenavisti voci nej - asi klasika, ked sa ukaze schopna zena v politike, trrba ju hejtovat. Inak ja mam rada aj argumentaciu Ireny Biharyovej, no je tazsie zrozumitelna (co je pochopitelne aj vzhlaeom na temy, ktore pokryva).
@anonym_autor Tak ale zas aspoň sa nebije. Určite je v poriadku. Berie to všetko tak s nadhľadom a pozitívne.
@bloger to by si nebol ty, keby si niekoho primitivneho z tejto luzy neobhajoval. Ona teda v poriadku ani nahodou nie je.
@bloger to by si nebol ty, keby si niekoho primitivneho z tejto luzy neobhajoval. Ona teda v poriadku ani nahodou nie je.
@anonym_062033 Tak lebo ty v poriadku si. A hlavne píšeš pod anonymom a vulgárne urážaš ľudí. Tak si teda aj hrdinka. Len škoda, že iba pre rovnako zmýšľajúcich. Slušný človek si o tebe urobí názor sám.
@anonym_062033 Tak lebo ty v poriadku si. A hlavne píšeš pod anonymom a vulgárne urážaš ľudí. Tak si teda aj hrdinka. Len škoda, že iba pre rovnako zmýšľajúcich. Slušný človek si o tebe urobí názor sám.
@bloger ved slusni ludia si tu uz o tebe urobili nazor. Keby sa tak primitivne ako Romana prezentovala nejaka ina osoba z opacneho politickeho spektra, prvy by si ju hejtoval. Ty sa zastavas tychto bezcharakternych ludi. Slusny clovek ich obhajovat nebude.
nikdy nebola v poriadku, blbá bola vždy a blbá aj ostane
Zaujimalo by ma s kolkymi sa musela vyspat aby sa tam dostala a aj s kym musi aby zotrvala. Tieto tlacenky nie su nahodne.
@anonym_autor nie, nie je v poriadku. ja mám len otázku - kde je socialka? Mne stacilo vidiet jedno video, kde rozpravala nieco na lgbti, zatial co jej syn sedel vzadu v aute a ona ho neustale upozornovala, ze ona teraz nieco dolezite robi a hovori. Absolutne chora.
@bloger ved slusni ludia si tu uz o tebe urobili nazor. Keby sa tak primitivne ako Romana prezentovala nejaka ina osoba z opacneho politickeho spektra, prvy by si ju hejtoval. Ty sa zastavas tychto bezcharakternych ludi. Slusny clovek ich obhajovat nebude.
@anonym_062033 Slušný človek v prvom rade nebude niekoho nazývať primitívom. V čom konkrétne je bezcharakterná? Skús sa najskôr pozrieť na ten svoj charakter. Mne je jedno kto si čo o mne myslí. Ja som tu vždy s každým jednal slušne a s úctou. Snažil som sa v dobrom poradiť a pomôcť. A to mi nikto nemôže zobrať. A som na to hrdý, že som vychovaný tak, že si vážim každého. Nikdy by som si nedovolil ju tu urážať. Zvlášť ešte pokiaľ nemá možnosť sa reálne brániť. A veľmi ma mrzí, že MK toto toleruje. Neviem či sa dá spadnúť ešte hlbšie.
@anonym_062033 Slušný človek v prvom rade nebude niekoho nazývať primitívom. V čom konkrétne je bezcharakterná? Skús sa najskôr pozrieť na ten svoj charakter. Mne je jedno kto si čo o mne myslí. Ja som tu vždy s každým jednal slušne a s úctou. Snažil som sa v dobrom poradiť a pomôcť. A to mi nikto nemôže zobrať. A som na to hrdý, že som vychovaný tak, že si vážim každého. Nikdy by som si nedovolil ju tu urážať. Zvlášť ešte pokiaľ nemá možnosť sa reálne brániť. A veľmi ma mrzí, že MK toto toleruje. Neviem či sa dá spadnúť ešte hlbšie.
@bloger ty si vazis kazdeho okrem liberalov, slnieckarov, progresivcov, Simeckovcov....atd..atd😂
@bloger ty si vazis kazdeho okrem liberalov, slnieckarov, progresivcov, Simeckovcov....atd..atd😂
@anonym_062033 Mýliš sa vážim si ich. To, že s nimi nesúhlasím je legitímne a mám na to právo. Ani ty nezdieľaš s každým človekom rovnaký názor. To však neznamená, že si ho nevážiš. Tak skús byť v tomto korektná. Prajem pekný deň.

tá veru robiť nebude
sa bude už len po parlamente pretĺkať.