Boli ste niekedy ocenené len za vzhľad?
Ahojte.. Zaujimalo by ma, ci ste niektora bola niekedy ocenena za krasu, a akou formou? myslim tym rozne sutaze Miss, alebo platene ako fotomodelka, ci aj obycajna hosteska . proste ci ste niekedy dostali nejaky certifikat, ocenenie, ci financnu odmenu cisto za vas vzhlad. Dakujem.
Počas VŠ som chodievala sem-tam robiť hostesku ako privýrobok, ale nemyslím, že to bolo o kráse, nikdy som sa na to nepozerala na to tak, že som platená za to ako vyzerám
@anonym_autor Keď som mal 16, tak som bol fotiť do katalógu Prior oblečenie. Ten katalóg mam dodnes odložený, bolo to v r.1984. Ale nebolo to síce vďaka kráse, ale asi som nevyzeral najhoršie, keď ma na to vybrali.
Ano pocas VS, do tych 22 rokov modeling pre alternativnu scenu. Bolo to super, strasne ma to bavilo v oblasti goth a fetish. Vtedy to bolo financne velmi dobre platene, dnes uz by to asi bolo ine. Dostala som sa k tomu tym, ze sme starou praktikou fotili seba v ramci predmetu v skole. A niekto si to vsimol tie vysledky. Klasicku Miss asi nie, na to som mrtvolne bleda 😂 Ale zase ma chceli ako hostesku na vystave pohrebnictva. Treba vediet, kde ten look vhodne prezentovat 😂
Ano pocas VS, do tych 22 rokov modeling pre alternativnu scenu. Bolo to super, strasne ma to bavilo v oblasti goth a fetish. Vtedy to bolo financne velmi dobre platene, dnes uz by to asi bolo ine. Dostala som sa k tomu tym, ze sme starou praktikou fotili seba v ramci predmetu v skole. A niekto si to vsimol tie vysledky. Klasicku Miss asi nie, na to som mrtvolne bleda 😂 Ale zase ma chceli ako hostesku na vystave pohrebnictva. Treba vediet, kde ten look vhodne prezentovat 😂
@kiki68
🤣 Bohivske, pobavili. Že na výstave pohrebníctva a ešte máš z toho šou. S tebou celkovo musí byť sranda 😁
@anonym_autor
Robila som hostesku na výstave Philips, mala som 24 rokov. Asi fakt vyberali podľa vzhľadu, keďže mnohé nastvane a nešťastne odchádzali s odmietnutím. A to boli štíhle, vysoke.
Raz ma v Anglicku zamestnal majiteľ reštaurácie. Viedol mu to však albánsky debil. Ten mi raz povedal, že som tam kôli vzhľadu na prilákanie hostí a mám sa pekne usmievať 😂.
Tak asi som taká špatná nebola. Nepotrebujem na to certifikát, krása vychádza zvnútra. Keď sa blbo a malo vyspím pár nocí po sebe, do toho stres, no sama vidím že vyzerám hrozne a naopak.
Prečo sa vlastne pýtaš?
Tak na ZŠ Miss školy, na SŠ som bola na MISS regiónu - II. miesto, robila som fotomodelku, na mólo som nízka, mám iba 170 cm. Okrem toho som robila hostesku viac krát, plus v TV som bola viac krát, plus v časopisoch teda...a le to ešte len začínala Emma a bola v kurze Eva a Dievča/my.
@anonym_autor
Robila som hostesku na výstave Philips, mala som 24 rokov. Asi fakt vyberali podľa vzhľadu, keďže mnohé nastvane a nešťastne odchádzali s odmietnutím. A to boli štíhle, vysoke.
Raz ma v Anglicku zamestnal majiteľ reštaurácie. Viedol mu to však albánsky debil. Ten mi raz povedal, že som tam kôli vzhľadu na prilákanie hostí a mám sa pekne usmievať 😂.
Tak asi som taká špatná nebola. Nepotrebujem na to certifikát, krása vychádza zvnútra. Keď sa blbo a malo vyspím pár nocí po sebe, do toho stres, no sama vidím že vyzerám hrozne a naopak.
Prečo sa vlastne pýtaš?
@svetlonos mozno caka, ze sa jej ozve Miss Domasa z roku 2000
Ja som mala kolegynu, co bola na sutazi Miss ked zacinali v 90-tych rokoch. Nicim nebola pekna, zaujimava, ze by sme povedali ze wow. Obycajna baba, len tak spavala s mafianmi, takze sme hned vedeli, ze ako sa tam asi dostala.
@kiki68
🤣 Bohivske, pobavili. Že na výstave pohrebníctva a ešte máš z toho šou. S tebou celkovo musí byť sranda 😁
@svetlonos urcite je, moj muz mi raz povedal „ obaval som sa, ze nebudes pre mna dostatocne crazy „ 😂 No z vystavy mam krasny mramorovy valcek na cesto. Bola to celkom zabava 😃 Hlavne ked zistili, ze som ortodoxny goth 😂
@anonym_autor Keď som mal 16, tak som bol fotiť do katalógu Prior oblečenie. Ten katalóg mam dodnes odložený, bolo to v r.1984. Ale nebolo to síce vďaka kráse, ale asi som nevyzeral najhoršie, keď ma na to vybrali.
@chrobak7 ukaz :D
@kiki68 ze vystava pohrebnictva 🤣🤣
Raz ma oslovila na ulici nejaka agentka, s ponukou do modelingu. Vzdy ma to pobavi, ked si na to spomeniem, kedze radsej by som grule vykopavala ako toto. Absolutne introvertny typ, ktory sa neznasa cely zivot fotit, cela ta modeling scena je pre mna synonynum pekla.
@anonym_5ea075 Katalóg vyšiel až v r. 1985, ale fotené to bolo na začiatku roka 1984.
@chrobak7 jezin, zlaty 🙂

Ja ,moj muz mi dáva každý mesiac celú svoju výplatu , vždy povie ,preto lebo ta milujem pre tvoju krásu