Je podľa vás takéto tielko vhodné do spoločnosti?
https://www.zoot.sk/polozka/2183719/svetloruzov...
Je podľa Vás toto tielko vhodné na dôležitejšou návštevu pre 17 ročnú dceru? K tomu si chce dat sako, elegantné nohavice, a sandále na opätku. Mne to tielko príde tak do postele, ale ževraj sa to tak nosí, tak neviem 🤣 čo si myslíte vy?
Ak na tom bude mať elegantné decentne sako, tak môže byť.
Jasne take sa teraz nosí myslím si že ho je veeelka škoda len do postele 😄
Tiež mi to príde také "do postele" ale ak to vie dobre kombinovať, dá sa.
Pekne tielko, k elegantným nohaviciam, nato sako... Neni o com.
Zas uprimne vyzývavo vyzerajuce tielka, sú na inej urovni😊
Ano nosi sa to, ved aj baba na obrazku to ma skombinovane s riflami. Ja osobne by som si to neobliekla, ale tak k 17 rocnej to ide v pohode
áno, k peknemu saku to bude super 😊
ja mam asi 4 take a nosim ich nonstop teraz v lete 🙂
Ja take mam tiez a pokial si k tomu neda pyzamove nohavice,nikoho ani len nenapadne,ze do postele 🤣
K tomu ako ho chce dcéra nakombinovať bude top 👌
no niekedy boli také kombinetky na spanie
Určite so sakom ano.
To, ako je tá baba na fotke oblečená, sa teraz nosí?! V tielku by som videla najmenší problém, ale celá tá kombinácia s tými riflami (také sme za mojich mladých čias volali "plesnivé" a vyšli z módy už dávno, lebo sú proste škaredé) a na topánky ani nemám slov. Tak ale ja už som stará a nemoderná, mne sa proste páčia veci, ktoré sú pekné. Nie škaredé, ale moderné.
Za mna to tielko nie😎
Pekne tielko,mam podobne v roznych farbach,k tomu sako,elegantne uzke nohavice,vysoke lodicky,pekny outfit ako vysity.da sa kludne nosit aj k uzkym rifliam a k sportovemu saku
Nosi sa to teraz na elegantno takze ano 🙂
urcite ano, pre mladu slecnu to bude super! ja si to presne tak predstavujem ako na foto vyssie.
V kombinacii do sakom a nohavicami, podpatkami je to super. V 17tich nosia slecny ine ,,skvosty,, , Tvoja dcera to ponala este super a elegantne, fakt sa to nosi a take topiky su moderne a letia.
To neglize k rifliam von ano. Ale nie na dolezitu navstevu. Jedine ak by mala sako cely casna sebe.
@h2 matne si spominam na tu hitparadu😁... Tak my tieto o cislo vacsie gate nosit nebudeme, nech si dievcata nosia taketo skarede nesediace gate, ked musia byt trendy. Minule som hladala uzku suknu v jednom eshope a to iste, tie sukne tam na modelkach viseli, sukne o 2 cisla vacsie, hned mi presla chut.
@h2 celkovo som si všimla že dnes sa vracia móda začiatkov 90tych rokov, vtedy boli aj také hrozne topánky aj široké mrkvace, alebo tie čierne obojky.. každe modne obdobie sa opakuje, podla toho som zistila že som už asi fakt stará 🤣 mám par veci z puberty, kým dcéra dorastie tak možno budú práve v móde.. tak ako keď som bola ja v puberte a nosila som šaty a blúzku po mame..
Teraz sa také nosia, pokiaľ je to pekne zladené a nepôsobí to lacno tak prečo nie 🙂
Co myslite pod pojmom dolezitejsia navsteva? Koho ma navstivit? Toto je najdolezitejsia vec, s akymi ludmi sa ma stretnut...
So sakom ano...urcite.bude trendy a kocka;)

Ked to vie pekne nakombinovat, tak preco nie?