Je podľa vás takéto tielko vhodné do spoločnosti?
https://www.zoot.sk/polozka/2183719/svetloruzov...
Je podľa Vás toto tielko vhodné na dôležitejšou návštevu pre 17 ročnú dceru? K tomu si chce dat sako, elegantné nohavice, a sandále na opätku. Mne to tielko príde tak do postele, ale ževraj sa to tak nosí, tak neviem 🤣 čo si myslíte vy?
@desore jaaaaaj.to je taketo stretnutie?? Som prehliadla...tak to nie
no... mladej pristane kde čo... ja by som to už na seba nedala... alebo ozaj len pod sako - ale to by som aj zapla na všetky gombičky..😀
@cucoriedkacucoriedka Neviem, autorka nedefinovala.
Co si predstavujes pod vyrazom dolezitejsia navsteva???
@desore no pre mna podla mojho nazoru stretnutie s predstavitelmi samospravy...ambasada....z mojej prace pracovne stretnutie na inom ministersve...rokovanie vlady...hovorim.z vlastnej skusenosti
Ak slubi ze si sako nevyzlecie tak 👍
@h2 súhlasím s tebou... mám 17 a to tielko je v poriadku ale tie gate a topánky... no hrôza... ani smeti by som v tom nešla vysypať... a ako písal niekto vyššie.. čím nevkusnejšie sú takéto rifle, tým viac modernejšie... no katastrofa🙏🙄
Teraz je to moderné aj keď ako pyžamo,je to mladá baba na nej bude vyzerať všetko ok a keď sa sako bude to ok

@cucoriedkacucoriedka Na stretnutie s vysokymi politickymi ci cirkevnymi predstavitelmi by oblecenie bolo maximalne nevhodne. Zena nesmie mat odhalene ramena, pretoze 17 rocna zena je uz dama, skoro dospela.