icon

Je podľa vás takéto tielko vhodné do spoločnosti?

25. aug 2021

https://www.zoot.sk/polozka/2183719/svetloruzov...
Je podľa Vás toto tielko vhodné na dôležitejšou návštevu pre 17 ročnú dceru? K tomu si chce dat sako, elegantné nohavice, a sandále na opätku. Mne to tielko príde tak do postele, ale ževraj sa to tak nosí, tak neviem 🤣 čo si myslíte vy?

Strana
z2
desore
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka Na stretnutie s vysokymi politickymi ci cirkevnymi predstavitelmi by oblecenie bolo maximalne nevhodne. Zena nesmie mat odhalene ramena, pretoze 17 rocna zena je uz dama, skoro dospela.

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@desore jaaaaaj.to je taketo stretnutie?? Som prehliadla...tak to nie

deti95060810
25. aug 2021

no... mladej pristane kde čo... ja by som to už na seba nedala... alebo ozaj len pod sako - ale to by som aj zapla na všetky gombičky..😀

desore
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka Neviem, autorka nedefinovala.
Co si predstavujes pod vyrazom dolezitejsia navsteva???

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@desore no pre mna podla mojho nazoru stretnutie s predstavitelmi samospravy...ambasada....z mojej prace pracovne stretnutie na inom ministersve...rokovanie vlady...hovorim.z vlastnej skusenosti

tykat
26. aug 2021

Ak slubi ze si sako nevyzlecie tak 👍

natyreggae
29. aug 2021

@h2 súhlasím s tebou... mám 17 a to tielko je v poriadku ale tie gate a topánky... no hrôza... ani smeti by som v tom nešla vysypať... a ako písal niekto vyššie.. čím nevkusnejšie sú takéto rifle, tým viac modernejšie... no katastrofa🙏🙄

didi2102
29. aug 2021

Teraz je to moderné aj keď ako pyžamo,je to mladá baba na nej bude vyzerať všetko ok a keď sa sako bude to ok

Strana
z2