Je pravda, že cigarety budú drahšie?
Práve čítam, že by mali zdražieť 3xnásobne.... čo žienky, skončíte?😁
@daniela2202 ja dufam, ze aj 10-nasobne 😁
Ja som skončila cca pred 10timi rokmi, už vtedy boli pre mňa drahé, nie to ešte teraz
@daniela2202 3 násobne? To by skrachovali výrobcovia cigariet. Nikde som nepočul, že krabička stojí 15 eú...
@daniela2202 určite, ale trojnásobne asi nie.
Veď štát má z DPH pekné peniaze, takže pomaly sa to zdviha už voľakedy sme hovorili, že keď budú stáť cigarety 3,5 ako v AT to bude veľmi veľa už stoja 5🙂)moja teta žije v Austrálii a tam jedna krabička 35 dolárov
@daniela2202 určite zdražejú ale tak deje sa to stále
@daniela2202 citala si vobec ten clanok? Tam sa pisalo,ze ak pojde trend zdrazovania ako doteraz,tak o par rokov bude krabicka cigariet stat 3nasobok dnesnej ceny. Par rokov znamena nozno aj 20 rokov,nepamatam presne na kolko rokov to bolo vypocitane. Takze klud,ziadna panika
A ty čo žienka skončíš ? No mala by si 🤣
@daniela2202 inak kolko teraz stoji skatulka? Ani neviem
@petronellla87 4,20 -4,50€ najlacnejšie
@rol76 pred par rokmi v NY 13 dolarov😁
Pred 10 rokmi, ked som prestala fajcit, stali moje cigarety 2.6, dnes stoja 4.6, takze ano, je pravdepodobne, ze v horizonte nasledujucich rokov zdrazeju aj trojnasobne
@daniela2202 ja nefajcim, skusala som v puberte a potom pri nervoch v robote. nechapem preco dnesni mladi ludia vlastne fajcia, takze ma cena cigariet absolutne netrapi.
aj alkohol by mohol zdraziet
Bodaj by.
Jej keby aj s chlastom to by Slovensko začalo mať úroveň...
@hladamematku
uroven coho ?? Ze sa bude menej pit a fajcit ?? Na to by som sa nespoliehala. Nepijem sice casto, ale nemam problem zaplatit aj viac za alkohol. Najviac som zatial za 1 flasu dala 70€. Ked ludia chcu pit a fajcit, tak na si vzdy najdu peniaze, aj keby nemali co do ust vlozit.
cigarety zdrazia..ale chlast,po ktorom su ludia agresivni,biju zeny,grcaju po uliciach,zabijaju za volantom-tak ten nezdrazi....aj cirhoza pecene je asi ok...

A ty?