Je pravda, že sa Elena Podzámska vydala?
Je predsa pravda čo sa po Prešove šepkalo,že Eňa sa vydala?
Započula som čosi dávnejšie tak predsa našla lásku a šťastie?🍀 Tak snáď už sa bude mať lepšie po boku niekoho kto ju bude milovať a ochraňovať
Mne nu bolo v upútavke až ľúto.
Prajem jej spokojný život a nech je šťastná 💖
Aj keď jej hlas v dabingu je nezameniteľný.
mne sa zas oženil bratranec, ale ešte o tom nikde nepísali 😂
mne sa zas oženil bratranec, ale ešte o tom nikde nepísali 😂
@miselka257 Jaaj ano, to ten známy tanečník čítala som 😀
Neviem, o aku uputavku ide, ale pred casom som videla nejake videa, kde s nou robili rozhovor a vyzerala velmi biedne. Pripominala mi Ivetu Bartosovu, rozpravala tak pomaly, jazyk sa jej plietol. Ostava len dufat, ze si nevzala podobnu trosku s ktorou sa budu vzajomne tahat na dno, ale niekoho, kto jej pomoze vyhrabat sa z toho.
@miselka257 Jaaj ano, to ten známy tanečník čítala som 😀
@anonym_autor 😂😂😂
Neviem, o aku uputavku ide, ale pred casom som videla nejake videa, kde s nou robili rozhovor a vyzerala velmi biedne. Pripominala mi Ivetu Bartosovu, rozpravala tak pomaly, jazyk sa jej plietol. Ostava len dufat, ze si nevzala podobnu trosku s ktorou sa budu vzajomne tahat na dno, ale niekoho, kto jej pomoze vyhrabat sa z toho.
@anonym_autor
@diewcatqoo Vilo Rozboril si na nej spravil reklamu.Ona zle dopadne škoda jej.Najhorsia vec, keď psychicky chorý človek začne piť.Najviac mi je ľúto jej dcéry akú má matku.
@anonym_autor
@diewcatqoo Vilo Rozboril si na nej spravil reklamu.Ona zle dopadne škoda jej.Najhorsia vec, keď psychicky chorý človek začne piť.Najviac mi je ľúto jej dcéry akú má matku.
@anonym_6acd52 rozboril je nenazraty debilko co si vzdy robila bude robit biznos na ludskom nestasti ... jemu dobre ani z oci nepozera..ale vzdy sa najdu ludia co mu na to skocia a budu ho v tom podporovat
ja len nechápem ako môže niekto pozerať také relácie ako modré z neba či ako sa to teraz volá 😀 veď pomôže ok, ale nemusím to každému vyhadzovať na oči
@anonym_autor
@anonym_6acd52 nesud ked nevies preco pije. smutny je tvoj komentar.
@diewcatqoo Áno pár mesiacov dozadu bola všade. Všade s ňou rozhovory, úprimné priznania .Možno si myslela, že jej to pomôže ,keď to prizná. Mnohé možno s toho tak trochu ryžuju..Ale jej prípad to žiaľ nie je. Veľa známych osobností priznali depresie, rôzne psychické problémy,anorexie,bulímie..Verím, že sa s toho dostane..
@anonym_autor dobre, aj moja suseda sa zaľúbila a je šťastná
@minenkaa ty vies niekedy taku somariny zadriet ale s vaznym tonom ze mi v momente spravis lepsi den 👍
@diewcatqoo Áno pár mesiacov dozadu bola všade. Všade s ňou rozhovory, úprimné priznania .Možno si myslela, že jej to pomôže ,keď to prizná. Mnohé možno s toho tak trochu ryžuju..Ale jej prípad to žiaľ nie je. Veľa známych osobností priznali depresie, rôzne psychické problémy,anorexie,bulímie..Verím, že sa s toho dostane..
@anonym_autor ano
Ale bohuzial ona dostala mnoho sanci a vzdy do toho spadla , tazko budes hrat ked je total na mol
A vraj je to nejaky robotnik v sklade
Ci to je spravna volba neviem, tazko sa jej odlepi od dna
Skor by som sa zamerala na nejake neziskovky a pod, kde jju naucia pracovnej discipline
@anonym_autor no neviem aj Vajdova si myslela,že bude šťastná s alkoholikom a kamionistom. Obe sú na jednej lodi, obe mali šance a premárnili ich
@anonym_autor no neviem aj Vajdova si myslela,že bude šťastná s alkoholikom a kamionistom. Obe sú na jednej lodi, obe mali šance a premárnili ich
@taktotedanie Veď to..zrejme to ok s ňou nie je stále a manželstvo je ako sa povie "z núdze cnosť "a nevie s zmieriť s tým, že ako herečka asi skončila.
@tetapetra Je mi ľúto oboch, lebo sú to krásne ženy a mne sa páčili akl herečky, len žiaľ slabé ženy. Ja úplne chápem aké je ťažké zbaviť sa závislosti a dostať sa s toho psychicky,ale žiaľ ani lekári nevedia zázraky. Škoda ich je .
@taktotedanie Veď to..zrejme to ok s ňou nie je stále a manželstvo je ako sa povie "z núdze cnosť "a nevie s zmieriť s tým, že ako herečka asi skončila.
@tetapetra Je mi ľúto oboch, lebo sú to krásne ženy a mne sa páčili akl herečky, len žiaľ slabé ženy. Ja úplne chápem aké je ťažké zbaviť sa závislosti a dostať sa s toho psychicky,ale žiaľ ani lekári nevedia zázraky. Škoda ich je .
@anonym_autor je vela vyliecenych alkoholikov, ktori to zvladli
Nevieme pozadie toho celeho..ale vyzera dost “unavene” , bodaj by nasli kusok stastia aj oni
Alkohol je metla ludstva
@anonym_autor je vela vyliecenych alkoholikov, ktori to zvladli
Nevieme pozadie toho celeho..ale vyzera dost “unavene” , bodaj by nasli kusok stastia aj oni
Alkohol je metla ludstva
@taktotedanie Presne tak ako píšete najväčšia metla ľudstva. Držím jej palce nech jej to vyjde aj v manželstve aj v živote.
@diewcatqoo Tak už len dúfať,že Eňa Podzámska Mindžáková chytí šance za pačesy a podarí sa jej vyhrabať z problémov a opäť bude na výslní .Na svoj vek a ako si ničila telo ešte vyzerá dobre. A hlas má mimoriadne dobrý. Mne jej aj ľúto bolo. A ten pán manžel..no neviem či je to muž pre ňu. Taký dobráčisko...

@anonym_autor dobre, aj moja suseda sa zaľúbila a je šťastná