icon

Je práve teraz niektorá v nemocnici?

kikusa2111
24. sep 2011

Ahojte.Čakám na kyret.Zatial ma ešte ani nevišetrili,no hrozné niečo...ako zvládate tie nervy?

Strana
z2
katecameron
24. sep 2011

tak zo vzdychajucimi paniami mam aj ja skusenosti lezala som v nemocnici 3mesiace v jednom kuse tak som si zazila kadeco

vivienkata
24. sep 2011

@kikusa2111 viem je to tazke nevsimat si ju , ja ked som bola na kyrete tiez som mala na izbe jednu staru babu a ta len jujkala co ju všetlo boli mne bolo do plaču z toho co sa mi stalo a este viac aj z nej že trpela.ale si musiš uvedomiť že život ide dalej a slniečko bude zase svietiť v tvojom živote, a ten babke dufam pomožu a bude jej lepsie,poviem ti uprimne ked mne sa to stalo bola som v strasnom vstave dokonca som chcela vyhladať psychologa ale potom prisla kumne moja dcera a povedala maminka nebud smutna ja ta lubim a ja som si uvedomila ze mam prečo bojovat dalej a mam pre koho žiť pre moju princeznu ktoru lubim a je to moj život ,prajem ti aby si cim skor bola v poriadku a treba veriť ze sa nabuduce podari ja som toho prikladom ,v decembri som bola na kyrete a moja byvala gynek. vravela že aspon rok treba cakať a pozri sem nepresiel ani rok a som tehu a zatial je všetko ok a dufam ze aj bude ono ked tvoje telo bude pripravene na tehu tak ostanes tehu, a prajem ti aby všetko dobre dopadlo aj tvoja dušicka sa dala do poriadku aj tvoje telo prajem len všetko dobre moja a drž sa 🙂

dianka3
24. sep 2011

@vivienkata jáááj, lebo v passe mas napisane ze pohlavie nevieme preto sa pytam, 🙂 Inac ani ja este neviem meno 😕 vobec netusim ako sa bude volat 😒

dianka3
24. sep 2011

@kikusa2111 no a cim viacej lezim tym sa citim horsie,ako keby mi to skodilo nez pomahalo.A co uz to mas za sebou?

kikusa2111
autor
24. sep 2011

@kikusa2111 maminy uz som hore.vzali ma pol aj pet.nevedeli ma uspat tak mi dali silnejsie..ale uz som hore..trapas:zobulia som sa stym ze som zliezala s kozy a myslela som si ze som na izbe ze som zaspala a teraz ma este len beru..:ňň anestezpolog sa hrozne nasmial

kikusa2111
autor
24. sep 2011

@vivienkata boze ja som taka oblbnuta ze si odpisala komentar sama sebe... 🙂

katecameron
24. sep 2011

vela síl do dalsieho zivota

kikusa2111
autor
24. sep 2011

@dianka3 ahoj uz hej...len napoli este spi🙂

luciferkax
24. sep 2011

AHoj, ja som bola v nemocnici max. dva mesiace vkuse 🙂 to už s bábatkom, pri druhom tehotenstve zas na dva týždne "poležať s nohami hore"... Neboj, raz sa ti podarí otehotnieť a bábatko donosiť. Len nechcem ťa strašiť, ale zrejme kyret poškodzuje krčkok amôžeš mať v budúcnosti problém donosiť bábabatko (len môj názor), pretože mne sa pri oboch tehotenstvách krčok otváral, bol slabý, už od 16 tt, musela som ležať, a každý lekár sa ma pýtal, či mi nerobili v minulosti kyretáž.... 😒 😒
PS: a k tej sestričke, ja som pri prvom bábatku mala 19 a pri druhom 21, vyzerala ešte mladšie, sestričky niektoré boli strašne drzé, mali blbé komentáre (čo by si k teakej 35 ročnej rodičke určite nedovolili).. Strašne mi to liezlo na nervy 🙂

dianka3
24. sep 2011

@kikusa2111 a ako sa citis? kolko to trvalo cca 15 min ze?

vivienkata
24. sep 2011

@kikusa2111 tak to uz mas za sebou, hlavne vela odychuj

kikusa2111
autor
25. sep 2011

@dianka3 no 15 minút tak neako.už som doma.ráno ma pustili.mala som krče ale pomohla tabletka.akurát dosť krvácam,dufam ze nie ako naposledy 6tt

dianka3
25. sep 2011

@kikusa2111 tak to mas fajn, doma je doma.Uha to preco az 6 tt? praveze mna ked vycistili krvacala som max. 6 dni

kikusa2111
autor
25. sep 2011

neviem ale v nemocnici som to povedala a nič nevraveli...celu matersku zas dam len na vlozky 🙂 dnes som si kupila 14 balikov a predavacka po mne divne pozerala 🙂

Strana
z2