icon

Je predaj na Modrom koníku bezpečný? Pomoc adminov

mirdze
18. okt 2021

Dva krat som.bola.oklamana, prvy krat mi pani predala mensie nohavice v pase nez napisala a synovi boli uzucke, dolozila som fotky a odpoved admina? Nie je vidno ci su na max natiahnute, nebudu riesit (pritom bolo ocividne ze su, kedze pas nemoze byt sirsi nez boky, logika). A nedavno zas, vacsia polozka, kupovala som magneticku kresliacu tabulu pre syna, dotycna poslala nefunkcnu tabulu, chybali sruby na prichytenie tabule, este ma usitila ze nie je labilna, bola az tak ze padala synovi na hlavu ked chcel kreslit ci davat magnetky. Dalej mi poslala menej magnetiek nez bolo spomenute a este jej lenivym zabalenim sa par roztrhlo. Poslala som adminovi vsetky foto. Jeho odpoved, zamieta reklamaciu lebo, vlastne ani neviem, zas diplomaticka dlhokanska odpoved ako im je luto ale nemozu nevedia...zaver je ze fakt sa uz obavam cokolvek kupovat na mk, ze ked narazim opat na podvodnika, admini nic, ake mate skusenosti vy? 😞👀

Strana
z2
nafka0483
18. okt 2021

@mirdze Admini tu nie su na to aby "zamietli" alebo "uznali" reklamaciu. Su tu na to aby v niektorych pripadoch pomohli, ale nebudu za teba riesit a rozhodovat spory v bazari.

simca06022011
18. okt 2021

@mirdze za to co nakúpis na bazariku, akomkolvek admin ani nik iny okrem predavajucej nemôže. Mozes to riešiť s predávajúcou, dat zle hodnotenie, ale prakticky neviem ako by mal niekto od predavajucej vymoct riesenie.
S rozmermi je to take typicke. Inak ja mam riadnu sklenu magneticku tabulu a upevňovaci material k nej ani nebol.... Pisala ze tam budu?

oblecenie99
18. okt 2021

Čo s týmto majú admini? Chápem, že zamrzí, ale admin to nemôže ani nemá ako riešiť, je tú právny vzťah iba medzi kupujúcim a predávajúcim.

irusa
18. okt 2021

no mne pani poslala kožené čižmy v top stave s dierou na podražke...vyjadrenie admina on nevie posúdiť ako ma vyzerať top stav.... im nezáleží na tebe - hlavne využívaj stránku a najlepšie by bolo ak by si platila 17 e za pro bazár

irusa
18. okt 2021

@simca06022011
@oblecenie99 tak pokiaľ viem na stránke sú uvedené pravidlá využívania a na tie by mali dohliadať

mirdze
autor
18. okt 2021

@oblecenie99 co s tym.maju admini? Tak snad ked je podvodnik na mk tak ho upozornia, vyhodia, ci sa tu mozu volne pohybovat? No tak si davajte pozor

irusa
18. okt 2021

@mirdze niekedy bola aspoň čierna listina predávajúcich aj tu zrušili...

mirdze
autor
18. okt 2021

@irusa ale ja nechapem preco su tu este podovodnici, preco ich nevyhodia, to nikomu nevadi? Ta cierna liatina je dobry napad veru

nafka0483
18. okt 2021

@mirdze Ale najprv musis vediet zadefinovat kto je podvodnik.
Ma ta pani ostatne hodnotenia v bazari kladne? Alebo ma viac negativnych?

Pri dohadovani obchodu mohlo dojst k nedorozumeniu, nemusi to hned znamenat ze ta ide oklamat a je podvocnika. Zober si, ze teba by hned zablokovali, lebo povedia, ze len vymyslas a snazis sa odstupit od obchodu.

nafka0483
18. okt 2021

@mirdze Namiesto ciernej listiny mas hodnotenia v bazari - treba si pozriet ake su este predtym ako uzatvorite obchod.

irusa
18. okt 2021

@nafka0483 no ja som poslala 20e pani, ktorá mala 50 kladných hodnotení ani jeden negatív..do dnešného dňa nemám tovar a ani peniaze..čiže aj tie hodnotenia sú asi na 2 veci

simca06022011
18. okt 2021

@irusa ale nemajú ziadne paky aby to riesili, nákupom na bazare znasaju riizka predavajca/kupujuca.

vanda323
18. okt 2021

@mirdze Bazár je bazár všade. Čo ti poviem je to použité a predávajúca sa toho väčšinou zbavuje preto lebo to už buď nepotrebuje alebo to není v dobrom stave. Preto sa neoplatí nakupovať cez bazár. Ja ak niečo kupujem väčšinou hľadám niečo na oblečenie zaujímavé extravagantné

irusa
18. okt 2021

@simca06022011 ale tak páku na zablokovanie Ip adresy majú, či ????

mirdze
autor
18. okt 2021

@nafka0483 mala.kladne, asi tri negativne, ze spinave, neni top stav ako pisala a jej odpoved, ze pardon nevsimla si. Takze asi aj v tomto pripade si nevsimla ze posiela bez srubov a ze je fest labilna, i ked som sa jej este pytala ci je pevna a admin sa podla.mna ani neobtazoval s nou komunikovat, klamala ze sa neprehyba a je pevna, no video sa neda poslat kde je vidno ako sa jej len dotkne clovek a spadne na hlavu, takze za mna je podvodnik, klamala.

qetka
18. okt 2021

@irusa co znamena paka na zablokovanie IP adresy? Vies co je IP adresa a ako funguje? Vies, ze u jedneho providera ma viacero ucastnikov rovnaku vonkajsiu IPcku?

simca06022011
18. okt 2021

@irusa a moze aj kupujucu, lebo čo ak problem bude tam, ze ma ine ocakavania a zrazu sa jej niečo nepáči? Vieš admin nie je policajt ani sudca, jedna vec je ak niekto okradne xy ludi ako ked sa jeden clovek stazuje ze nema vec v top stave.
Ak niekto potrebuje záruky a pod. Treba ist do. Obchodu. Mna tiez pred 2m jedna predavajuca obtiahla o peniaze a je to len moja chyba.
Na fb su skupiny kde sa takyto predavajuci/kupujuci sleduju a da sa to skontrolovať, zverejnit...

irusa
18. okt 2021

@qetka zaujímave, že na mimiaukciach to vedia odsledovať

irusa
18. okt 2021

@simca06022011 čakáš pri kúpe čižiem dieru na podrážke ???? Ja som sa vyjadrila k vlastnej skúsenosti

irusa
18. okt 2021

@simca06022011 Na fb su skupiny kde sa takyto predavajuci/kupujuci sleduju a da sa to skontrolovať, zverejnit... no vidíš...tu bola tiež skupina čierna listina a netuším prečo ju zmazali

mirdze
autor
18. okt 2021

@simca06022011 zadne ocakavania, zadny top stav som nepozadovala, si precitaj co pisem ked uz daco, hovorim ze klamala ze je stabilna a neprehyba sa, pytala som sa jej jasne na stabilitu, dalej klamala ze vsetky magnetky na foto, podvodnicka

mirdze
autor
18. okt 2021

@irusa btw top stav urcite nie je s dierou a este na podrazke u topanky, nepouzitelne, no ak by sa to tebe stalo...a vyjadrenie admina ze nevie posudit co je top stav, tak to je ozaj uz na zaplakanie.

irusa
18. okt 2021

@mirdze no to je a dala som za ne 38 e

irusa
18. okt 2021

@mirdze samozrejme fotky boli krásne, no a domov prišla jedna veľká katastrofa

danieladeley
18. okt 2021

Ja sa obavam, ze admini s tym nic nemaju, kupovat na bazari je vzdy risk. Ja som napr. raz predala v top stave pyzamka, pani mi napisala take hodnotenie, ze som ostala vyvalena, vraj spinave, nepouzitelne, nie suce ani na handry...takze ak by ma kvoli takej podvodnicke, ktora odrbava a chce len spat peniaze, zmazali alebo blokli, tak by ma to tiez poriadne nastvalo...

irusa
18. okt 2021

@mirdze a podľa admina som si mala žiadať viac fotiek..pani písala top stav tuším 2 x obuté ako nové..asi 5 fotky vyfotené v krásnej čiernej farbe...kto mohol tušíť , že pridú ošuchané, prelomené a s dierou na podražke

mirdze
autor
18. okt 2021

@simca06022011
@irusa sorry to vyssie patrilo simce...38e? 😱

qetka
18. okt 2021

@irusa a odkial vies, ze na mimiaukciach maju nieco odsledovane na zaklade IP adries?

irusa
18. okt 2021

@qetka viem to..čítala som o tom a aj vyskúšala, či je to pravda..takže majú to ošetrené

qetka
18. okt 2021

@irusa no urcite nie tak, ze zablokuju tvoju IP adresu. Pretoze ty aj ja mozme mat kludne rovnaku, pokial ideme cez rovnakeho providera.

Strana
z2