Je prezidentka agentka USA?
Čo si myslíte je prezidentka Slovenská agentkou USA?
@oonnaganamakusai Opäť musím konštatovať... Matka zem! 😀
@oonnaganamakusai Ešteže taký Gašparovič si svoje texty písal sám a s prehľadom a gráciou ich dokázal prečítať.
P.S. Aj Orbán je americký agent, keďže ho tiež platil Soros?
@divokykonik ešte raz daj.
@annm81 veľmi trefne
@markusrasford Ja som ju nevolila, teda moja prezidentka nie je.
@markusrasford Inteligentny clovek taketo otazky nedava.
Vieme, kto o nej take nieco tvrdi, taki ludia su pre mna totalna stoka. Aj tu je ich dost, ale nemam pocit, ze potrebujem vediet, ktori.
Bodaj by
V istých politických kruhoch sa hovorí, že stoja za nou Američania. Nebudem písať detaily, ale verím tomu, že sa s jej bielym životopisom jedného dňa neprebudila doma v Pezinku a nepovedala si sama, že sa stane prezidentkou. Bola na túto rolu pripravovaná, školená a naozaj úprimne môžem povedať, že si vybrali dobre, lebo vyzerá ako matka Tereza a odvádza svoju prácu na úrovni. Takze klobuk dole ludom, čo z nej spravili.
@tramtada31 prosím, napis nám tie detaily
@tramtada31 to je veľmi zaujímavé asi také keď ružový panter hovoril so Sakovou že oni rozviazali ruky policii
@tramtada31 isté politické kruhy sú poslanec ktorého meno sa nevyslovuje potom hranol potom Kali brada a snupavy
@mircalla to sú skôr zúfalci lebo zufalejsieho človeka ako je on veľmi ťažko hľadať
@annm81 a niektorí to ani nepočuli
@mircalla proti dezolatom treba bojovat
@markusrasford nie, nemyslím tie politické kruhy, mám to z neverejných zdrojov. Ako ja tu nebudem na ňu verejne kydať a písať informácie, len má téma zaujala a lahko som sa zapojila, aby ľudia rozmýšľali nad tým, že nie je všetko tak ako sa zdá na prvý pohlad. Mne je to v podstate jedno, kto je prezident. Bohuzial, aj ona je len babkou niekoho, to je fakt, ale viem aj uznať, že hra svoju rolu dobre a mnohym ludom poskytuje v týchto ťažkých casoch svojim vystupovaním istotu. Uznavam aj, že je reprezentatívnejšia než ktorýkoľvek jej predchodca.
Ale tak funguje politika na Slovensku celkovo, ja už som stratila všetky ilúzie a už asi ani nepojdem v septembri volit, lebo všetci sú rovnaki, aj predstavitelia pravicovych stran.
Treba mať úctu a neurážať ju. Už aj preto, že je to žena. A hlavne preto, že má určitú autoritu.
@tramtada31 čo není tak ako sa zdá?
@markusrasford Podľa mna táto tema tu nemá čo robiť, takúto otázku klad na iné fóra, lebo tu má každý aj tak iný názor
Ja ju inak uprimne obdivujem, ze to tu este nezabalila. Ked sa denne stretava s touto demenciou tu, to co o sebe a svojej rodine musi citat a pocuvat plus politicka situacia na SR, kedy si musi podla mna pri jednani s najvyssimi politikmi bezne pripadat jak v materskej skolke krizenej s psychiatriou, naozaj neviem kde berie tu silu a motivaciu este sa vobec o nieco tu snazit. Ja na jej mieste by som sama dobrovolne volala do tej Ameriky, ci ma nechcu za agentku, lebo moj sucasny job je jedna stoka, sadla do lietadla a nechala tu vsetkych nech sa aj zozeru.
Agenti majú pracovať v utajení aby sa vyhli podozreniam, keby reálne bola agentkou, tak sa na to nikto nepýta, lebo by to ani nikoho táto možnosť ani nenapadla.
@markusrasford aj keby bola americká agentka, tak dobre, lebo zatiaľ z našich prezidentov nám robí v zahraničí asi najlepšie meno. Ak Američania robia takto dobre svoju prácu, tak by nám mohli poslať aj nejakých poslancov, lebo ti nám zatiaľ všetci len robia hanbu.
@bylinka25 inteligentny clovek nenazyva svojich spoluobcanov stoka? A co takto clovek, ktory je bud taky blby, alebo tak zmagoreny, ze napise, ze ked si niekoho nevolila, tak nie je tvoj prezident? 😀 ty si bud fest blba, alebo si obetou dezinformacii. Neviem, co je horsie 🥹🥹
A pritom taky pekny popis na profile. Plynule hovoriaca netradicnymi cudzimi jazykmi. Mas rada Slovensko, a taku somarinu zo seba vypotis. Smutne.

🍿 ponúknite sa