icon

Je prezidentka agentka USA?

markusrasford
27. máj 2023

Čo si myslíte je prezidentka Slovenská agentkou USA?

Strana
z3
queen_mary
28. máj 2023

@cosmic_origin to je dobre na 💩 agentka, ked ju tak jednoznacne odhalili, a este k tomu Fico a spol. Verim tomu, ze Americania ju po tomto davno vykopli. 😀😀

queen_mary
28. máj 2023

@lucilaines 😀😀😀 vies co, ono paradoxom je, ze keby ide kandidovat (na co by som sa ja na jej mieste vykaslala), tak by bola opat zvolena. Stale tu mame vela slusnych, rozmyslajucich ludi 🙂 aj ked, neviem, ci pri dalsej volbe o 5 rokov budeme moct povedat to iste.

bylinka25
28. máj 2023

@queen_mary Hlava štátu, ktorá verejné kričí Sláva Ukrajine nie je moja prezidentka. A ty s tým neurobíš nič. Mám právo povedať svoj názor.

bylinka25
28. máj 2023

@annm81 ja nikde netvrdím, že je správne nazývať hlavu štátu k...ba, tebe príde normálne, že politik nadáva občanom do dezolatov, opíc, výletných fašistických hláv a podobne?
A pre upresnenie, nie som ani volič opozície.

bylinka25
28. máj 2023

@mircalla vyprosim si, aby si ma takto nalepkovala, Smer som nevolila, ale to je také slovenské.

annm81
28. máj 2023

@bylinka25 1. Nepríde, a preto som nikdy nevolila žiadneho politika s takým slovníkom.
2. Stále je ale rozdiel medzi vetou "správať sa ako opice" a "ona je kurva". Povedať davu, že sa sprava ako opice je taká tradičná učiteľská vetička, ktorú počul už každý žiak na Slovensku. Hecovať ľudí k najvulgárnejším nadávkam je roznecovanie nenávisti a pokojne môže spadať pod definíciu trestného činu.
Ten rozdiel je priepastný, čomu rozumie každý, kto prečítal za život viac ako desať kníh a má tak cit pre odtiene jazyka
3. Nikto z nás tu nie je politik a občiansky jazyk je normálne menej formálny a diplomatický ako jazyk volených zástupcov. Slovo stoka alebo dezolát nie sú vulgárne výrazy. Sú to termíny, ktorými chce vyslovujúci vyjadrit hlboké pohŕdanie iným človekom a aj také slová majú v jazyku zastúpenie, pokiaľ sú použité na vhodnom mieste a čase a človek nimi chce vyjadriť presne to, čo tie slová znamenajú. Že Blaha a jemu podobní sú stoka nepochybuje nikto, kto má v sebe štipku intelektu, vzdelania a slušnosti.

markusrasford
autor
28. máj 2023

@bylinka25 ale neriešim Naďa lebo potom môžeme citovať Fica a ďalších

markusrasford
autor
28. máj 2023

@annm81 veľmi dobre napísané

bylinka25
28. máj 2023

@markusrasford Načo zakladáš takúto tému, bol tvoj cieľ, aby sme sa tu navzájom napádali a urážali?

queen_mary
28. máj 2023

@bylinka25 tak ty si dobre vymleta 😊a tiez mam pravo to povedat, lebo mam pravo na nazor. 😀

markusrasford
autor
28. máj 2023

@bylinka25 nie nebol to účel. Kto nevie diskutovať kultivovane ten sa hada. Bez urážok to nejde? Beriete si príklad od Fica a spol? Urážať a urážať. Žiaľ

mircalla
28. máj 2023

@bylinka25 A koho teda, prezradis?

cacianka
28. máj 2023

@markusrasford táto/toto onnana- ovanie prezentuje v každej téme, nezivte ju/jeho, má otras príspevky všade kde napíše.

bylinka25
28. máj 2023

@mircalla však sú aj nové strany, niečo si vyberiem.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
annm81
28. máj 2023

@dagmarovita Na tom údajnom vazalstve pod USA je najsmiešnejší fakt, že krajiny, ktoré takýmito údajnými vazalmi nie sú, mávajú nižšiu výkonnosť ekonomiky, nižšiu kvalitu života obyvateľov, nižšiu úroveň demokracie, menšie slovo v medzinárodných organizáciách a migrácia obyvateľstva prebieha od nevazalom smerom k vazalom... na tom neslobodnom vazalstve bude niečo lákavé :D

dagmarovita
28. máj 2023

@annm81 Tak ja tomu rozumiem, vykladam si to úplne inak ako ty, to vies, sme ti jednoduchsí..

annm81
28. máj 2023

@dagmarovita Takže som to nepochopila? Príspevok nebol o zlých zlých Američanoch ktorí nás vykorisťujú a ktorých musíme všetci na slovo poslúchať, inak... inak neviem čo. Či som zabudla zarátať sprisahanie svetových boháčov (=Židov)?

dagmarovita
28. máj 2023

Ja som nepovedala ze je vazalka, ani netvrdim ze agentka, napisala som ze musi posluchat tak ako aj Nemecko poslúcha...to co pises pokladam za totalnu blbost. Preco by sme mali prosperovat, komu by to vyhovovalo? Poznas snad nejakých pokitickych dobrákov? Kazdemu je to jasné, komu nie, tomu dopne mozno neskor, ale je to aj tak jedno.

dagmarovita
28. máj 2023

@annm81 nepochopila som myslela tak, ze preco by a niekoho vazal sa mat dobre? Preco si to myslis? Ked niekto je vazal dlzi niekomu nieco a je v nevyhodnej situacii. Ja nepisem o zlych Americanoch, to si si domyslela ani ze nas USA vykoristuje si nemyslim

annm81
28. máj 2023

@dagmarovita Ako sa teda prejavuje to vazalstvo? Čo musí robiť napr. tebou spomínané Nemecko, alebo Slovensko, čo je v prospech USA, ale proti danej krajine (lebo ak je to win-win, tak ide skôr o partnerstvo, že)? A čo sa stane ak sa my alebo Nemci rozhodneme odmietnuť poslušnosť?

dagmarovita
28. máj 2023

@annm81 to nemôžeš mysliet vazne tieto otazky. Slovo partnerstvo ma skoro šokovalo. Dobrú noc a krásny týždeň prajem.

annm81
28. máj 2023

@dagmarovita Myslím ich absolútne vážne. Ale ako vidím, odpovedí sa nedočkám... čo už.

markusrasford
autor
28. máj 2023

@annm81 sú ľudia čo nechcú pochopiť ani za svet. Robko povedali tak to je tak. Podľa informácií Bodor ukoloval Robka bol potom jeho vazal?

Strana
z3