icon

Je reálna šanca niečo predať v bazáriku?

5. feb 2023

Ak je tu 3 000 000 je realna sanca tu nieco predat ? Stoji to vsetko pofotit a dat to tu ?

autor
5. feb 2023

3 000 000 inzeratov*

maminkasisa
5. feb 2023

Ano, skus, daj primerane ceny, dobre znacky, malo nosene a predas

marsmykkok
5. feb 2023

detské možno, hlavne balíky oblečenia a veci, čo sa ťažko zháňajú, napríklad v lete cherek rukávniky. Ale dospelácke strata času, mala som tu nové alebo raz oblečené veci za zlomky ceny a nepredali sa.

drzaopica
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
5. feb 2023

Dá, ak sa chceš toho zbaviť za symbolický peniaz. Ak tu chceš robiť biznis, tak to si moc neškrtneš 🤭. Ja som predala - kočík za 30e, tričká max za 1e, fusak, overal myslím za 5e a tak... Nejaké nehrané hračky sa mi podarilo tiež predať. Samozrejme, musí to vyzerať pekne 😉.

nely1704
5. feb 2023

Ak dáš normálnu cenu neznoseným veciam za PRIMERANU cenu bazáru tak áno.

vevapeto
5. feb 2023

Ak si nebudeš za šunty pýtať veľké €€€, tak predáš. Ja som veľa popredala, ale už sa mi to nechce fotiť tak darujem po známych.

qwert87
5. feb 2023

Dá. Keď dáš primeranú cenu. Ja tu predávam veľa, plus aj na FB v skupinách.

marianarem
5. feb 2023

Ja tu nakupujem, takze urcite sa nieco aj predava. Kamoska predava celkom uspesne. Ale s tou cenou je to pravda, ked idem nieco hladat tu, tak cakam, ze to bude oproti novym veciam za babku.

mima1608
5. feb 2023

Ja som tu od pár žien objednala. Aj keď je pravda, že som pozerala na cenu plus stav oblečenia, lebo dnes nové oblečenie pre novorodenca nie je veľmi drahá záležitosť (ak sa bavíme o Sinsay, Pepcu alebo Tescu a pod. samozrejme). Predávať som ešte neskúšala, ale keď budem predávať tehotenské oblečenie o pár týždňov určite ho skúsim dať aj sem ☺️

ingrid16
5. feb 2023

Niekedy sa dalo, teraz už veľmi nie.

misana84
5. feb 2023

podla toho ake veci...znackove, kvalitne a pekne veci ano...bežne nie

lienka.7
5. feb 2023

Pokial das normálnu cenu na nosené veci, tak ano.
Normálnu myslim tym, ze pokial nova vec stoji 9€ a ty das nosené za 7€, tak necakaj, ze niečo predáš...

nikayla
5. feb 2023

Ja som dala väčšinu za 1€ a predáva sa 😁

banalu
5. feb 2023

Suhlasim s tou cenou. Ked som tu nahodila vecicky next, H&M a pod za minimalne ceny - viac ako 50% off aj za pomaly neoblecene veci, sli ako teple rozky. Kamoska caka dievcatko, tak uz jej vsetko posuvam.
Ja napr. uz malo nakupujem na bazariku, lebo mam pocit, ze niektore nevedia co uz pytat 🤷‍♀️🤪 pomaly za nakupne ceny v obchode a ked si pripocitam este postovne tak sa mi oplati kupit nove lebo len par € rozdiel alebo pockat na akciu.
Hlavne Bazar na Lindex - 10€ za nosene pyzamo - teraz maju v obchode 3za2 +20% dole nad 20€ tak tri kupim za 32€, tak naco by som kupovala nosene za tu istu sumu 😂

cafelatte
5. feb 2023

Nové veci ani za tretinove ceny som nepredála a za 1 euro nebudem chodiť na postu, takže som nepredála nič a všetko som darovala tu v okolí.

horensky
5. feb 2023

Skusla som predat za symbolicke ceny oblecenie po prvorodenej dcerke. Znackove oblecenie talianskej znacky, malo nosene, niektore uplne nove ... ziadna odozva

Ponukla som inzerat, ze darujem mamicke v nudzi .... nikto sa neozval....

U mna to bolo neuspesne