Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
@mircalla ...a o čo sú lepšie bratislavské školy ako tie mimobratislavské? Okrem toho, že tam študuje ,,inteligencia,,? Len preto, že som vyštudovala 2 VŠ ,,iba,, na východnom Slovensku, majú moje dipomy o niečo nižšiu hodnotu ako tie blavácke? Aj keď je pravda, že slušnosť nám nezaručí žiadna škola, viď. náš študentský hrdina. Ty vieš zhodnotiť kto komu nesiaha po koníky? Ty určuješ ,,fakty,,? Na základe čoho? Že Ti niekto nelajkuje a neospevuje príspevky? Vy všetci tak strašne bojujete za ,,demokraciu,, ale v praxi pre vás neznamená nič. A na toho študentíka má väčšina normálnych ľudí ten správny názor, a to si nemusia pozerať ani jeho dôležitý prejav. Veď Ty normálne ZAKAZUJEŠ iným iný názor na vec...Ty by si bola normálne diktátor -len Ty Ty Ty...
@dskjhfdlkdjhl Pre mňa si vtipná jedine Ty 🙂
@danyelia Tvoj problem je, ze nemas argumenty, ani vlastny nazor a tak potom pises hluposti a este si myslis, ako ohromne si sa previedla😉
@dskjhfdlkdjhl Vlastný názor mám určite, veď ho tu píšem, ak si si nevšimla...a argumenty zase načo? 😃 Nechápem, veď ja sa Ťa nesnažím nasilu presvedčiť o svojej pravde ani nečakám, že povieš, že ja mám pravdu. Snažím sa napísať, že KAŽDÝ človek má mať svoj názor, no netreba sa z neho nasilu vysmievať a urážať ho. Že píšem hlúposti...no keď si to tak zhodnotila, tak ich nečítaj, keď Ťa to nezaujíma, nemusíš na mňa vôbec reagovať 🤷🏼♀️
@danyelia Mozno by si si obcas mohla po sebe aj precitat a zamysliet sa, lebo to, co tu produkujes, je Tvoja vizitka a nie je dobra, ani trochu. A nie, nemusis na mna reagovat, mozes robit nieco uzitocnejsie. Ja napr. stiham aj strikovat😉
na MK ma fascinuje jednostrannosť , neobjektivita, neschopnosť sa pozrieť na veci z rôznych uhlov a popravde agresivita zástupcov opozície - zväčša PS
Nikto Fica nevolil ani Pelegríniho ale teda je potom priam záhadou ako teda získali také vysoké preferencie , naozaj zázrak porovnateľný s Fatimou . Voľby boli demokratické , vyhral Fico , demokracia je o tom že jednoducho vládne strana/ny kde ktoré získali väčšinu . Možno nesúhlasiť , možno protestovať ale neurážať, ani gestom , ani slovom a už vôbec nie násilím .
Neschvaľujem konanie tohto chlapca a nikdy takéto konanie schvaľovať nebudem , ani keby tam stála Čaputová a ruku by jej nepodal chlapec ktorý prezentuje názor terajšej vládnej koalície. Z môjho pohľadu to bolo nevyzreté , nedôstojné a absentovala tam základná ľudská slušnosť.
A ak mi tu bude niekto argumentovať ale aj ONI aj ONI vykrikovali a nadávali Čaputovej , nie neschvaľujem takéto konanie , bolo neprípustné a primitívne. Ale ideme primitívnosť oplácať neslušným správaním ? ak mi tu niekto bude nadávať do ficovoličov a starých tetiek ani nevie ako je mimo misu . Nebudem však velebiť pre mňa neprípustné chovanie mladého človeka aj keď je blízko môjho politického spektra.
Dnes som bola v jednom divadle v ich divadelnom bufete a vypočula som si rozhovor viacerých hercov , už mierne podnapitých , reprezentanti opozície , ich vyjadrovanie stoka a mentálny beh 100 rokov za opicami . Aj takýto voliči reprezentujú opozíciu , nie sú tam len ľudia z Bratislavy s ich skvelými školami, ale aj primitívni ľudia a že ich nie je málo. Rovnako tak to platí pre vládnucu koalíciu .
@mandarinka555 choď si ľahnúť 😂
@markusrasford 👏👏👏
@eva8 pán predseda asi rád facká. Kto vtedy videl na tlačovke jeho manželku..., tú mohli rovno odfotiť a dať na plagát na boj proti týraniu žien. To, že ju podvádza kade chodí s mladými štetkami bude asi najmenej. Pán, čo mu rúčku nepodali si to vynahradí napr. tým, že poletí s frajerom do Verony na jeho súkromnom lietadle. Ešte, že nás títo typickí slovenskí konzervatívny júnaci chránia pred nebezpečným progresivizmom a lgbti 🙂
@mandarinka555
Prehovorila dáma, vážení...
@subartic Tu nejde o slusnost/neslusnost ci daky truc. Tu ide nieco viac. O symbolicky protest....pan prezident, my mladi mnohi nie sme stotozneni s tym, co robite...O verejne, razne, jasne ukazanie odporu a znechutenia s tym, co sa deje.
Boli to prave studenti, ktori prejavili nesuhlas v roku 1989. Bud ste to nepochopili alebo to pochopit nechcete. On vie, ze to nebolo slusne. Ale to o predsa nejde
Rozdiel medzi Fico a Pellem je jediny, ten druhy nie je hulvat. Charakterovo to iste. Pelle nikdy nemal vyhraneny nazor, nikdy si nevedel stat za slovom. Ked mali vysoke preferencie tvrdil, ze chce ocistu, ze so Smerom nikdy. Vieme ako to dopadlo....stacilo, ze im klesli preferencie a ziskal ich Smer
Aj teraz je sam "zmateny"...Chce NATO aj EU, ale zaroven sa ticho prizera vyletom do Ruska. Rozmysla ako to cele uhrat, ale neuhra to, tak dava nejake prazdne, nicnehovoriace vyhlasenia
Ficovi sa tato "politika na vsetky 4 svetove strany" krasne vymyka z ruk....dovedie na k izolacii, ako Orban madarov
Doma by som ho ako matka, zato dokopala. Tak. Je to len chlapec, o akom veku? Zivi ho kto? Byva kde? Povedat názor si slusne je jedna vec, ale spravat sa na verejnosti dostojne, je vec druhá. Ak toto niekto urobi, hoci sa tam verejne ocakávalo a malo nasledovat nieco ine, je to obrovský grobian. Aj muzstvá oproti sebe hrajúce si hráči podajú ruky a aj s takým hrácom, ktorý je mozno najviac zákerný. Týmto gestom chlapec nedal svoj hlas v hlasovaní prezidentovi, len ukázal, ze jemu samému by narod ani pol sekundy nemal pre jeho charakter venovat svoj pohľad.
@danyelia áno aj taky dezolát ako ty môže byt rozhodca. Veľa otázok malo odpovedí. Teba sa tiež TU pýtali ale odpoveď sa od teba nedočkali
@kassandra25 dokopal? Veľmi dobrá výchovná metóda. Podľa teba.
@subartic yes. Presne. Dakujem. 👏
@mandarinka555 a ty si kde zrelá?
@kassandra25 tak toto nepotrebuje ani komentar
@markusrasford odpovede nedockali , ale všetko sa dá vyguglit 😉 a nie je to na zaklade rozhodcovskych uspechov , tie som nenasla 😂

@danyelia Na to, ze som ta nenastavala, dost prskas siru. Kludny clovek reaguje uplne inak. Konstatujem fakty. 90% ocenenych je z Bratislavskych skol. To je fakt. Nejako ta to uraza? Nesiahas tomu chalanovi ani po kotniky. To je tiez fakt. Je mudrejsi ako ty, teraz bez ohladu na tu olymiadu, stacilo pocut jeho prejav a citat ten tvoj. Ak ta to ukludni, myslim si, ze chalan je na milion percent aj mudrejsi aj charakternejsi ako ja. Nie som z toho zrutena