icon

Je študent hrdina alebo nevychovanec?

14. jan 2025

Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.

Aky je vas nazor na to?

eva8
16. jan 2025

@bloger alternativa - z nepriatela si sprav priatela. Danko podsuva polena pod nohy Slovensku tymto saskovanim (podlizovanim) Fico aspon vie, co robi.
Pokusim sa vypocut, ale uz len nazov toho videjka pripravuje sedlo na kona Putinovi. Ten nadobuda tymito "aktami" vacsie sebavedomie, istotu.
Po vypocuti mozno zmenim mienku. (Som tvrdohlava, ale dokazem ustupit)

danyelia
16. jan 2025

...a čo toto?

bloger
16. jan 2025

@eva8 Dakujem podobný názor vyjadril aj Bárdy, že Fico má strach z Ruska. A má mať prečo obavy myslím, že sú na mieste.

markusrasford
16. jan 2025

@danyelia nasla sa špina. Ci to je pravda čas ukáže a ty máš veľkú radosť. Dlho si hľadala? Lebo príjemný človek tento plátok nečíta

eva8
16. jan 2025

@danyelia konecne mu mozes odpustit - isty druh autizmu, a s chorymi, ci psychicky narusenymi (nespravna vychova, vsak este ten zijuci v anglicku nieco vypatra)) si predsa solidarna, ci?

namina
16. jan 2025

@danyelia aj si si overovala ci je to pravda ?

danyelia
Odpoveď bola odstránená
namina
16. jan 2025

@danyelia ale otazka znie takto , vies kto je na tej foto ?

danyelia
16. jan 2025

@eva8 Čo mám komu odpúšťať? Tomu, čo údajne bil svojich rodičov? Či jeho zdrogovanému bratovi?

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
danyelia
16. jan 2025

@namina Samozrejme že viem, kto je na foto...a? Ak je info pravdivá, znižuje to nejako jej hodnotu? Ak je to pravda, čo na to hovoríš? Ešte stále je to pre Teba hrdina hodný obdivu-tento študentík? 😃

markusrasford
16. jan 2025

@namina kto je na fotke?

danyelia
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
16. jan 2025

@markusrasford ale to len link teda, ktomu co to vraj mal napisat.. o tom ci je to zase nejaky vymyslel, alebo pravda, nejdem polemizovat.

danyelia
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
guudy
16. jan 2025

@danyelia
@markusrasford
Sorry, ale chodte prec obaja. Hadajte sa cez IP…🙄

markusrasford
16. jan 2025

@guudy keď budem chcieť tvoju radu rad ti napíšem. Sorry...keď sa ti to zle číta roluj ďalej

namina
16. jan 2025

@simca06022011 toto nie je ten co pise ten koment , toho szalaya ktoreho sfotila dana neviem odkiaľ vyhrabala , takeho mi nenaslo

simca06022011
16. jan 2025

@danyelia toto co sa spustilo na adresu chalana, je proste reakcia na jeho akciu. Ak si niekto myslel, on, alebo jeho okolie, rodina = ze sa bude takto prezentovat a potom sa nebude riesit = tak sa mylili. A uzije si to z nich kazdy. Tazko oddelit co je a nie je pravda a co si kto vymysla, podla mna to vobec netreba sirit a riesit. Je to ich rodinna zalezitost ak sa tam cokolvek deje (a moze sa, lebo je to fakt, ze vela nadanych ludi v jednej veci, ma urcite... nedostatky v inej oblasti, alebo ako by som to bez urazky napisala). Vzdy kazda vec co sa deje, ma pozitivne aj negativne ohlasy. A je to ok. Preto kazdy normalny clovek aj seba aj svoje dieta ako tak chrani pred takouto publicitou. Treba trochu aj dopredu premyslat

simca06022011
16. jan 2025

@namina JE TO TEN. Aj v clankoch aj spravach ho presne najdes, na tej fotke ktoru sem dala danyelia, tak je presne ten prispevok, aj s fotkou toho profili co som dala. Ten "velky clovek" kto je, neviem, ja som riesila autora prispevku, resp. vraj autora prispevku. Neviem kde a kedy to vraj pisal, ale .. tento profil je to.

michaelkanr
16. jan 2025

Tak z Bombica je moralna autorita…ja uz neviem, ci niektorym ludom v tejto republike uplne preskocilo alebo ako toto hodnotit.
Bombic, ktory popiera holokaust, sam vyzyva ludi priebezne, aby fyzicky utocili na nepohodlne osoby, tak ten bude niecie nenasilne gesto hodnotit, hodnotit jeho osobu a spravanie.
Zeny a vy sa citite ako, ked taky hnoj sledujete?! A este sa budete nanho odvolavat?!

markusrasford
16. jan 2025

@michaelkanr tak prekopirovat od Bombica článok je silná káva

mapa
16. jan 2025

@danyelia no vidis, pred 3 dnami si sa tu par minut po zverejneni informacie o nepodani ruky klamarovi primitivne vygrcala, agresivne si chcela mlatit studenta po roznych castiach tela, sprosto si nadavala, 3 dni nonstop spamovala a teraz si konecne nasla hoax, nad ktorym si mozes robit dobre... tvoja misia je splnena, je na case, aby si si nechala vyplatit tu trolliu vyplatu z ruSSka, ci zo sumracnej, ci neviem odkial a viac tu nekazila priestor...

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
16. jan 2025

@markusrasford
@michaelkanr no ja nie som si ista, ci to zavesil na fb prave on.. kedze kopa tychto sprav sa vynorila tam a v roznych dizajnoch/z roznych "zdrojov". Ja ani neviem, kto to je :DD