Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
@kassandra25 Ako matka by si dokopala. Tak vdaka za info, ze kopes do svojich deti. Socialku by to chcelo v tvojej rodine
@danyelia dlho som rozmýšľal nad tvojim postojom k Šimonovi a povedzme nad "akciou" v Nitre. Šimona si nazvala primitivom, ale nad úsmevom Beňovej, Bláha, Fica si dala vyjadrenie ze nesuhlasiš. No tak aby ti to bolo jasné. Raz primitiv a potom nesuhlasis. V tom druhom prípade už nikto není primitiv. Tam je ten veľký rozdiel. Aj pri nepodani ruky si sa mohla vyjadriť ze nesuhlasiš. No hold ...
@markusrasford Presne tak. A tie reakcie niektorych - Fico by fackal, @kassandra25 kope do deti, ked sa jej daco nepaci.
Ten, co nepoda ruky je primitiv, zbili by ho. Ten, co vykrikuje (politik) prezidentka je kurva, tak akoze nesuhlasia (ale podla mna len akoze, aby sa nepovedalo)
@mircalla aj ked to k... nevykrik predstavitelia verejnei, tak zfanatizovali dav, taku zlost v nich vyvolali. A najhorsie je, ze to robi Smer stale. Matovic saskuje, uz aj Danko, ale , Smeraci nadalej zakerne popudzuju spolocnost. Nerozumiem preco? Vsak ja kazdej vlade drzim palce, nech sa im dati. Nie je lahke byt na cele statu
@nyusika Tak milá dáma...už štvrtý deň tu prskáš jed na všetky strany ako had...25 strán si ideš svoje nezmysly...Ukľudni sa, lebo si privodíš infarkt..To nechodíš do práce, ani nespíš, či akú riť?
Že nevieme kto je ten pán kt ho takto opísal a bolo by lepšie toho chlapca spoznať osobné ako dávať na nejaké slová človeka o kt tiež nič nevieme ☺️

@danyelia keby si chcela poukazat na sirenie nenavisti, neprilepila by si ten obrazok (nevies, preco to spravil), ale verejne skritizovala napr. Fica, Blahu a pod. Premier ma byt vzorom, traja hlavni predstavitelia statu maju byt vzorom, aj ked 1 stale absentuje, pretoze sa nevedia dohodnut kvoli "tolerancii" a vzajomnej "ucte" v koalicii. Respekt Pellegriniho Fico skritizoval. Ty prezidenta povazujes za neslusneho a nevychovaneho, ako aj studenta.
A ak sa nechces s niekym rozpravat, nereaguj, zmenezuj si diskusiu.
Gratulujem synovi, je sikovny. Rozdiel je, ze dotycny student mal svoj postoj, rodicia mu urcite nevraveli, aby nepodaval ruku, kvoli ich zmyslaniu, ani nevies, koho volili.