icon

Je študent hrdina alebo nevychovanec?

14. jan 2025

Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.

Aky je vas nazor na to?

vevesh
14. jan 2025

@nyusika to nie je nazor, to je medzinarodna diplomacia, ktora sa dodrziava.

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2025

@simca06022011 Ja som sice (schvalne) o matematike nepisala, ale ked si uz zacala, tak ano, ak niekto vyhrava mat. olympiady, tak asi hlupucky nebude, len to nie vsetci chcu priznat, obzvlast ak im chyba log. myslenie.
A ten chlapec nic neslusne neurobil, hoci zo Sumracnej uz prisli noty, kde sa pise, ze to bolo fuj.

sagitta33
14. jan 2025

@vevesh Proč tam chlapec šel? protože to bylo ocenění za výkon v matematice které si zasloužil a ne státní vyznamenání udělované prezidentem. To prezident tam byl jen do počtu.

januska12323
14. jan 2025

@simca06022011 veru, dobré správanie znamená nenazývať druhých ľudí hlúpučkými len na základe jedného gesta.

nyusika
14. jan 2025

@vevesh dobre
nebudem s tebou diskutovat. irituju ma tvoje nazory 🙂

markusrasford
14. jan 2025

@simca06022011 je viac hlúpučky ako ty? Pellegrini není vrah len politická stoka ktorá nemala problém Korcoka označiť za vojnového štváča

simca06022011
14. jan 2025

@markusrasford tu sa bavime o podani ruky prezidentovi, pri odovzdavani ceny, nie o vykrikovani a neviem com, tak na co sem taketo veci? Mne sa tiez nepaci Pelle ako prezident, ale ovladat sa trosku treba,nejake hranice treba mat... prejavil sa, ok, ja s tym nesuhlasim. A nestrapnuj sa ani ty...

claudaia
14. jan 2025

Aj súperi si pred zápasom v športe podávajú ruky... toto co spravil je podla mňa drzosť a nevychovanosť. Aj keď s niekym nesúhlasím tak zo slušnosti tu ruku podám najmä ak si idem po ocenenie... ak by islo o nieco ine nech sa páči, ale toto fakt nie....ale to je ukážka dnešnej mládeže, o živote vedia veľké hovno ale tvária sa ako majstri sveta, čo všetko vedia najlepšie a ich názor je najsprávnejší..

sagitta33
14. jan 2025

@claudaia Soupeři ve sportě jsou kolegové hrající Fair Play

markusrasford
14. jan 2025

@simca06022011 no a on sa rozhodol. Ty to respektuj. Nemáš ho čo súdiť. Môžeš sa tu odbavovat aký je hlupucky ale to je všetko. Tvoj výkrik nič nezmení. V tomto štáte je vela neslusneho a tento chlapec to dal patrične najavo. Ja mu tlieskam. Pomenoval kto je Pellegrini a má pravdu.

rikarika
14. jan 2025

@simca06022011 ty píšeš že hlupucky študentik....no asi ťažko keď tam vôbec bol....ty sa pochval akú stredoškolsku pytagoriadu si vyhrala😁

simca06022011
14. jan 2025

Zase su tu vsetci nadmieru chapavi, chytajte sa za slovicka, aj tak je to hlupucky akt, nezreleho pubertiaka a nic ine. Kludne sa klanajte arogancii, neslusnosti.. ano na strednych sa takito chlapci nasli casto... AKO Pisem, to ze nietko je genialny v niecom, neznamena ze je mudry, rozumny a sprava sa primerane situacii, chlapec to prehnal. Pre niekoho hrdina, pre niekoho nie. A pre mna za mna, nech je aj Einstein
@markusrasford ale ved ja to respektujem, iba som napisala svoj nazor, mozem? ci jaaaaj to sa nenosi, on moze, vy mozete, ked ho velebite, ale ja mam byt ticho :DDD Typicke, progresivne :D

nyusika
14. jan 2025

@claudaia len na margo - ten chalan je treti najlepsi matematik v europe..preco maju potrebu mudrych ludi hejtovat prave taki, co v zivite toho az tak vela nedokazali ? nevies ?

ano, mohol podat ruku...ale on sa rozhodol nepodat a ma na to pravo 🙂

markusrasford
14. jan 2025

@claudaia nie sme v športe. To ze oni stovky ľudí prepúšťajú z prace to je slušné? Ani len dôvod neuvedená. Táto stoka co robí so slušnosti nemá nič spoločné

nyusika
14. jan 2025
bloger
14. jan 2025

@simca06022011 Perfektne si to vyjadrila. Súhlasím s tebou a teším sa, že ešte na Slovensku sú ľudia čo si vážia hodnoty ako úcta k niekomu.

stormie
14. jan 2025

Tak ja neviem - ocenenie zoberie ale ruku nepoda? Ked uz tak to mal spravit ako Studenkova …

simca06022011
14. jan 2025

@stormie presne

anna777115
14. jan 2025

@markusrasford Tak, minister školstva,musel byť veĺmi hrdí, akemu slušnemu, etiketu a bonton dodržiavateĺnemu, mlademu mužovi, odovzdáva ocenenie.

la_dolce_vita
14. jan 2025

@nyusika presne ako pises, ked urazali hanlivo prezidentku, hlavu statu a najma zenu, tak to bolo pre mnohych v poriadku, oproti tomu toto nepodanie ruky je len neskodne gesto.

markusrasford
14. jan 2025

@simca06022011 ja nie som progresivec. Ale keď dochádzajú argumenty tak nastupuje nalepkovanie. To sa deje na TB komunistov

markusrasford
14. jan 2025

@anna777115 Pellegrini si nič iné nezaslúži. Treba si spomenúť co robili s prezidentkou Caputovou. Co robili s Kiskom, Korčokom, Radicovou. A tu ide niekto moralizovat. Véd keď otvoria hubu tak druhej strane len nadávajú.

nyusika
14. jan 2025

@stormie ocenenie preberal od ministra skolstva, ruku podal, podakoval.
nevedel, ze tam bude prezident.
fakt je uz x clankov o tom, chlapec to vysvetlil velmi slusne a zrozumitelne

markusrasford
14. jan 2025

@anna777115 je dôležité aký bol MŠ? Komu? Tebe? Lebo to je dalši v poradí...

lucia13022023
14. jan 2025

Urobila by som to isté.
Mne sa paci, že chlapec stal za svojím názorom a robil podľa svojich presvedčení.

nyusika
14. jan 2025

@simca06022011 progresivny znamena pokrokovy, napredujuci...pokial si mala v plane tym niekoho urazit - nevyslo

a kludne si preber, co znamena slovo liberalny - tiez to nie je nadavka 🙂

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2025

Tak pre tie mudrucke:

https://www.youtube.com/watch?v=-aXWcNVbhS0

https://www.youtube.com/watch?v=XzXuWLdWGUU

Doporucujem prijemne pozeranie a najma pocuvanie😉

simca06022011
14. jan 2025

@markusrasford ja nenalepkujem, ani som tym nikoho neplanovala urazit:D, ja som tu nalepkovana ako volic tejto vlady :DDD ale tak skus este zazartovat... :DDD rozumny clovek, konzervativny/konzervativnejsi, nebude velebit takyto akt. A argumenty nemam viac k comu napisat = vyjadrila som sa uplne jasne, tahaju sa sem uplne ine veci a k tym sa nemusim vyjadrovat.

simca06022011
14. jan 2025

@nyusika ani som nikomu nenadavala, ale dufam, ze si sa potesila, ze si mi to mohla napisat 🙂

anna777115
14. jan 2025

@markusrasford Ale ja nikde nepisem, že jednotlivec nemože mat svoj názor na politycku situaciu aj na kazdeho, jednotlivého polityka. Ale, slušné správanie má byť prejavom, každeho kulturneho človeka a svedči o jeho inteligencii.