icon

Je suis Charlie

wewerka22
9. jan 2015

Hladala som tu nieco na tuto temu.
Som si ista, ze mnohe zienky zmatok poslednych dni zaregistrovali aj ked mame vsetky vela starosti s nasimi ratolestami a manzelmi.
Ak ma niekto chut nieco napisat.. Myslim si, ze tato tema sa dotyka nas vsetkych, vsetci zijeme v Europe.. Vsetko je na nete..
Myslim na tych, co v pslednych dnoch nechcene opustili tento svet, lebo sa tak niekto rozhodol..
Je suis Charlie.

Strana
z3
falera
17. jan 2015

áno zjedla a k niektorým sa zjavne nedostalo 😉

ewellina
19. jan 2015

"Za posledné desaťročia nastal v chápaní slobody prejavu posun. Kedysi to znamenalo slobodu vypovedať politický názor bez hrozby sankcie, dnes je to právo na obscénne správanie a na zverejňovanie urážlivých, iracionálnych fikcií. Naopak, vypovedanie pravdy sa často trestá. "

viac tu: http://www.lifenews.sk/content/vladimír-palko-j...

sirinka
19. jan 2015

Znmmnsdfbhwhjkddjmdhbfebssdnkmjkibjjjcbg

falera
19. jan 2015

@ewellina pekný článok 🙂

"Po tragédii nás postavili pred voľbu: Alebo si na strane krvavých vrahov alebo musíš vyznať slobodu akejkoľvek obscénnosti."

"Žiadny pravdivý obsah, vrátane toho nepríjemného, nemožno potláčať. A pri podávaní obsahu sme viazaní povinnosťou dodržiavať civilizovanú formu.
Pretože to je sloboda."

digysa
20. jan 2015

Tak co dievcata, ideme vrazdit???

Dufam, ze nemusim pokracovat...... len tolko k tomu, ze si to ti novinari zasluzili....
🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ☹ 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

Viac sa tu vyjadrovat ani nebudem...nema to zmysel.

falera
20. jan 2015

možno som divná.. ale ak by niekto vulgárne nadával na mojich rodičov a ani po napomenutí by s tým neprestal a zosmiešňoval by ich ešte viac, myslím že by som bola schopná ublížiť.. priala by som si aby taká špina - človek zomrel, mala by som isto morálne zábrany to spraviť.. ale zase v afekte človek spácha rôzne veci.. a je mi zle z dnešnej spoločnosti kde slušný normálny človek nemá miesto

ewellina
20. jan 2015

@falera V každom prípade, kresťan by nemal zlo oplácať zlom. Tak to učil Ježiš. Aj keď, samozrejme, je pochopiteľné, že by ťa niečo také nahnevalo.

natuska87
20. jan 2015

@natuska87 netolerantny narod...pardon, preklep

erjona
22. jan 2015

Pre tuto temu je jeden morbidny vtip ako vysity, kedze vidim, ze tu vela ludi sympatizuje so satirou,,,

Stretne sa Obama a Blair v bielom dome na obede s hostami, Jeden z hosti sa pyta "Pan prezident a o com sa rozpravate cely den?" Obama odpoveda; "Planujeme tretiu svetovu vojnu!" host na to;"Aha a ako vyzera ten Vas plan?" Obama pohotovo odpoveda; "Jednoducho, zabijeme 4 000 000 moslimov a jedneho zubara!" na to sa host spyta; " Preco jedneho zubara?" V tom Blair hrdo poklepe Obamu po pleci a vravi mu; "Vidis, nikto sa nespyta na moslimov!"

Takze co je s1 000 000 moslimami, civilistami, ktori boli doteraz zabiti doteraz od Bushovej vlady? Aj s nimi sympatizujete?

294
24. jan 2015

@alaguema myslim,ze tvoje nazory na situaciu padli na urodnu podu-dakujemzabudate na arabsko-izraelsky problem,ma to asi suvis ahoj

alaguema
25. jan 2015

súvislosti je ľahké hádať, ťažšie nájsť. Každopádne keď sa, myslím v 2008, Maurice Sinet ako jeden z redaktorov Charlie Hebdo obul do židov, skončil za to pred súdom a z toho "ultra slobodného" plátku bol nútený odísť. Takže sloboda slova áno, ale len potiaľ, pokiaľ sa to niekomu hodí.

Strana
z3