Je tento batoh podľa vás elegantný?
Pekný deň, hľadám si nejaký batoh, ktorý by pôsobil elegantne a zároveň aj prakticky. Čo poviete na tento? Príde vám elegantný?🙂

kukni prip. Ammyla
Mi pripomína batohy fjällräven, ktorý mne dnes slúži na cestovanie a turistiku 😁 👌🏻
Praktický a trendy batoh pre ITčkara...muža 😃
Tento je super,ten svetly
Bledy ujde určite elegantnejši ako ten čierny
@veve889 je z river island - objednavala som online. Ale to bolo este pred Brexitom. Neviem ci teraz nebude tovar + import tax. Pozri v podmienkach. Niektore firmy to platia za zakaznika.
ten je velmi pekny 👍
@la3na prepac, ale co je na tom zle, ze chce niekto elegantny batoh? Ked tebe staci funcny, v pohode. Ale preco rypes a vnucujes svoj uhol pohladu? Okolo teba a tvojich nazorov sa svet netoci.
Ten je pekný 🙂👍
@kittykat22 veď práveže nič na tom nieje zlé 🙂. Možno som to napísala zle ak si to takto pochopila. Chcela som tým povedať že je jedno aký sa ten ruksak zdá byť ostatným pokiaľ sa autorke páči. Či ho niekto odobrí ako elegantný nehrá rolu. Na ten dresscode som sa pýtala lebo ma to naozaj zaujíma 🤷

Páči sa mi. Presne preto že nieje elegantný 😏. Ale len tak zo zvedavosti... Načo potrebuješ mať elegantný ruksak do školy? Chodíš na školu kde je nejaký predpísaný dresscode? Na účel prenosu kníh a zošitov je plne funkčný a keď sa tebe páči tento dizajn tak nerieš či spadá do nejakej kategórie. Teda, mne osobne by to bolo jedno 🤷. Neviem aká je tvoja motivácia v tomto prípade.