icon

Je tento batoh podľa vás elegantný?

14. apr 2022

Pekný deň, hľadám si nejaký batoh, ktorý by pôsobil elegantne a zároveň aj prakticky. Čo poviete na tento? Príde vám elegantný?🙂

Je tento batoh podľa vás elegantný?Je tento batoh podľa vás elegantný?
Strana
z2
la3na
14. apr 2022

Páči sa mi. Presne preto že nieje elegantný 😏. Ale len tak zo zvedavosti... Načo potrebuješ mať elegantný ruksak do školy? Chodíš na školu kde je nejaký predpísaný dresscode? Na účel prenosu kníh a zošitov je plne funkčný a keď sa tebe páči tento dizajn tak nerieš či spadá do nejakej kategórie. Teda, mne osobne by to bolo jedno 🤷. Neviem aká je tvoja motivácia v tomto prípade.

akonetopier
14. apr 2022

kukni prip. Ammyla

vsauce_
14. apr 2022

Mi pripomína batohy fjällräven, ktorý mne dnes slúži na cestovanie a turistiku 😁 👌🏻

evaachesa
14. apr 2022

Praktický a trendy batoh pre ITčkara...muža 😃

janinka007
14. apr 2022

Ja mam 3 guess batohy a sú celkom veľké.

autor
14. apr 2022

Našla som ešte takýto. Vyzerá podľa vás lepšie, viac „dámsky”?😄

petulda333
14. apr 2022

Tento je super,ten svetly

karolinakr
15. apr 2022

Bledy ujde určite elegantnejši ako ten čierny

kittykat22
15. apr 2022

@veve889 je z river island - objednavala som online. Ale to bolo este pred Brexitom. Neviem ci teraz nebude tovar + import tax. Pozri v podmienkach. Niektore firmy to platia za zakaznika.

kittykat22
15. apr 2022

ten je velmi pekny 👍

kittykat22
15. apr 2022

@la3na prepac, ale co je na tom zle, ze chce niekto elegantny batoh? Ked tebe staci funcny, v pohode. Ale preco rypes a vnucujes svoj uhol pohladu? Okolo teba a tvojich nazorov sa svet netoci.

evaachesa
15. apr 2022

Ten je pekný 🙂👍

la3na
16. apr 2022

@kittykat22 veď práveže nič na tom nieje zlé 🙂. Možno som to napísala zle ak si to takto pochopila. Chcela som tým povedať že je jedno aký sa ten ruksak zdá byť ostatným pokiaľ sa autorke páči. Či ho niekto odobrí ako elegantný nehrá rolu. Na ten dresscode som sa pýtala lebo ma to naozaj zaujíma 🤷

kate_cs
24. apr 2022

@enkenk oni majú krásne veci! Majú obchod v Trnave a vždy obdivujem veci vo výklade.

Strana
z2