icon

Je tento chrobák v hoteli šváb?

19. okt 2024

Keďže som si googlila tak to vyzerá že ano sme ubytovaný v Budapešti na hoteli na víkend hotel je fakt pekný vyzerá čistí a v drese som našla chrobáka

autor
•
19. okt 2024
10zabka
•
19. okt 2024

vyzerá, že áno

koniarova
•
19. okt 2024

Ej veru, vyzerá tak.

autor
•
19. okt 2024

No som s toho hotová z hotela sme napokon už odišli kontaktovali sme vedenie vraj máme dostať kompenzáciu fakt sa mi to veľmi hnusi dúfam že ich neprinesiem domov myslím nejaké švabie vajíčka

autor
•
19. okt 2024

To by ma porazilo 😩

koniarova
•
19. okt 2024

Tašky pred dverami otvárať a všetko hneď do práčky.

10zabka
•
19. okt 2024

dôkladne pozri veci, vajíčka nie sú po kusoch, ale spolu v krytých schránkach, obaloch

danieli
•
19. okt 2024

Ako za mna madarsky hotel je madarsky hotel, ked sme sa cestou do chorvatska ubytovali v 5* pri balatone a priamo na tej luxusnej recepcii visela pavucina aj s obyvatelom, ze ju bolo vidiet z vesmiru a musel ju vidiet kazdy, len to mali volakde…odvtedy som obozretna…druha kapitola je cikanie na madrskej dialnici, takze ano neprekvapil by ma ani svab…dobre radia s tymi kuframi pred dverami…

lubkovaandrejka
•
19. okt 2024

😰😰

hrabovo
•
19. okt 2024

My tak isto v hoteli v SIOFOKU. Nádherný kaštieľ zo 16 storočia, rozprávka. Ale toľko pavúkov, čo sme našli v izbe po návrate z večernej prechádzky mestom, to bol des. Prvý po mne prebehol v momente, keď som zasvietila lampičku pri posteli, bol veľký, hnusný. A partner, že bohvie odkiaľ sa tu nabrali, a zatriasol so zavesmi.... Akože vypadlo ich asi 30. Taky krik ten hotel ešte asi nezažil, ja som z paniky až plakala. O polnoci sme zháňali na recepcii niekoho, kto to dá okamžite všetko doporiadku. Priniesli nám vysávač, že môžme sami. Ani bu, ani nič. Na druhý deň sme z hotela odišli inam. Otras

danieli
•
19. okt 2024

@hrabovo tak som rada, ze sme netriasli zavesmi🙈by ma uz len vyniesli😂

autor
•
19. okt 2024

@hrabovo 😱 katastrofa ako môžu mať hotely v takom stave samí hmyz no ja som to dnes nezvládla odišli sme domov a to sme išli na víkend ja odmietam spať rám kde sú šváby a do ďalšie hotela som sa už bála ísť radšej sme šli domov tam mám sto percentnú istotu že mám čisto

lubkovaandrejka
•
19. okt 2024

@hrabovo strasne 😆😰asi by som umrela na mieste.

hrabovo
•
20. okt 2024

@lubkovaandrejka no nemala som od toho ďaleko. Ja sa hmyzu bojím celkovo, aj lienky, motýľa, pre mňa je to panika od detstva, zato myšky a pod mi problém nerobí, tie majú roztomilý kukuc.