Je tento obraz pekný?
Čo hovoríte na tento obraz? Pekný? Škaredý?

Mne syte farby nerobia problem mam ich rada. farebnost je tu ok az na tu zlatu ci bledo zltu farbu Ta je dako off.. nevadi mi ani Ta cierna. Skor sa mi nepaci ten pattern ze ides z lava do prava diagonali. Ale to som
Len Ja nemam rada mriezku celkovo. Same o sebe to nie je zle ( len Ta deka tigrovana tomu zhorsuje dojem ) ale osobne nemam rada Taketo tvrde abstrakty. Mne by sa to velmi pacilo Keby si to urobila este raz ale len jednu cast z celku 1/8 a vo vacsom . Tu je jeden moj starsi abstract ako by som opisala ake sa pacia mne - ked je tam vela vela detajlov Aj ked tam na prvy pohlad nic nie je 😆
Este jedna rada nikdy sa nepytaj ludi ci je obraz pekny ci skaredy. Ty snim mas byt spokojna ako autor. Nazorou na dielo bude Vzdy xxx to nie je matika kde je jedna spravna odpoved. Vzdy to bude pre niekoho krasne .. umenie pre ineho zas mazanica a ich 3r dieta vie urobit lepsie 😆a vsetko medzi tym.
Je mi luto, ale nepaci sa mi. Ani farby ako take, ani ich kombinacia a ani diagonalne tvary.
Nevyvolava vo mne pocity, ake by som chcela ak by mi mal visiet doma na stene...ak mam byt uprimna - nepaci sa mi..agresivne posobi
@miadi Tvoj obraz (aj farby) sa mi paci. Jednostranna digonala ma velmi dynamicky efekt.
Mna neoslovil, zdá sa mi agresívny a tie farby aj v tej kombinacii sa mi nepáčia, je pre mna pochmúrny.
Ale pre niekoho bude isto krasny❤️
Mne sa paci. Ale zase sa mi nepacia ružovi anjelici a pastelové farby. Pôsobí na mňa tak prijemne tajomne. Spôsobuje steklenie v bruchu, o ktorom si si nie celkom istá, či chceš vedieť, čo je za tým....
Nemusia ťa zaujímať názory iných. Je to tvoje dielo, sama si do neho vložila kus seba a má určite pre teba nejaký zmysel 🙂
Na arte terapii by sa to vedelo krásne rozviť ďalej, ale takto dostaneš len povrchný názor.
Zboznujem umenie, malby, obrazy. Na niektore obrazy dokazem pozerat hodiny.
Tvoj obraz mi pride ako obraz niekoho kto len tak z nudy doma nieco nacarbal. Ono aj ten abstrakt treba vediet namalovat. Ale u teba mi to pride take hala bala z kazdej strany , farebne to vobec nesedi. Diagonaly samo o sebe nie su problem, lebze takyo abstrakt najdes aj v "ikey". Citim iba to ze autor sam nevie co tym chcel povedat. Hlavne ked pises ze este das aj zltu. Nechcela by som ho doma. Niekto tu zavesil iny abstrakt , ten sa mi paci viac.
Tak to si mala dosť zle dni.... Mne sa nepáči lebo sú na ňom dosť pochmúrne farby. Ale to som ja a takto to vnímam ja.
@slavomira1980 Som fanusik Ikea ale nie celkom toho stylu nabytku a paci sa mi tam malo veci. Ale co sa tyka obrazov ( a aj fotiek), tak tie sa mi velmi pacia skoro vsetky. Podla mna na to ze to je masova produkcia robia skvelu pracu a vyberaju skutocne krasne veci.
@andreatytler Moj maly 2r vcera hodinu maloval toto 😄je to tmave Lebo jeho oblubene farby su modra a zelena a miesal vsetko mozne do toho kym to bolo mokre .. ale super relax
@miadi No parada a hned na platno... a to rukami alebo stetcom?
U nas sme konecne presli z ciar na kruhy. A aj u nas su modra a zelena... tie jedninne zatial rozozna a spravne pomenuje.
@miadi stastna to mama, ktorej 2 rocny dokaze stravit hodinu pri jednej tvorivej cinnosti. U nas by bol za hodinu komplet vymalovany cely dom, ja, macka a polku farieb by samozrejme zjedol.
@andreatytler Hej mala bola ako tvoj neobsedela az okolo 3-4r zacala malovat. Ale on je taka opicka monkey see monkey do., ked maluje ona musi aj on. Ale aj bez nej ho to bavi maluje stetcom rucicky mà rad ciste.
@andreatytler platno aj farby z dollarama za $3 ci $4 to sa uplne oplati. Aj vajcko namaloval. ( ale keby si vedela o kolkej bola Ta happy hour 😂tak zmenis nazor ) ale aspon bol ticho a mala mohla spat, uz sa neviem dockat ked sa skonci s dennym spankom.
@andreatytler uz ho premaloval 😁autorka Hlavne je ake pocity mas ty pri tvorbe. Ide o tvoju vlastnu spokojnost s vytvorom. Taku cistu detsku radost. A ako dospelej ( ak si) by ti malo byt ciastocne jedno co si o tom myslia druhi. Lebo robis abstract nie je tam ziadna story ziadny odkaz ludstvu nie je to Guernica.
Mne tam chyba žltá farba, ale teda neoslovil ma vôbec.
prirovnala by som to k beznohemu dietatu nic moc na tanieri

Presne tak ako tu už niekto spomínal, som chcela napísať..... Pôsobí agresívne