Páči sa vám tento obraz?
Ale ano. Ale chyba mi tam ta biela😊 mozno tu pravu zelenu by som nou nahradila a tou zelenou spravila pozadie.
mne sa paci. ten oblucik vlavo mi pripomina podlozku na jedenie z detstva. pre mna taky retro, ukludnujuci, pekne farby. urcite sa mi paci. osobne by som si ho nemala doma kde dat, lebo mam prilis jednoducho zariadene a tento je taky farebne "tazsi, hustejsi".
Osobne sa mi takéto umenie nepáči, čo však neznamená že je strašné - podľa mňa ide o zaujímavý obraz a o to v umení ide - o to že má v človeku čosi vyvolať.. farby sú dobré zladene, také mám rada.. pripomína mi to dizajnérske diela v IKEA, oni mávajú podobne doplnky, takže to namna pôsobí známo.. (IKEA mám velmi rada, nie len preto že tam pracujem 🤪) ale ja osobne takéto obrazy nepreferujem, myslím však že je zaujímavý..
ale farby pekné. takej farby by som chcela na leto sukňu 🙂 (to bolo prvé, čo mi napadlo pri pohľade na obraz)
inak - p ri druhom pohľade ozaj pripomína podložku pod tanier alebo medené drôty
Akykolvek obraz sa mi alebo paci, alebo nepaci. Bez ohladu na to co si o nom myslia ostatni.
Nemozem povedat, ze sa mi paci, ani, ze sa mi nepaci. Je zaujimavy. A viem si ho kludne predstavit v interieri v podobnom duchu.
Nie, nepaci sa mi.
Ale vkus je tak subjektivna vec, ze nema zmysel si tu robit prieakum. 100 zien na MK Ti napise, ze sa im nepaci a ten komu bol urceny si ho mozno zamiluje.
To su odtlacky prstov? Mozno to maluje ten policajt co si hlada na zoznamkach baby ktore vola do kancelarie 😂 ked nepridu, maluje
V takom obraze by mala byť dajaka symbolika. A musí ísť na do väčšieho priestoru
@h2 ano, tieto "hrebene" sa bezne predavaju aj v umeleckych potrebach prave pre tento ucel 🙂

Nie