Je to červotoč alebo potemník? Ako ich rozoznať?
Všetky potraviny som skontrolovala boli ciste aj koreniny no všetko som vyhodila pre istotu..viedlo ma k tomu to ze som toto nasla jedno najprv na gauči potom na posteli v spálni q dnes som vybrala sufliky z podpostele a tam bolo pár ks týchto niektorí živý niektorý mŕtvy..po zabití zapácha ako plast alebo také niečo..bojím sa so synom ľahnúť do postele
@gabi2789 Dobrý večer, prosím Vás, zbavili ste sa potemnika?
@martina717 dobrý deň dostalo sa to synovi do kokosoveho matrace vybrali sme von nechali preschnzr na slnku vydezinfikovali a všetko v kuchyni otvorené sme vyhodili a potom sme 4 dni chodili už len pozerať či sú a zmizli
@martina717 dobrý deň dostalo sa to synovi do kokosoveho matrace vybrali sme von nechali preschnzr na slnku vydezinfikovali a všetko v kuchyni otvorené sme vyhodili a potom sme 4 dni chodili už len pozerať či sú a zmizli
@rody2372 Ďakujem za odpoveď. Nám sa to žiaľ tlačí dnu z vonku.

Potemnik, on sa kludne nastahuje aj do nejakych suchych listov, zaludov a pod. alebo zabudnutej cokolady ci starych chrumiek za postelou, aj do kvetinovej dekoracie ak je stara, alebo ak mate nejaky nahrievaci vankusik s pohankou... my sme raz nevedeli prist na to odkial vychadzaju, v kuchyni nic, v komore nic a v obyvacke sem tam. A nakoniec ich muz nasiel v nejake staruckej znackovej cokolade co priniesol mozno 15r dozadu z ameriky a mal ju ako suvenir na policke.