Je to koniec leta alebo zmena počasia?
Baby myslíte že už skončilo leto? Mám na mysli také leto ako bolo v júli. Mne už večer zima, ráno tiež. Zatváram na noc okno. Dnes som sedela von v mikine a dlhých nohaviciach
Joj ja dúfam že nie :/ nadávala som keď bolo tak veľmi teplo ale teraz som zistila že mi chýba
Ešte hlásia nejaké horúčavy ku koncu týždňa, ale ja keď vidím ako je skoro už tma, prepada ma smútok. Neviem ako zvládnem tie skoré tmy na jeseň a zimu😭
noci sa predlžujú a sú chladnejšie...
preto máš pocit že leto už odišlo...ešte prídu aj 30tky, len tie noci sú už chladnejšie...deň je podstatne kratší
@mamickalisticka moje deti sa už tešia... že keď bude škaredo a oni s knihou v posteli...
Svata Anna chladno zrana. August (stanari poznaju) uz noci a rana rezke (okolo 10° C). Ale zas netreba byt smutny. Sezony vyletov v poslednych rokoch trvaju aj do konca oktobra. Treba si brat oblecenie aj/aj a posediet si niekde vonku (pri dobrom pivku/vinku) hoci v mikinach az do tmy (ked trilkuju netopiere) je predsa parada.
Dnes 22st o 7 rano vieden, v poprade v sobotu bolo cez den 18 stupnov. Aktualne mame u nas 22 stupnov... minuly rok bolo celkom teplo a potom zrazu druhy augustovy tyzden prudke ochladenie, kedy cez den bolo u nas max 14 stupnov... mam aj fotky na nastenke niekde...
@autor ešte sa zapotíš neboj🙂 no ale asi podla toho kde bývaš .Ja som tiež pozerala počasie a od zajtra sa to má postupne lepšiť a na budúci tyždeň u nás vidim aj 35 stupňov.Mne je dneska tiež nejako zima ale len na nohy a predminulý deň ked bolo tiež tak chladno nejak do 23 som normálne trošku nascípala ako som bola na dvore
Pozri si predpoveď. Ja konečne nechám v noci otvorené okno komplet a môžem sa aj paplónom zakryť. Win win.
Neskoncilo. Ale nevadi mi ze v noci je chladno a da sa vyvetrat. To fakt nelutujem.
Pre mňa je tu zima. Som letný typ a po 3 týždňoch v teple už vyťahujem aj ponožky a tielko ako babka🤫
Tak ja dufam,ze jul sa uz nezopakuje. Tie horucavy mi vobec nechybaju. Aktualne pocasie mi vyhovuje. Konecne sa da dychat,vyvetrat....Jul sme prezili vo vode,uz ani to kupanie ma nebavi 😀
Nám v nemecku dnes začala škola, tak mi to pravdu povediac aj úplne vyhovuje🫣😅
Baby to kde chodíte na také teploty? Ja mám na celý týždeň max 30 stupňov a zamračené každý deň. Veď napr dnes sme mali s malým obed na terase, počasie také že no dalo sa. Najedol sa, išla som ho dať spať (spal 40min) medzitým začalo pršať. Vstal vyšli sme na terasu a ja som nechápala. Hned otočka dnu, tepláky, ponožky, mikina a malému aj deka. Ja dúfam že bude ešte leto.. Veď august má byť Fajný teplý mesiac.. Prišlo to nečakane.. Zrazu, ochladenie a skorá tma
Posledne roky aj september byval teply. Je normalne, ze v lete su aj chladnejsie dni. Leto urcite este neskoncilo.
@deti95060810 ja som tiež milovala to jesenné obdobie, kým som nemala deti. Potrebujem ich čo najviac unaviť vonku, ešte nie su vo veku, že by si pekne čítali. Za to ja som 🥹

urcite nie