icon

Je to ľudská krv alebo krv z mäsa?

13. dec 2025

Ahojte, bola som so synom v obchode, zaplatili sme pri pokladni, a ked sme odchadzali, vsimla som si na pokladni tuto krv. Myslite ze ide o krv z masa alebo ludsku? Mam z toho dost stres, kedze syn ma 2 roky a samozrejme vsetko chyta…

Je to ľudská krv alebo krv z mäsa?
Strana
z2
reela
13. dec 2025

Pocuj, toto by ani Sherlock s istotou nevyriesil.
Pravdepodobne pojde o krv zo zvieracieho masa. Synovi utri poriadne ruky a usta a bude v pohode...

anonym_fec32b
13. dec 2025

A to my odkial mame vediet? Ved si sa mala opytat pokladnicky a dietatu ist umyt ruky hned v obchode, ak maju wc, alebo v aute ruky vydezinfikovat.

terry2003
13. dec 2025

To je asi jedno či je ľudská alebo zvieracia. Môže byť nebezpečná tak či tak. Takže synovi umy ruky a vydezinfikuj.
@anonym_autor

autor
13. dec 2025

V aute som vydezinfikovala, doma umyla mydlom. Ale bojim sa aj tak. On je strasny tutko maly. Cestou do auta si dal aj prst do nosa…. Akoze on tie ruky od krvy nemal, asi uz bola zaschnuta, ale strasne sa bojim teraz…

vler
13. dec 2025

@anonym_autor podla mna je viac pravdepodobne ze je to zvieracia krv napr z nedobre zabaleneho masa; ale mohla to byt aj ludska z nejakeho skrabanca alebo malej ranky na rukach. Tak ci onak, nie je dovod sa strasne bat, sanca ze tvoj syn nieco chytil je naozaj minimalna

reela
13. dec 2025

Tak ked hovoris, ze to bolo zaschnute, tak to je fakt miziva sanca, ze by nieco schytal.

anonym_10c2ec
13. dec 2025
@anonym_autor

V aute som vydezinfikovala, doma umyla mydlom. Ale bojim sa aj tak. On je strasny tutko maly. Cestou do auta si dal aj prst do nosa…. Akoze on tie ruky od krvy nemal, asi uz bola zaschnuta, ale strasne sa bojim teraz…

@anonym_autor vobec nie je tutko, je to standardne dvojrocne dieta. Za to niekto iny tu na zaklade fotky ocakava rozbor krvi na urovni CSI 🙄

autor
13. dec 2025
@reela

Tak ked hovoris, ze to bolo zaschnute, tak to je fakt miziva sanca, ze by nieco schytal.

@reela vies co, neviem, ja som to tam uz radsej ani neskumala, za nami obrovsky rad, milion ludi vsade…. Ale spinavy od toho nastastie nebol, ani ja.

autor
13. dec 2025
@anonym_10c2ec

@anonym_autor vobec nie je tutko, je to standardne dvojrocne dieta. Za to niekto iny tu na zaklade fotky ocakava rozbor krvi na urovni CSI 🙄

@anonym_10c2ec ano, za mna je standardne dvojrocne dieta tutko, lebo nechape ze nema chytat, nema oblizovat, nema davat prsty do nosa….

autor
13. dec 2025
@anonym_10c2ec

@anonym_10c2ec ked nemas co k tomu povedat tak naco sa vyjadrujes…

anonym_526ac4
13. dec 2025

Tiez k tomu nemam co povedat. Ale keby riesim okolo malych deti co bezne vonku aj v exterieroch aj interieroch vsetko chytaju a je tam nejaka skvrnka od hocicoho, ci uz spina alebo nejake "sekrety" a "vylucky", je tu samostatna kategoria len na taketo temy...
Akoze uplne racionalne, nic Tvojmu malemu nebude.

A otazka ci je to ludska krv alebo zvieracia je v tomto celom irelevantna, lebo keby to aj bola hocijaka krv a keby aj cerstva a Tvoje dieta si ju natre na prst a rovno to poolizuje, tak ak by ta krv bola (niecim, hocicim) infekcna, tak je Ti jedno ci je zvieracia ci ludska a moze dojst k prenosu nakazy. To len na margo otazky.

januska12323
13. dec 2025

Upokoj sa, nič mu nebude.

minenkaa
13. dec 2025

A ako v čom je nebezpečná ta krv alebo v čom je nebezpečnejšia ,ako ten pult na ktorom je

pralinka25
13. dec 2025

pokoj. este pochyta kadeco akurat to ty nebudes vidiet. ani nemas tusenia co vsetko pozasychane je na ihriskach.
upokoj sa

anonym_893089
13. dec 2025
@anonym_autor

@reela vies co, neviem, ja som to tam uz radsej ani neskumala, za nami obrovsky rad, milion ludi vsade…. Ale spinavy od toho nastastie nebol, ani ja.

@anonym_autor nemala si čas všimnúť si, či krv je zaschnuta, ale mala si čas robiť fotku?

autor
13. dec 2025
@anonym_893089

@anonym_autor nemala si čas všimnúť si, či krv je zaschnuta, ale mala si čas robiť fotku?

@anonym_893089 ano. Skenovala som kartu, cvakla som fotku. Ako som mal zistit ci je zaschnuta? Chytit ju? Alebo proste ako?

anonym_893089
13. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_893089 ano. Skenovala som kartu, cvakla som fotku. Ako som mal zistit ci je zaschnuta? Chytit ju? Alebo proste ako?

@anonym_autor ja by som po Tom prešla niečím s obalom, alebo poprosila pokladničku nech si to utrie a všimla si. Predpokladám, že by to trvalo rovnako dlho ako zmeniť aplikáciu z karty na fotak

autor
13. dec 2025
@anonym_893089

@anonym_autor ja by som po Tom prešla niečím s obalom, alebo poprosila pokladničku nech si to utrie a všimla si. Predpokladám, že by to trvalo rovnako dlho ako zmeniť aplikáciu z karty na fotak

@anonym_893089 mozno, nenapadlo mi to. Vela ludi, nakup a dieta ktore chcelo ist prec… predavacka bola sama na x samoobsluznych pokladni, nenapadlo mi povedat jej to

anonym_77eeb6
13. dec 2025
@anonym_893089

@anonym_893089 akoze toto ma tiez napadlo, ze ona to foti???

lenka.25
13. dec 2025

Akože ty to odfotis keď platíš , lebo si si to všimla , ale tvoj syn si cestou do auta dal prst do nosa . Prepac , ale tutko si ty a nie tvoj maly syn 🫣

autor
13. dec 2025
@lenka.25

Akože ty to odfotis keď platíš , lebo si si to všimla , ale tvoj syn si cestou do auta dal prst do nosa . Prepac , ale tutko si ty a nie tvoj maly syn 🫣

@lenka.25 dakujem….
A ako som tomu akoze mala zabranit? V jednej ruke nakup, v druhej dieta a vyhynat sa autam aby nas nezrazili…. Zrejme si dokonala matka alebo nemas dvojrocne dieta. Alebo si mala velmi davno….

anonym_c68957
13. dec 2025

A čo čakáš že by mu bolo ak by sa jej aj chytil, bez ohľadu na to či bola čerstvá alebo zaschnuta, ľudská či z masa?

autor
13. dec 2025
@anonym_c68957

A čo čakáš že by mu bolo ak by sa jej aj chytil, bez ohľadu na to či bola čerstvá alebo zaschnuta, ľudská či z masa?

@anonym_c68957 no z ludskej nejaka hepatitida alebo ina pliaga, neviem

lenka.25
13. dec 2025
@anonym_autor

@lenka.25 dakujem….
A ako som tomu akoze mala zabranit? V jednej ruke nakup, v druhej dieta a vyhynat sa autam aby nas nezrazili…. Zrejme si dokonala matka alebo nemas dvojrocne dieta. Alebo si mala velmi davno….

@anonym_autor čo je na tom dokonale . No leby som si to všimla , určite to riešim na mieste . Veď to je sekundová záležitosť a upozornila na to pokladničku , aby to utrpeli a uzrela by som si dieťa a až potom odkracala do auta . Či ty si musela utekat do auta a teraz z domu to riešiť ?

anonym_71acf6
13. dec 2025

Cary,mary fuk a je z toho bublifuk.Moja vestecka gula hovori,ze rozhodne je to zvieracia a tvoj syn sa toho isto nechytal,lebo si ho drzala za ruku a nepustila ho.

autor
13. dec 2025
@lenka.25

@anonym_autor čo je na tom dokonale . No leby som si to všimla , určite to riešim na mieste . Veď to je sekundová záležitosť a upozornila na to pokladničku , aby to utrpeli a uzrela by som si dieťa a až potom odkracala do auta . Či ty si musela utekat do auta a teraz z domu to riešiť ?

@lenka.25 prosim ta, musis utocit? Uz bez tvojich debilnych poznamok sa citim dost na hovno. Ano. Musela som s nim ist do auta. Kde som mala dezinfekciu. V danej predajni wc pre zakaznikov nie je, ruky som mu nemala kde a ako umyt…

autor
13. dec 2025
@anonym_71acf6

Cary,mary fuk a je z toho bublifuk.Moja vestecka gula hovori,ze rozhodne je to zvieracia a tvoj syn sa toho isto nechytal,lebo si ho drzala za ruku a nepustila ho.

@anonym_71acf6 syn stal pri tom, skenerom mi skenoval nakup. Neviem ci sa toho nechytil.

lenka.25
13. dec 2025
@anonym_autor

@lenka.25 prosim ta, musis utocit? Uz bez tvojich debilnych poznamok sa citim dost na hovno. Ano. Musela som s nim ist do auta. Kde som mala dezinfekciu. V danej predajni wc pre zakaznikov nie je, ruky som mu nemala kde a ako umyt…

@anonym_autor pre debila , všetko debilne . Dobre , tak je to ľudská infikovaná krv . Dúfam , že pomohlo .

autor
13. dec 2025
@lenka.25

@anonym_autor pre debila , všetko debilne . Dobre , tak je to ľudská infikovaná krv . Dúfam , že pomohlo .

@lenka.25 dakujem teda…. Spravas sa ozaj otrasne

anonym_17b223
13. dec 2025

pozri ani to krv byt nemusela, mohlo to byt z hocicoho cerveneho, druhy krat namiesto fotenia povedz pani pokladnicke a utrie to, kludne aj z nejake dzusu to mohlo byt

a ak to takto tazko prezivas ako to popisujes tak urcite by stalo za zvazenie porozpravat sa s odbornikom, s takymto pristupom zarabas dietatu na psychicke problemy v buducnosti

Strana
z2