Je to podvod?
@moly09 len im nazadavaj cislo karty v ziadnom pripade, zrejme ta on poziadaju :D
no uz vidim, ako nejaky podradny tretotriedny eshop s cinskymi hamdrami vyplati tri litre niekomu 😀 😀
Jasne, ze to je podvod. Len prosim neklikaj na ziadne linky ked ti poslu, ze ti prevedu peniaze na ucet. Keby niekto daval realne za 1 like 3000€ svet by bol krajsi 🤣 ale je to dost nerealne 👌
jasne, ze to je podvod - ocakavaju, ze si vyberies prevod, tipujem, ze budu pytat udaje o karte, aby si vedeli overit tvoj ucet atd.
povedz, ze prides osobne ako zareaguju 🙂 a iste nemysleli pobocku banky, ta akoze co s tym ma?
@moly09 osobne si myslim, ze to hraju na to, ze si vyberies prevod. Mozno tam realne ten eshop aj ma nejaku pobocku, ale to neznamena, ze eshop vobec vie o tom, ze ti niekto v ich mene vypisuje.
Je to podvod. Ale cislo uctu im mozes poslat, nech ti poslu tych 3000 🙂 Len udaje z karty keby chceli tak nie...
no, otvorila som tuto diskusiu že ta akože partner podviedol.. ja čítam čítam. že ok on bol asi na nejakej ženskej stránke a píše mu nejaky boot 😀 až potom mi došlo že to je bazár 😀
@moly09 aj si im uz napisala, ze prides osobne? Volala si na tu pobocku alebo do tej spolocnosti a potvrdili ti, ze taku sutaz skutocne vyhlasili a kde je to uverejnene? Ak ju vyhlasovali, tak uz sa jedna o verejnu sutaz a ta musi mat jasne zadefinovane podmienky podla Obcianskeho zakonnika.

@moly09 bude to podvod, ale ved povedz ze si ides pre ne na pobocku :D