Je to pomeranian alebo malý špic?
viete poradit?

Okolo cca roku 2000 sme mali presne takehoto isteho SPICA, vtedy o boome pomikov nebolo este ani chyru ani slychu, takze som si na 100pro ista a po druhe, pomeranian vyzera fakt OMNOHO INAK nez psik na foto, vacsia gulicka atd....
Takze spic na 1000%
@karolinakr z akej chovnej stanice ju mas? ako je stara? je taka malinka 🤩
@123andy123 ja tam stale vidim spica..... ten Boo v nom neni ani naznakom
Inzerat som videla na bazosi, nie je to pomeranian.... je to asi mnozitel, kedze zhana dalsiu fenku ( staci pozriet jeho dalsie inzeraty)
Urcite je tu dost zien, ktore vedia a poradia, ze nie je ziadny pomeranian boo.... Boo je len strih psika. Vela chovatelov tento strih neodporuca nakolko im hrubne srst. S tou srstou neviem ci je ozaj pravda, lebo mi nechavame nasho pekne osrsteneho. Tak sa nam paci viac.
@anemy18 praveze tento ma aj rodokmen tak uz nechapem. Kde mam kupit psika
@123andy123 vies ako to je teraz. ani rodokmen nie je uz to co to byvalo. teraz kto je sikovny, si rodokmne spravi a potom predava nepapierove psy ako papierove
@123andy123 to je zlatúšik
@slniecko30 taká malá líštička
@anemy18 to treba nahlasiť, lebo nejaku fenku čaka peklo 🙄
@123andy123 tento pomerianik je z USA, len som ti foto chcela ukazať
Ale raz si kupim.Pre mňa je to najzlatši psik
@123andy123 tento psik na fotke bude mať 3 roky teraz.
Je to chlapec.Neviem, prečo mu dali ružovú sukničku
tak uz som si vybrala v koline maju nadherne steniatka. Je to CHS. Sice drahe ale aspon nebudem podporovat podvodnikov
@123andy123 uz je to nahlasene, ale takyto podvodnik da iny mail a opat moze predavat....
My sme nasho boli kupit v Budapesti bez PP od chovatelky na odporucenie od znameho....
@heidi4 Boo je meno toho psika ... a ta strihova uprava je otrasna - pes ma zniceny cely kozuch.
@123andy123 ja co som pozerala, tak v CR ma krasnych p.Detkova - podla fotiek su to original pomici a navyse vyzera, ze su chovani naozaj s laskou.
@ayanamirei Aha, no tak pardon. 😊
Boo je nazov strihu, ktory je mimochodom pre psa s dvojitou srstou (rozumej dlhy chlp a podsada) nepripustny. Ako bolo vyssie spominane, srst sa tymto strihom nici.
Odporucam si precitat o psovi a povahe a nie vyberat na zlaklade fotiek a mody....
Tieto psy sa vycesavaju a zbavuju podsady. Niektore Trpia vrodenou alopeciou a su to vesele priatelske psiky.
@sofistikovana123 Naozaj, ospravedlnujem sa za nespravne info. Nemyslela som to v zlom.
Jednoznačná mal špic , nie je to pomeranian 😊
@123andy123 už si si kupila chlpáčika? Kolko stal? Aj ja si chcem kúpiť niekedy
@zuzankach
to je zlatúšik.To je pomerianik? A kolko stal? Lebo sa mi zda, že pri tych cenach si ho nikdy nekúpim
Aj mu fenuješ chlpky? Ako maly macik perfektný je
Oni vyzerajú že sa furt smejú.
@karolinakr ja som sa rozhodla s kupou psika pockat. Zostala som tehotna plus korona.
Ja som si ju dala doviesť z Ukrajiny , je úžasná chodíme na výstavy teda tento rok Nije bohužiaľ 😔 ale dúfam že budúci rok už sa to zase rozbehne .
@karolinkakr , ja mám doma 2 mesačného synčeka momentálne a super psik k deťom aj keď mame ešte dalších 4 roch ale inej rasy a utulkaca a takých zachránených a toto bol môj sen mat pomička 🥰❤️🐶je úžasná naša Deissy Rosse 🥰
@karolinkakr to je len vyvesana na foto plus chlpy rastu pomičkom do 3 rokov tak ešte cca rok a pól jej budú rast 🙈😂 a kúpala som ju tento rok asi 3 krát , Nije dobre pomikov kupit často kvôli srsti aby sa im nezničila 😊
123andy123 tuto aspoň vidíte aký je rozdiel medzi pomikom a spicom na tých fotkách čo ste sem pridala 😊🐶
@zuzankach ano, vidim :D baby boli velmi mile a velmi pomohli.🙂

Špic aj my máme 🙂