icon

Je tento chrobák v hoteli šváb?

19. okt 2024

Keďže som si googlila tak to vyzerá že ano sme ubytovaný v Budapešti na hoteli na víkend hotel je fakt pekný vyzerá čistí a v drese som našla chrobáka

autor
19. okt 2024
10zabka
19. okt 2024

vyzerá, že áno

koniarova
19. okt 2024

Ej veru, vyzerá tak.

autor
19. okt 2024

No som s toho hotová z hotela sme napokon už odišli kontaktovali sme vedenie vraj máme dostať kompenzáciu fakt sa mi to veľmi hnusi dúfam že ich neprinesiem domov myslím nejaké švabie vajíčka

autor
19. okt 2024

To by ma porazilo 😩

koniarova
19. okt 2024

Tašky pred dverami otvárať a všetko hneď do práčky.

10zabka
19. okt 2024

dôkladne pozri veci, vajíčka nie sú po kusoch, ale spolu v krytých schránkach, obaloch

danieli
19. okt 2024

Ako za mna madarsky hotel je madarsky hotel, ked sme sa cestou do chorvatska ubytovali v 5* pri balatone a priamo na tej luxusnej recepcii visela pavucina aj s obyvatelom, ze ju bolo vidiet z vesmiru a musel ju vidiet kazdy, len to mali volakde…odvtedy som obozretna…druha kapitola je cikanie na madrskej dialnici, takze ano neprekvapil by ma ani svab…dobre radia s tymi kuframi pred dverami…

lubkovaandrejka
19. okt 2024

😰😰

hrabovo
19. okt 2024

My tak isto v hoteli v SIOFOKU. Nádherný kaštieľ zo 16 storočia, rozprávka. Ale toľko pavúkov, čo sme našli v izbe po návrate z večernej prechádzky mestom, to bol des. Prvý po mne prebehol v momente, keď som zasvietila lampičku pri posteli, bol veľký, hnusný. A partner, že bohvie odkiaľ sa tu nabrali, a zatriasol so zavesmi.... Akože vypadlo ich asi 30. Taky krik ten hotel ešte asi nezažil, ja som z paniky až plakala. O polnoci sme zháňali na recepcii niekoho, kto to dá okamžite všetko doporiadku. Priniesli nám vysávač, že môžme sami. Ani bu, ani nič. Na druhý deň sme z hotela odišli inam. Otras

danieli
19. okt 2024

@hrabovo tak som rada, ze sme netriasli zavesmi🙈by ma uz len vyniesli😂

autor
19. okt 2024

@hrabovo 😱 katastrofa ako môžu mať hotely v takom stave samí hmyz no ja som to dnes nezvládla odišli sme domov a to sme išli na víkend ja odmietam spať rám kde sú šváby a do ďalšie hotela som sa už bála ísť radšej sme šli domov tam mám sto percentnú istotu že mám čisto

lubkovaandrejka
19. okt 2024

@hrabovo strasne 😆😰asi by som umrela na mieste.

hrabovo
20. okt 2024

@lubkovaandrejka no nemala som od toho ďaleko. Ja sa hmyzu bojím celkovo, aj lienky, motýľa, pre mňa je to panika od detstva, zato myšky a pod mi problém nerobí, tie majú roztomilý kukuc.