Je toto kanálik?
Takto presne vyzera negativny test
Mne to príde ako pozitívny test, čiarku slabú tam vidím.
@nataliazet Zopakuj o 2 dni. Úplne negatívny test to nie je ale zas ani ako čiarka sa to nedá brať
@nataliazet Zopakuj o 2 dni. Úplne negatívny test to nie je ale zas ani ako čiarka sa to nedá brať
@danielad9 a co to je podla teba? Su len 3 moznosti. Vidiea niwkse 2 ruzovw ciarky? Ja nech pozeram ako pozeram ruzovu vidim len jednu
negativne
@danielad9 a co to je podla teba? Su len 3 moznosti. Vidiea niwkse 2 ruzovw ciarky? Ja nech pozeram ako pozeram ruzovu vidim len jednu
@anonym_635ccc Je tam slaba čiarka, čiže negativny test to nie je. Ale myslela som to v tom zmysle, že sa to zároveň nedá brať na 100% ako pozitivita.
@nataliazet Nie, je to negatívny test. Urob si ho neskôr a tým nemyslím zajtra ráno.
@anonym_635ccc Je tam slaba čiarka, čiže negativny test to nie je. Ale myslela som to v tom zmysle, že sa to zároveň nedá brať na 100% ako pozitivita.
@danielad9 je tam sivy tien ale ruzova ciarka tam nie je. Navyse sivy pruzok sa bszne moze objavit po zaschnuti t.j. po 5min vramci ktorych treba test odcitat. A dovod k tomu je jednoduchy ta ciarka-farbivo tam je bez ohladu vysledku testu, ono tam sa len tak nezjavi zazracnym kuzlom a preto po urcenom case moze takto presvitat. Takze je negativny su 3 moznosti pozitivny, negativny, chybny ziadna ina moznost neexistuje. Netreba z toho robit nasilu vedu.

To čo si chcela nožom prerezať? 🤣 negatívny test to je