Čo ako ?
@jogy1984 chalan v ženských šatách prezentujúci ,,svoj" šatník na bazári🙄🤮
Pekna sukienka 🙂
Mne príde normálne nepozastavovať sa nad ostatnými ľudmi, nechce sa mi ani.. vieš 🙂
Ako teba take noeco dokaze ohrozit? Neexistuje situacia ako by mi niekto co predava zensku suknu dokazal nejako ublizit alebo vobec nieco zmenit v mojom zivote. Tym padom ostava iba jedina otazka - chces tu suknu alebo nie?
Je toho stále viac. Aj bežne v meste stretneš podobné indivídum. Kým neotravuje ostatných, nech si robí, čo chce, len poniektoré decká sa snažia to kopírovať, aby si ich všetci všímali, hovorili o nich a toto mi už prekáža.
Je toho stále viac. Aj bežne v meste stretneš podobné indivídum. Kým neotravuje ostatných, nech si robí, čo chce, len poniektoré decká sa snažia to kopírovať, aby si ich všetci všímali, hovorili o nich a toto mi už prekáža.
@anonym_12e2a1 Furt lepsie ako keby tie decka mali kopirovat niekoho z LSNS a pod. Tam moze tiect krv
Chlapa v sukni ked skopiruje hoc aj cela planeta tak sa nic moc nedeje
Veď, páčia sa mu, už ich mal oblečené, potrebuje vymeniť šatník😂 saty sú ženské, aj maniere 😂 🙈 všetko je na poriadku 😂😂😂
kto dal tebe pravo sudiť?
@amonet sama sebe som si dala,rovnako ako si dali tieto anomálie😡🤮
Tak ako existujú lesby a gayovia tak existujú aj chlapy kt sa viac cítia ako zeny a aj take existuje ze sa narodili v zlom tele. Úplne normálne ved tebe nijak neubližije či?
@amonet sama sebe som si dala,rovnako ako si dali tieto anomálie😡🤮
@anonym_autor Ty si bez anomalii?
Tak ako existujú lesby a gayovia tak existujú aj chlapy kt sa viac cítia ako zeny a aj take existuje ze sa narodili v zlom tele. Úplne normálne ved tebe nijak neubližije či?
@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?
Vídavam to aj osobne, nebudem klamať je to zvláštne, kamarátka má 41-42 nohu a predáva lodičky len chlapom.
@stellarstar nerozumiem ľuďom,ktorím toto ,,predvádzanie" sa príde normálne.Či len preto,že to je niekto cudzí?Keby to bol tvoj brat,rodičia by to asi za normálne nepovažovali,či?
@anonym_autor normalny je len program na pračke🤷♀️
@anonym_autor Ty si bez anomalii?
@martinmmartin
@martinmmartin žiaľ áno🤣
@martinmmartin
@martinmmartin žiaľ áno🤣
@anonym_autor nesuhlasim, evidentne mas v sebe nejaku anomaliu ktora ma potrebu presadzovat co je a co neni normalne
@anonym_autor a kde sa akože predvádza
@anonym_autor keby to bol moj brat, prijala by som jeho orientaciu s pochopenim a bolo by mi ho nesmierne luto, pretoze on si ju nevybral ale hlupi ludia ako ty by mu cely zivot ublizovali
@anonym_autor keby to bol moj brat, prijala by som jeho orientaciu s pochopenim a bolo by mi ho nesmierne luto, pretoze on si ju nevybral ale hlupi ludia ako ty by mu cely zivot ublizovali
@anonym_2022c3 on si ju nevybraaal???to akože sa hetero páru vyskytne takéto čudo.No dobre🫣
@anonym_autor nesuhlasim, evidentne mas v sebe nejaku anomaliu ktora ma potrebu presadzovat co je a co neni normalne
@amonet tak určitá forma diagnózy to je,ale vďakabohu že mám triezvy pohľad
@anonym_autor ži a nechaj žiť - pokiaľ nikomu neublížujú
@anonym_2022c3 on si ju nevybraaal???to akože sa hetero páru vyskytne takéto čudo.No dobre🫣
@anonym_autor ano, hetero paru sa narodi homosexualne dieta. Ci ako si to predstavujes ty? Homosexualov nosia vrany, heterosexualovb bociany?

Čo ako ?